local-stats-pixel fb-conv-api

Agresīvais reperis Jaga izlaiž dziesmu ''Okokombo'' - noklausies to!0

Jaunu dziesmu auditorijas vērtējumam ir nodevis ārzemju reperis Jaga. Klausītājiem šoreiz jāvērtē viņa singls ''Okokombo'', kas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Ievērtē!

Jaga ir reperis, kas darbojas mūzikas industrijā jau vairāk nekā trīs gadus. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2018.gada 15.aprīlī. To sauc ''COG MANDEM'' un tajā dalību ņem arī divi viesmākslinieki - Jufex un Narratorcog. Diskogrāfijā viņam ir arī dziesmas ''We Out Here'', ''Punchline Kings'' un arī citas. Lai gan diskogrāfija viņam, pagaidām, nav diez ko plaša, tajā joprojām ir interesanti skaņdarbi un dažādas variācijas.

Mūziķis gan daiļradi nepublicē aktīvi. Viņš pa šo posmu ir paguvis kopā izlaist vien sešus singlus - divi no tiem pērn un krievu valodā. Pārējā daiļrade ir angliski. Šogad jaunas dziesmas no Jaga nav bijušas un nav, pagaidām, zināms arī vai būs. Jācer vien uz to, ka viņš izlaidīs jaunu mūziku.

Mūziķim ir izveidojusies jau cienījama sekotāju bāze sociālajos tīklos. Viņa dziesmas arī uzrāda tīri foršu statistiku. Jāsaka, ka līmenis aug katrā dziesmā un viņam ir visas kārtis, lai sasniegtu lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes. Atliek vien neapstāties un pēc iespējas ātrāk jāizlaiž jauna mūzika. Lai jaunajam censonim izdodas sasniegt iecerēto.

Piedāvājam Tev noklausīties Jaga dziesmu ''Okokombo''. Droši vari uzmeklēt arī pārējo viņa mūziku internetā un ievērtēt. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi nedaudz vairāk un tam piesekot sociālajos tīklos. Piemēram, atsauces vietā ir pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - steidz tam piesekot. Tas aizņems vien īsu brīdi un Tev neko neizmaksās, bet dos jaunajam talantam īpaši lielu atbalstu un motivāciju radīt un publicēt jaunas dziesmas.

Oficiālais audio fails iekš YouTube Jaga dziesmai ''Okokombo''. Lai labi skan!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000