local-stats-pixel fb-conv-api

2100 Bagz nāk klajā ar singlu ''Perkys''0

Pirms pavisam neilga laika, šī gada 23.aprīlī, mākslinieks 2100 Bagz nāca klajā ar desmit skaņdarbu pilnu albumu. Tā nosaukums ir ''Archives''. To var dzirdēt jebkurā vadošajā digitālajā mūzikas straumēšanas platformā.

Mūziķis 2100 Bagz nav izlaidis, pagaidām, daudz skaņdarbu. Viņa diskogrāfijā ir četri singli un viens albums. Savu pirmo skaņdarbu viņš izlaida 2018.gada 27.oktobrī, kad klausītājiem nodeva dziesmu ''400 Degreez''. 2019.gadā viņš izlaida vēl divus singlus - ''Energy'' 7.jūnijā un ''Standards'' 3.septembrī. Pēc tam jauna kompozīcija tika izlaista vien 2020.gada 3.janvārī un tas bija tieši singls ''Perkys'', kas tagad ir arī daļa no albuma ''Archives''.

2100 Bagz ir ļoti talantīgs mākslinieks. Jāsaka, ka tā ir skāde, ka mūziķis vēl nav plaši atpazīstams. Viņam ir tiešām talants un katrs pats par to var pārliecināties ievērtējot viņa daiļradi. Agri vai vēlu mēs šo mūziķi noteikti redzēsim uz lielajām skatuvēm un mūzikas topu virsotnēs. Kvalitāte ir dzirdama katrā viņa dziesmā!

Atliek vien atbalstīt šo mūziķi un gan jau pavisam drīz mēs varēsim sagaidīt jaunus skaņdarbus no talantīgā 2100 Bagz. Mūziķis ir ļoti sportisks un nāk no Amerikas. Angliski par viņu varētu sacīt - ''destined for greatness''. Noteikti vēl par šo mūziķi dzirdēsim ne reizi vien! Dod iespēju viņa daiļradei un noklausies kādu viņa dziesmu.

Mēs piedāvājam Tev noklausīties 2100 Bagz skaņdarbu ''Perkys''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas aizņems vien neīsu brīdi, taču dos māksliniekam lielu stimulu veidot jaunu mūziku. Atsauces vietā atrodas saite uz mūziķa Instagram profilu, tāpēc, ja vēlies - vari doties un tam piesekot. Mūziķis tikai un vienīgi to novērtēs!

2100 Bagz singls ''Perkys''. Pieminēsim, ka mūziķis gan nereklamē apreibinošo vielu lietošanu un aicina dzīvot draudzīgi un veselīgi!

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000