local-stats-pixel fb-conv-api

Ārvalstu reperis 2PHACE CAPONE pārsteidz ar jauno dziesmu ''TAKE OVER''0

''CAPNE MUSIC INC'' ir pārūpējušies par to, lai reperis 2PHACE CAPONE izlaistu jaunu dziesmu. Tas nu arī ir noticis. Samērā nesen, 10.septembrī, 2PHACE CAPONE laida klajā jaunu singlu, kura nosaukums ir ''TAKE OVER''. Jaunais skaņdarbs ir pieejamas visās populārākajos mūzikas straumēšanas tīklos.

2PHACE CAPONE ir jauns ārvalstu mūziķis, kurš mūzikas karjeru uzsāka pērn, kad izlaida savu debijas singlu ar nosaukumu ''2PHACE X GO''. Tā ir arī viņa klausītākā dziesma - tai iekš Spotify ir nedaudz vairāk kā 4200 klausījumi. Tagad viņa diskogrāfijā ir jau seši skaņdarbi un viņš pamazām uzņem apgriezienus un cenšas iekarot mūzikas industriju.

Viņam ir arī vairāki skaņdarbi, kuros viņš piedalās ar viesmāksliniekiem. Lai vai kā, viņa daiļrade ir tiešām ievērības cienīga un katram pašam tā ir jāievērtē un vismaz vienu reizi jānoklausās. Viņam noteikti visas durvis ir atvērtas, lai sasniegtu lielas lietas. Pavisam drīz mēs, noteikti, varam sagaidīt no jaunā mūziķa jau jaunus skaņdarbus. Smags darbs viņam nav svešs!

Piedāvājam noklausīties repera 2PHACE CAPONE jauno sinlu ''TAKE OVER''. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz jaunā censoņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Atbalstām jauno mūziķi kopā!

Dziesmai ''TAKE OVER'' iekš YouTube platformas ir jau nedaudz vairāk kā 5000 klausījumi kopš singla iznākšanas. Steidz to noklausīties!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000