local-stats-pixel fb-conv-api

Amerikāņu repere Je'Dah Don laiž klajā savu debijas singlu ''Forever''2

Šī gada 2.janvārī, savu debijas singlu izlaida 20 gadus veca Amerikāņu repere un dziedātāja Je'Dah Don. Viņas radītais skaņdarbs ''Forever'' ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Jaunā mūziķe āk no Amerikas Savienotajām Valstīm - Šarlotes. Viņa ciena katru mūzikas žanru, taču pati visbiežāk rada dziesmas melodiskā hip-hopa žanrā. Viņas iedvesmas avoti ir tādi mākslinieki kā J.Cole, Kendrick Lamar, Chance The Rapper un citi.

Māksliniece ir ļoti kreatīva un apveltīta ar talantu. Viņai patīk rakstīt savas dziesmas un lirikās ielikt dziļu domu. Jau kopš pašas bērnības viņa raksta dažādus stāstus rāmats veidā un dziesmas. Īpaši mūzikai viņa pievērsās augstskolā, kad piekopa brīvrunu un hip-hopu ar saviem draugiem un skolas biedriem.

Mūziķe ir aktīva sociālajos tīklos, kā arī strādā jau ap jauniem skaņdarbiem. Jau pavisam drīz, mūs noteikti sagaidīs jaunas dziesmas no Amerikāņu mūziķes.

Piedāvājam noklausīties mūziķes Je'Dah Don debijas singlu ''Forever'' un aicinām piesekot mūziķas sociālo tīklu kontiem. Tā varēsi mūziķi nedaudz atbalstīt, kā arī būs iespēja uzzināt par viņas jaunumiem un gaitām pirmajam. Vietā, kur ir atsauce, esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķes Instagram profilu. Dodies un pieseko viņai!

Je'Dah Don dziesma ''Forever''.

21 7 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

kārtējais r&b mēsls,kam nav nekāda sakara ar ''repere''

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt