local-stats-pixel fb-conv-api

Brendan Stevens izlaiž vasarīgu debijas singlu - ''Summer Love''0

1.augustā ar pārsteigumu klajā nācis mūzikas izpildītājs Brendan Stevens, kas mūzikas cienītājiem nodeva savu debijas singlu ''Summer Love''. Vasarīgais skaņdarbs nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Par jauno mūziķi gan nav pieejamas daudz informācijas. Zināms vien, ka viņš nāk no Amerikas un tas, ka viņam ir neizsakāmi liels talants un potenciāls. Šis ir gadījums, kad mūzika runā skaļāk par vārdiem un tāpēc Tev ir jānoklausās tieši viņa mūzika!

Ja mūziķis spēs savas kārtis izspēlēt pareizi, tad viņu noteikti gaida ne vien lielās koncertu un festivālu skatuves, bet arī mūzikas topu virsotnes un vārdos neizmērojama slava. Atliek vien neapstāties un turpināt priecēt klausītājus ar jauniem skaņdarbiem. Viņa mūzika ir unikāla un mums katram jāpieliek pirksts, lai palīdzētu pasaulei sadzirdēt šo talantīgo balsi!

Kas to, lai zina - varbūt kādreiz viņš arī uzstāsies pie mums, ne tā? Tas tik būtu kaut kas!

Piedāvājam Tev noklausīties Brendan Stevens dziesmu ''Summer Love''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Piemēram, atsauces vietā atrodas links, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos mūziķim neizsakāmi lielu stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstīsim jauno talantu kopīgiem spēkiem!

Brendan Stevens vasarīgais singls ''Summer Love'' ir pieejams visur! Lai labi skan!

1 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000