local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5281

152 29
Reklāma

Linear City - UNICITY

Lineārā pilsēta (UNICITY) ļauj apvienot veselīgu vidi ar augstu komforta un transporta pieejamības līmeni, atverot ceļu uz nākotnes dzīvesveidu.

Junikāra avārijas tests, izmantojot troses glābšanas ierīci
Pie uSky mēs vienmēr domājam par drošību, pat ja runa ir par neparedzētām situācijām, kas var rasties ārēju faktoru dēļ. Šādos gadījumos uSky elektromobīļiem vienmēr ir avārijas nolaišanās sistēma pasažieriem. Šis video demonstrē glābšanu no uCar, izmantojot nolaišanās ierīci. USky testēšanas un sertifikācijas centrā, kas atrodas AAE, mēs veicam dažādus testus, izvērtējam visas iespējamās ārkārtas situācijas un ņemam tās vērā savos projektos.
Saskaņā ar Saīdu Arsalanu, uSky transporta mašīnbūves inženieri, šis ir viens no daudzajiem testiem, ko uSky veic, lai nodrošinātu maksimālu pasažieru drošību. Tādi testi palīdz mums aplūkot dažādas patoloģiskas situācijas no cita leņķa.

152 29 5281 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5281

0/2000

Nabaga Eduardovič.Kā nu neiet vīram🤣 Vjetnamieši maitas uzmeta,Hor fakana pasūtija uz fuck,Dubaja arī un Fermerijā nav droši dēļ batķas.🤣🤣🤣Tagad pasakas par koreju sāk izdomāt .Moš Čenuns pasūtīs?!🤣🤣🤣🤣🤣Ā un par tenderi ar nevar runāt jo nedrīkst tak pateikt godīgi ka nekāds tenders NAV😊

1 0 atbildēt

Lohotrons turpina slaukt lohus.Manējā jau ar rēc ka 6 gadus jau gaidu Baltkrievu naudu🤣🤣🤣 Interesanti cik vēl gaidīšot???!!!🤣🤣🤣🤣🤣🙈

1 0 atbildēt

"...Junickis ir sertificējis savu tehnoloģiju, kaut arī tu man te mē'ģināji iestāstīt, ka neko nespēs sertificēt...

...Junickis ir uztaisījis super lielisku projektu, kuram ir un būs panākumi, jo tie ir iekalti jau pašās saknēs..."

==============================

Junickis ar savu lohatronu sen jau visu ir nogulējis. Brīvdienās biju Tallinā un tur jau pa ielām brauc bezpilota 8-vietīgs Auvetech transporta modulis, kurš pārvadā pasažierus. Un nafig nevienam nav vajadzīgas nekādas stīgas, viss notiek!

1 0 atbildēt

"Varti nosaukt kaut vai VIENU tāda mēroga projektu, kas būtu pēdējā laikā attīstīts ātrāk, nekā SW?..."

===========================

Jā, varu! Manis nesen pieminētais AuveTech! Izgudroja, uzražoja un palaida tirgū, lai pierāda savu dzīvotspēju. Būs - būs, nē - nē! Tā dara jebkura inovāciju kompānija. Tikai Junickis 100 gadus vecu ideju uzdod par baigo HiTech un apslauc muļķus pa puspasuli, stāstot pasaciņas, ka viņa nošpikotās un visā civilizētajā pasaulē jau norakstītās transporta idejas nez no kā "izglābs" pasauli.

1 0 atbildēt

Eu, Astrāli! Ar kur palika tie supertruper roboti, kuri autonomi būvēs SW debesu ceļus cik tur kilometrus dienā? Vajag taču ielaist tos robotus abos tehnoparkos un tie būs pabeigti jau līdz pusdienlaikam! Un tad jau uzreiz varēs iziet biržās, tirgos, tokenus izlaist un arī tev kā reizi naudas koferi atvedīs. Uzraksti meilu Toļikam, ko viņš tur bremzē?

1 0 atbildēt

Hahahahaaa🤣🤣🤣Indonēzija🤣🤣🤣🤣 Kurš Toļas dirsiens tas jau ir peec kārtas?? Reiz jau bij Osta Indonēzijā🤣🤣🤣Kur pazudusi 15km.trase gar Burj Khalifa,trase Horfakana,trase Vjetnamā??? Komentārus astraali šajā lietā lūdzu🤣

1 0 atbildēt

"...iespēja investēt vairs nebūs, un neskatoties uz visiem taviem dirsieniem, ka tur kaut kas saplīsīs un nebrauks - nekas nav noticis, un nebrīnies, kad sāks paziņos par kontraktiem, tad vienīgais, kurš būs lūzeris, paliksi tu..."

====================================================

Ha, ha, ha! vienīgais lūzeris jau devīto gadu esi tu!

1 0 atbildēt

Eu, Astrāli, tikko paskatījos kā Rīga izskatīsies nākotnē! Zini ko? SkyWay tur nebija!

VIDEO ⟩ Kā Rīga izskatīsies 2062.gadā?

1 0 atbildēt

"...Junickis ir inženieris un biznesmenis, viņš sevi pozicionē kā kārtīgu cilvēku ar statusu. Tādi cilvēki sev 70 gadu vecumā neies sev bojāt reputāciju un zagt miljonus..."

===============================

Nu re, pats gandrīz visu esi sapratis. Junickis nebojā sev reputāciju zogot miljonus, jo pozicionē sevi kā kārtīgu cilvēku ar statusu. Viņš jau sen sev alibi ir izdomājis - es no jums nekādu naudu neesmu ņēmis, es esmu tikai inženieris, palasiet savus maksājumu uzdevumus, ko maksājāt kaut kādiem fondiem. Šahs un mats.

1 0 atbildēt

Kā redzi Astrāli nekur vairs nepiemin ne Vjetnamu ,ne Horfakanu,ne Dubajas 15km .Struņickis lai novirzītu investoru domas no neērtu jautājumu uzdošanas,tagad jau dirš par Indonēziju un Marjina Gorku😆😆😆Tikai tādi lohi kā tu vēl sapņo par miljoniem kad normālam cilvēkam skaidrs ka tas ir SCAM

1 0 atbildēt

Astrāli nosauc kaut vienu emirātu AAE kurš ir oficiāli paziņojis par kautviena Unisūda pasūtījumu??? Nu kamon.Gaidu.

1 0 atbildēt

Projekts lohu slaukšanai! Domāts tikai naudas kāšanai! Un nekad realizēts netiks!

1 0 atbildēt

Scams un nekas vairāk

1 0 atbildēt

"Tev loģiskā domāšana vispār nestrādā laikam. Nesūdzies man, bet pārējiem Pliineriem"

================================

Kāpēc, lai viņs tev nesūdzētos? Tu taču solīji debessmannu un smējies, ka mēs visi, lohi, kuri nav sapirkušies Juņicka solījumus, pāris gadu laikā to rūgti nožēlosim. Es uzreiz pateicu, ka šis ir visparastākais lohatrons. Kāpēc, lai viņš tagad sūdzētos man?

1 0 atbildēt

Astrāli.Par to ka Tu nodarbojies ar krosfitu Tev cieņa🤝bet par to ka Tu atbalsti krāpniekus -Maksimāla necieņa.

1 0 atbildēt

Sen te nav būts. Pastāstiet man, cik tad jau maksā SW doļas? Cik projekti jau nodoti ekspluatācijā? Vai Dāvis jau ir multimiljardieris?

1 0 atbildēt

Astrālis murgo, ka viņam esot pāris miljoni SW akciju. Derētu viņu ārstam atrādīt.

1 0 atbildēt

Vtf kas tas ir

1 0 atbildēt

SWGT .IO lapa vairs neeksistē 🤣🤣🤣🤣 Nav,nav scam TNT,nemaz nav scam🤣🤣🤣🤣🤣

1 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »