local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5278

140 28

Neklausi nevienu, ja tev saka, ka tev neizdosies, jo to vienmēr teiks. Par tevi smiesies, tevi aprunās, par tevi runās, brīnīsies un beigās ar tevi gribēs draudzēties. Tādu ceļu iet pilnīgi visi, kuri kaut kur tiecās, vienalga vai ko darītu.

Lielākā daļa pat iedomāties nevarēja, ka SW tiks tur, kur viņi tagad ir, un par sertifikāciju vispār runas nevarēja būt, bet tagad tas ir izdarīts un nākamais informācijas vilnis būs jau par komercrealizāciju. Pats sertifikācijas laiks lieliski saskanēja ar EXPO2020 sākumu šī gada Oktobrī. Tagad kompānija var piedāvāt ne tikai savu tehnoloģiju, bet arī tās sertifikāciju. Noiets ir ļoti nopietns un sarežģīts ceļšs un tas ir to vērts 🙂

140 28 5278 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5278

0/2000

SWC is at it again. On their umpteenth reboot, the Ponzi scammers are hoping to fleece investors through the newly created SWGT token.

SWGT is a continuation of SWC'S failed SWG token.

Nu ko teiksi TNT??? Apdirsi pakaļkājas???😆😆😆 Tu esi lohs TNT ticot krievu Ponzi.

0 0 atbildēt

KA nu labi apjāja investoriņus,uzdodot Unilait trasi parkā Akvareļ par komerctrasi 🤣🤣🤣Patiesībā tā ir kārtējā testa trase Marjina Gorkā Struņicka Eko-Šmeko parkā kurš ir nodēvēts par Akvareļ.

0 0 atbildēt

Bitmart ir pirmā birža, kurā būs tokens. Viņi jau oficiāli iepostoja. Vot arī pienācal laiks tokenam, pienāks arī laiks akcijām. Ja būtu gribējuši uztaisīt skamu ar tokeniem, tad vot pasaki man vienu, kādēļ to neizdarīja vēl pirms 2 gadiem, kad ļoti vienkārši varēja to izdarīt?

Skameri negaidītu tik ilgi, lai to darītu. Turklāt, ja SWGT būtu skams, tad sen jau par to būtu ziņots, jo viņu saitā (kurš protams, ka nav skams) ir pilns ar informāciju par SW, kā arī viņu biznesa plānā vai baltajā papīrā ir viss minēts par transportu.

0 0 atbildēt

Coingecko ir tik pat liels, kā Coinmarketcap, un paiet laiks, kamēr tur tiek kaut kas updeitots vai parādīts. Coingecko jau ir visa informācija par tokenu https://www.coingecko.com/en/coins/smartworld-global-token

Ilgi nebūs jāgaida, ka arī Coinmarketcap būs SWGT

Te arī Binance ir informācija un visur ir pieminēts SW https://www.binance.com/en/feed/post/1997058336721

Tu pirms kādu nosauc par muļķi, labāk padomā.

0 0 atbildēt

Nu un kurā gadsimtā tu taisies buut miljonārs Dāvid??? Es nopietni jautāju.Sagaidīsi???

0 0 atbildēt

Nu kā, pārdosi biržā un no turienes arī izņemsi FIAT.

0 0 atbildēt

TnT kad kaut viens Juņisūds sāks reāli pārvadāt pasažierus kaut vienā valstī??? Tas pats Juņilait piemēram.??? Jau 8 gadus tik testē un bezjēgā ļurina.

0 0 atbildēt

TNT.Skatos RSW saits noskamojies.Lieliski🤣🤣🤣🤣👏👏👏 Error code izmet saitam🤣🤣🤣👍

0 0 atbildēt

Nu kur tad ir SWGT??? Neredzu nevienā biržā🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

ASTRĀLI.Kad Juņilaits sāks pārvadāt pasažierus ??? Tāds laiks pienāks???🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Nu nu TNT.Kurās biržās tad kotējas SWGT??🤣🤣🤣🤣 Tev jau āpsim nepielec ka SWGT ir analogs Scam SWG tokenam

0 0 atbildēt

Nu astrāli.SWGT jau kotējas kādā biržā??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Nu TNT.Kur Juņilait pārvadā pasažierus?? Kur kaut viens projekts realizējas?? Ā un kur tad Suhodojevs vairs obratnij vikup nesola??,🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Skyway Capital Ponzi reboots with SWGT .Šitā huiņa joprojām nav nevienā biržā.Noslauca lohiem naudu un Arriverderci.🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Nu nu TNT .Kur ir AP Indonēzijā??? Kur ir vispār kautviens komerciāls AP?? NAV un NEBŪS.Jo Juņilait Struņickis pats savā fazendā uzbliezis un tas nepārvadā pasažierus.Vobšem tu esi lohs un lūzeris.Tāpat arī nav un nebūs ne tavs SWGT ne doļas pārkonvertētas akcijās,ne obratnij vikup utt.utjp.

0 0 atbildēt

Man tik dators ir "Lenovo " 🤐

0 0 atbildēt

Nu Kipriot Kur ir swgt??? Kurā biržā??🤣🤣🤣🤣🤣 Ā un tūliņ Indijā " sāks būvēt" Jau kopš 2017 gada " būvē" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Ātrāk dvieļgalva ieguldīs miljardus Andrejsalas pārbūvē nekā AAE realizēsies Struņicka Juņihuiņas.Jau kopš 2018 gada nevienam šeiham neinteresē krievu scam.

0 0 atbildēt

Kad tad Juņilaits sāks vadāt pasažierus?? Struņicka jubilejā???🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Kur tad ir trase Dubajā?? Trase Horfakanā utt??🤣🤣🤣🤣 TNT tu esi duraks ja joprojām tici Toļas meliem.Pilnīgs duraks🤣🤣🤣Indonēzija jau reiz pasūtija Toļu na*uj bet vecais mērglis jau atkal dirš par papuasu zemes adrešprojektiem🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt
« 29  30  31  32  33 »