local-stats-pixel fb-conv-api

AFNG MUNNY pārsteidz ar R&B un hip-hopa dziesmu vienā - ''Spaceship''1

Ar pilnībā jaunu dziesmu 6.augustā klajā ir nācis talantīgais mūziķis AFNG MUNNY. Viņš klausītājiem ir nodevis R&B un hip-hopa tipa dziesmu apvienotu vienā. Singls ''Spaceship'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Savas mūzikas gaitas AFNG MUNNY uzsāka 2017.gada 13.aprīlī, kad izlaida savu debijas singlu ''Supplier''. Pēcāk 2017.gadā viņš izlaida vēl trīs singlus - ''DIG'', ''Mind Made Up'' un ''Nightmares'', bet paņēma pauzi. Šogad viņš ir atgriezies un spiež pedāli grīdā - ar mūziku viņš negrasās apstāties. ''Spaceship'' ir viņa astotais singls šogad.

Mūziķa diskogrāfijā ir arī tādas dziesmas kā ''I Got Da Fade'', ''Hopeless'' un arī ''Dat Whip''. Viņa diskogrāfija ir tiešām cienījama un arī klausītāji to novērtē. Instagram platformā viņam ir nedaudz vairāk nekā 7 000 sekotāju, bet Spotify jau vairāk nekā 15 400 ik mēneša lojālo klausītāju.

AFNG MUNNY ir tiešām talantīgs mūziķis un viņa potenciāls ir vārdos neizmērojams. Jāsaka, ka viņam atliek vien turpināt radīt jaunu mūziku un izspēlēt savas kārtis pareizi. Tad nekas cits vien neatliks un viņam izdosies sasniegt mūzikas topu virsotnes. Festivālu un koncertu skatuves jau noteikti viņu gaida!

Piedāvājam Tev noklausīties jaunāko AFNG MUNNY skaņdarbu ''Spaceship''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi un paralēli piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Piemēram, atsauces vietā ir saite uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, taču mūziķim dos lielu stimulu turpināt radīt un publicēt jaunas dziesmas. Atbalstīsim šo jauno talantu kopā!

Oficiālais audio fails AFNG MUNNY dziesmai ''Spaceship''.

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt