local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5279

140 29

Linear City - UNICITY

Lineārā pilsēta (UNICITY) ļauj apvienot veselīgu vidi ar augstu komforta un transporta pieejamības līmeni, atverot ceļu uz nākotnes dzīvesveidu.

Junikāra avārijas tests, izmantojot troses glābšanas ierīci
Pie uSky mēs vienmēr domājam par drošību, pat ja runa ir par neparedzētām situācijām, kas var rasties ārēju faktoru dēļ. Šādos gadījumos uSky elektromobīļiem vienmēr ir avārijas nolaišanās sistēma pasažieriem. Šis video demonstrē glābšanu no uCar, izmantojot nolaišanās ierīci. USky testēšanas un sertifikācijas centrā, kas atrodas AAE, mēs veicam dažādus testus, izvērtējam visas iespējamās ārkārtas situācijas un ņemam tās vērā savos projektos.
Saskaņā ar Saīdu Arsalanu, uSky transporta mašīnbūves inženieri, šis ir viens no daudzajiem testiem, ko uSky veic, lai nodrošinātu maksimālu pasažieru drošību. Tādi testi palīdz mums aplūkot dažādas patoloģiskas situācijas no cita leņķa.

140 29 5279 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5279

0/2000

Astotais gads tuvojas izskaņai bet Toļas muldēšana nerimst ne mirkli neskatoties uz to ka joprojām nav neviens komercprojekts pat sākts.🤣🤣🤣 nerunājot par nekaunīgo diršanu par dividendēm jau 2023.gadā.Meļu un krāpnieku banda.Toļa jau mīž pat Belarijā rādīties jo apkrāptie investori viņu uz mieta Ekodārzā uzspraudīs.

1 0 atbildēt

Astrāli jajau SW ir tik superīgs Tavā izpratnē tad kāpēc joprojām neviens Junibuss nav nekur realizēts??? Un nevajag teikt ka arābiem nav naudas.Viņiem vienkārši nevajag.

1 0 atbildēt

Astrāli Tu neapjēdz to ka SW ir teātris.Kopš 2014 gada kautkādas padsmit huiņas saražo acu aizmālēsanai un ticības veicināsanai ziedotāju vidū kuras patiesībā nevienam un nekur pasaulē nav vajadzīgas jo šo 8 gadu laikā sen būtu vismaz viens Juņimēsls realizēts.Sen.Taapat SRTI parks ir teaatris kurā 4 gadus ļurina 2.4km trases un tā ar nevar pabeigt.😄😄😄 Normālam cilvēkam uzreiz ir skaidrs ka tas ir krievu SCAM.

1 0 atbildēt

Nez, cik gadus vēl mēs šitā rēksim par SW skautu Astrāli un cik gadus viņš vēl izliksies, ka viss notiek, ka tik milzīgam projektam ir vajadzīgs laiks, saskaņošana, ka traucē viss uz pasaules,utt, utjp.? Jebšu arī šitas lohotrons nopurkšķināsies, nosmirdinās un cauri būs pavisam drīz?

1 0 atbildēt

Мы создаем принципиально новую транспортную систему: экологичную, безопасную, комфортную и значительно более дешевую, чем все существующие ныне решения.

Использование этого материала сайта краудфандинговой платформы RSW Systems в Интернет-пространстве допускается только при обязательном размещении ссылки на источник публикации: https://rsw-systems.com/?lang=ru">https://rsw-systems.com/?lang=ru © https://rsw-systems.com/

==================

TNT WTF~!!! Iegāju SW mājaslapā ??? Principiāli jauna transporta sistēma,ekoloģiski droša, k- kāds komforts nozīmīgi lētāk tiek piedāvāts.... tālāk vispār BLA -BLA BLA.....??? TNT Beidz par k- kādu transporta sistēmu murgot saistībā ar SW un Juņicki!! vis smieklīgākais ir EKOLOĢISKI droša.....WTF, Juņickijam vel Grietu Tunbergu vajag piesaisīt SW propogandā??? Ja kas Grieta Tunberga( vel kā pusaudze) perfekti Glastonberijas festivālā k- kādu pārgudro uzrunu teica saistībā ar PASAULES glābšanu publikai,kas visu patērē sekundāri un lielos daudzumos....ha ha pati Grieta ieradās Glastonberijas festivālā ...ielidojot no Zviedrijas ar k-kādu privāto lidmšīnu....sen nav noslēpums, ka Grēta Tunberga...ir viņas Tēta Tūnberga biznesa projekts!!!

1 0 atbildēt

Interesanti kad Struņickis beidzot nonāks aiz restēm tāpat kā viņa kompanjons Horvāts??? CIK var krāpt cilvēkus ibio???

1 0 atbildēt

Cik var reklamēt šo gadiem ilgo lohotronu?! Visai šai kompānijai laiks sēdēt aiz restēm! Arī TNT!

1 0 atbildēt

Nu,nu? Ir jau dividendes sākuši maksāt Junicka lohatronā, jeb joprojām diversanti - nelabvēļi liek sprunguļus Juņitransa motorriteņos?

1 0 atbildēt

NU TNT.Kautkaa joprojaam nedzirdu "kolosaļnije novostji" par kaut vienu AP kurš būtu jau celtniecības stadijā.😄😄😄 Tad par kādām dividendēm te var būt runa?!😄😄😄 Skameri kā kolosālo ziņi pasniedz to ka ir jauns atkal diskonts un treknas referalkas kas darbosies līdz pat 15.etapa beigām ,tātad vēl vismaz 3 gadus rēkinot ka nav nemaz saakta testa trases būve Juņiļotam un visticamaak tā arī netiks vadoties no tā ka jau 4 gadus masturbē ar 2.4km trasēm🙂

1 0 atbildēt

Eu, Astrāli? Kā tur palika ar Eduardiča atklāto vēstuli Bezosam? Sāka jau Bezoss pārskaitīt simtiem miljardus Pasaules glābējam?

1 0 atbildēt

Tak vecais žuliks dividendes sola.🤣🤣🤣🤣🤣🙈Kādas dividendes var būt lohotronā?!🙈🙈🙈🤣🤣🤣

1 0 atbildēt

https://youtu.be/3GRO2ZDf_AA

Patiesība par Scamway.Super video.Normāli cilvēki nešaubās ka Skyway ir krāpšanas shēma,tikai tādi Astrāļveidīgie vēl centīsies pārliecināt ka tā nav.

1 0 atbildēt

Kur ir uzbūvēts SW kaut viens komercprojekts??? What a Fuck????8 gadus tik ļurina.Kad sāks Hor fakanu fakaneet???

1 0 atbildēt

Nabaga Eduardovič.Kā nu neiet vīram🤣 Vjetnamieši maitas uzmeta,Hor fakana pasūtija uz fuck,Dubaja arī un Fermerijā nav droši dēļ batķas.🤣🤣🤣Tagad pasakas par koreju sāk izdomāt .Moš Čenuns pasūtīs?!🤣🤣🤣🤣🤣Ā un par tenderi ar nevar runāt jo nedrīkst tak pateikt godīgi ka nekāds tenders NAV😊

1 0 atbildēt

Gaidu ziņas ka Struņickis nolicis karoti.Cik ilgi zeme šito mērgli nesīs?!

1 0 atbildēt

Lohotrons turpina slaukt lohus.Manējā jau ar rēc ka 6 gadus jau gaidu Baltkrievu naudu🤣🤣🤣 Interesanti cik vēl gaidīšot???!!!🤣🤣🤣🤣🤣🙈

1 0 atbildēt

Ptfū! Lohotrons un lēta huiņa.

1 0 atbildēt

Lisais pi*pis Maslovs tinas prom no Scamway jo jūt ka pārāk samuldējies savos skambināros.PIRAMĪDAsāk beidzot jukt🙂 Sen bij laiks.Skameri bēg no lohotrona kā žurkas no grimstoša kuģa hahahahahaaa😄

1 0 atbildēt

TNT tu parādi kartē kur visur apkārt krievijai ir NATO...?

1 0 atbildēt

Toļa tak atkal solija dividendes jau šogad.😄😄😄 Ahahahahahaaaa bļā😄😄😄 Kādas var būt dividendes ja vispār nav pat sākts nekas būvēt nerunājot par nodošanu ekspluatācijā.😄😄😄😄 Vot lai TNT ēzelis šito paskaidro mums "Troļļiem"🙂

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »