local-stats-pixel fb-conv-api

Agresīvu dziesmu ''GANKIN FOOLS'' izlaiž hardcore mākslinieks Yung Murderspree0

11 25

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis jau samērā labi zināmais mākslinieks Yung Murderspree Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu, kura nosaukums ir ''GANKIN FOOLS''. Jaunā dziesma ir pieejama visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos!

Šo mūziķi nevar iemest nevienā žanrā, jo tas rada ļoti individuālu mūziku gandrīz var teikt, ka pats savā žanrā. Viņa diskogrāfija nav pārpildīta, taču tā ir cienījama. Profesionālās mūzikas gaitas viņš uzsāka šogad un ir paguvis izlaist jau trīs skaņdarbus - ''DON'T TURN AROUND'', ''MAN IN THE SCOPE'' un jaunākais - ''GANKIN FOOLS''.

Viņa debijas singls bija tieši ''DON'T TURN AROUND'', kas iznāca 31.janvārī. ''MAN IN THE SCOPE'' iznāca 22.februārī, taču jaunākais singls ''GANKIN FOOLS'' iznāca pavisam nesen - 9.aprīlī. Visticamāk, jau pavisam drīz mūs atkal sagaida jauni skaņdarbi no šī mūziķa. Atliek vien atbalstīt mūziķi un gaidīt no viņa jaunumus!

Varbūt mūziķa diskogrāfija vēl nav tik spilgta, bet viņam tomēr ir ļoti spilgta nākotne mūzikas industrijā. Nevar noliegt viņa talantu un to aizrautību un laiku, ko viņš iegulda savā mūzikā. Tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim šo mūziķi uz lielajām skatuvēm un dominējot lielās topu virsotnes. Par šo mākslinieku mēs noteikti vēl dzirdēsim un dzirdēsim daudz, ja viņš neapstāsies un turpinās radīt kvalitatīvu mūziku.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Yung Murderspree jauno dziesmu ''GANKIN FOOLS''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas Tev aizņems īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos neizsakāmi lielu stimulu mūziķim turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atsauces vietā atrodas mūziķa Instagram profils, tāpēc dodies un atbalsti viņu - nekautrējies un pieseko! Tas mūziķim noteikti dos neizsakāmi daudz...

Yung Murderspree jaunajā skaņdarbā ''GANKIN FOOLS'' dalību ņem arī mākslinieks Akira. Noklausies un izbaudi!

11 25 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000