local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5281

152 29
Reklāma

Linear City - UNICITY

Lineārā pilsēta (UNICITY) ļauj apvienot veselīgu vidi ar augstu komforta un transporta pieejamības līmeni, atverot ceļu uz nākotnes dzīvesveidu.

Junikāra avārijas tests, izmantojot troses glābšanas ierīci
Pie uSky mēs vienmēr domājam par drošību, pat ja runa ir par neparedzētām situācijām, kas var rasties ārēju faktoru dēļ. Šādos gadījumos uSky elektromobīļiem vienmēr ir avārijas nolaišanās sistēma pasažieriem. Šis video demonstrē glābšanu no uCar, izmantojot nolaišanās ierīci. USky testēšanas un sertifikācijas centrā, kas atrodas AAE, mēs veicam dažādus testus, izvērtējam visas iespējamās ārkārtas situācijas un ņemam tās vērā savos projektos.
Saskaņā ar Saīdu Arsalanu, uSky transporta mašīnbūves inženieri, šis ir viens no daudzajiem testiem, ko uSky veic, lai nodrošinātu maksimālu pasažieru drošību. Tādi testi palīdz mums aplūkot dažādas patoloģiskas situācijas no cita leņķa.

152 29 5281 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5281

0/2000

"...biju Latvijā, meklēt nākamo adrešu projektu..."

===============================

Hā, hā, hā! Astrālis jau kļuvis par menedžeri projektu realizēšanā! Hā, hā, hā! Tūlīt no lidostas uz dzelzceļa staciju nostieps drātis un varēs dragāt bez korķiem!

1 0 atbildēt

Ja SW nespēj izmaksāt dividendes tad lai vismaz doļas pārkonvertē akcijās ar solīto nominālu viena akcija viens bakss. WHAT a fuck?? Arī tas par gruutu???

1 0 atbildēt

Astrāli nosauc kaut vienu emirātu AAE kurš ir oficiāli paziņojis par kautviena Unisūda pasūtījumu??? Nu kamon.Gaidu.

1 0 atbildēt

B России уже в текущем году планируют протестировать беспилотники. Первой трассой, на которой появятся фуры без водителей, станет М-11 Москва – Санкт-Петербург. Такой проект включён в транспортную стратегию страны. Ожидаемый результат – быстрые, безопасные и дешёвые грузоперевозки.

TE jau pierādās ka nevienam nekur Juņisūdi nav vajadzīgi.

1 0 atbildēt

O! Indonēzijā jauna galvaspilsēta! O! Juņicka šņores sakarinās! O! Nu tik būs, nu tik sāksies! Tūlīt mums čalis ar "nav iemesls nesafanoties, jo man ir diezgan daudz daļas kompānijā" visiem pierādīs, ka viņš nav lohs! Ha, ha, ha, ha!

1 0 atbildēt

"Tev loģiskā domāšana vispār nestrādā laikam. Nesūdzies man, bet pārējiem Pliineriem"

================================

Kāpēc, lai viņs tev nesūdzētos? Tu taču solīji debessmannu un smējies, ka mēs visi, lohi, kuri nav sapirkušies Juņicka solījumus, pāris gadu laikā to rūgti nožēlosim. Es uzreiz pateicu, ka šis ir visparastākais lohatrons. Kāpēc, lai viņš tagad sūdzētos man?

1 0 atbildēt

Redzu, ka šajā tēmā vis izsmelts??

1 0 atbildēt

Ā, nu tad jau viss kārtībā! Kamēr vēl kāds lohs ziedo, tikmēr ir vērts šito skamu uzturēt pie dzīvības.

Eh, teicu tak pirms gadiem septiņiem, astoņiem, ka neviens te neko atpakaļ nedabūs! Tā arī ir!

Ha, ha, ha! Laimīgu Jauno Gadu gan skameriem, gan lohiem, gan heiteriem!

1 0 atbildēt

Skaidrs. Tagad SW sākuši kaku maisus tirgot! Nu, a ko? Ja jau nesagāja ar tiem gaisa tramvajiņiem, var jau kaut vai traukus mazgāt vai matus frizēt. Ka tik Dāvis pērk akcijas!

1 0 atbildēt

Vtf kas tas ir

1 0 atbildēt

Aicinu MAKS37 un NOSTARLOHATRONU pārstāt komentēt TNT rakstus. Un viss! Dāvida projekts būs tik pat miris kā Junicka! Mēs paši to uzturam dzīvu, kaut tas jau piedzima beigts.

1 0 atbildēt

Šitās Juņikastes VISPĀR aatrāk par 30km/h nevar palaist tāpēc arī 3.gadus nevar ne BYne AAE pabeigt trases.Intelektuālā masturbācija plaukst un zeļ un ilūzija tiek radīta uz pinu klapi.😄

1 0 atbildēt

Nu Astrāli.Noklausījies Suhodojeva melus???? Skatos visiem pajāt ir vai nav 2.4km trase gatava😄.Gaidija 7 gadus-pagaidīs vēl 7 aunu bars😄😄😄

1 0 atbildēt

"Отмечая первый запуск коммерческого проекта uSky, компания планирует увеличить свой портфель до 10 проектов к концу 2022 года."

==================================

Atzīmējot to, ka šorīt ēdu brokastis, plānoju šonedēļ palielināt ēdienreižu skaitu līdz 28!

1 0 atbildēt

Kā izpaužas pāriešana no venčura startapā? Kurā mirklī tas notika? To paziņoja "oficiālie" avoti vai kaut kāds muļķis dzērumā to uzrakstīja un tas nevienam nav saistoši?

1 0 atbildēt

Astrāli, beidzot! Tā diena beidzot ir pienākusi, kad tu tomēr atzinies, ka SW ir SCAMs.

===============================

THE NEXT TECH→ Parastaisss

Nu labi, lai jau ir skams, bet cik tu te ilgi cepsies?

===============================

Malacis, īsta vīrieša cienīga rīcība!

1 0 atbildēt

"Es Pliiner teicu, ka tu turpināsi savējo pat arī tad, kad cilvēkiem sāks maksāt, tādi kā tu, nespēj pieņemt 🙂"

==============================

Sāks maksāt... Aha! Tev taču skaidri un gaiši pateica, ka neviens nevienam neko nemaksās, jo jāapsteidz ķīnieši, kuri, maitas, grasās par savu naudu visus AAE apbūvēt ar savām stīgām, atstājot Junicka pasaules glābēju sektu bez graša kabatā. Tāpēc tagad cītīgāk kā jebkad ir jāsūta ziedojumi visām jaunatvērtajām ofšorfirmām un vecajiem fondiem, tā lai pats velns salauztu kaklu domādams, kam nauda ir aizskaitīta un kur tā palikusi.

Stroi SkyWay, spasai plaņetu!

1 0 atbildēt

"Tas ir formāls nosaukums un tam papīram nav pilnīgi nekāda sakara ar to, kas ir reģistrēts reģistrā."

==============================

Mēs taču jau vairākus gadus atpakaļ tev skaidrojām, ka SW nav akciju sabiedrība un viņi nevar emitēt akcijas. A tas kas tev tur saucās "reģistrs", tas šodien ir, rīt nav, parīt nevienam gar viņu nav nekādas daļas. Izraus kontaktdakšu no rozetes serverim un nav nekāda reģistra, nekad nav bijis.

Šobrīd, pēc fakta, visi lohi ir pārskaitījuši naudu Junickim kā aizdevumu ar solījumiem par milzīgiem procentiem, tikai, nezkāpēc, to izdarījuši caur starpniekiem, maksājumu uzdevumā norādot "apmaksa par apmācībām" un pretī saņemot it kā elektronisku vekseli, it kā elektronisku sertifikātu par milzīgu nominālvērtību, bet kurš "šobrīd un pagaidām" necik nemaksā un to nav iespējams pārdot. Bet tā viss ir tik godīgi, ka godīgāk nemēdz būt, ziedojiet vēl un gaidiet bagātības!

1 0 atbildēt

"Es atbildu skaivejistam, jo viņš pamato ar to, ka "teica, ka es būšu miljonārs un tādēļ investēju". Ja cilvēki investēs balstoties uz ko tādu, tad tik pat labi var investēt jebkurā skamā un atšķirības nebūs."

====================

Tas arī ir vienīgais iemesls, kāpēc kāds kaut kur investē. Patīk/nepatīk - tas ir ļoti subjektīvi un nav obligāti. Man, piemēram, var nepatikt kriptovalūta, bet tas man neaizliedz investēt un pelnīt. Man var nepatikt Microsoft programmatūra, bet es drīkstu pirkt akcijas un pelnīt. Nopelnīt vai pazaudēt naudu, tas jau ir atkarīgs no paša indivīda veiksmes vai intuīcijas. SW ar lieliem burtiem līgumā uzrakstīts, ka naudu variet atpakaļ negaidīt, bet joprojām ir ne mazums tādu dīvaiņu kā tu, kuri cer, ka pirms 7 gadiem Junickim un ofšoru fondiem uzdāvinātie daži K kādudien tiks atdoti un vēl ar 2000%+. Jocīgi cilvēki. Kamēr jūs dāviniet savu naudu, viss kārtībā, bet jums ar to taču par maz. Jūs taču dēļ referālajiem dolāriem esiet gatavi pat miesīgu māti izģērbt.

1 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »