local-stats-pixel fb-conv-api

Britu mākslinieks M4DSH4DZ pārsteidz ar mūzikas videoklipu ''KING''1

Šī gada 30.septembrī, jaunu skaņdarbu izlaida britu mūziķis M4DSH4DZ. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu ar nosaukumu ''KING''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

M4DSH4DZ ir mūzikas izpildītājs un mākslinieks, kas nāk no Apvienotās Karalistes. Viņš ir mākslinieks, kuram patīk apvienot dažādus žanrus. Viņš vēlas apvienot dažādus žanrus un pat radīt jaunus, lai tie netiktu sijāti un atstumti. Viņš cenšas radīt unikālu skaņu, kas varētu apburt visu pasauli. Viņš aicina katru interesentu pievienoties viņa mūzikas ceļojumam.

Savu profesionālo mūzikas karjeru M4DSH4DZ uzsāka pērn, kad 25.aprīlī izlaida savu debijas singlu ''Scums''. Tagad viņa diskogrāfijā kopā ir seši skaņdarbi un viņš straujiem soļiem iekaro mūzikas industriju. Jāpiekrīt gan, ka viss vēl ir sākuma stadijā, taču smags darbs noteikti ar laiku atmaksāsies.

Mūziķa daiļrade ir tiešām ļoti kvalitatīva. Katram pašam ir jādzird viņa mūzika, lai par to pārliecinātos. Tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim šo talantīgu multi mākslinieku uzstājoties uz lielajām skatuvēm un iekarojot mūzikas topu virsotnes. Atbalstīsim viņu kopā!

Piedāvājam noklausīties M4DSH4DZ jauno singlu ''KING''. Aicinu Tevi jauno talantu arī atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Avota vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev aizņems pavisam īsu brīdi un neko nemaksās, taču jaunajam censonim dos stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Superīgs jaunietis ar vēl superīgākiem skaņdarbiem! Cepuri nost!

Oficiālais mūzikas videoklips M4DSH4DZ dziesmai ir sasniedzis jau 100 skatījumus iekš YouTube. Arī Tev tas ir jāredz!

9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv