local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5278

140 28

Neklausi nevienu, ja tev saka, ka tev neizdosies, jo to vienmēr teiks. Par tevi smiesies, tevi aprunās, par tevi runās, brīnīsies un beigās ar tevi gribēs draudzēties. Tādu ceļu iet pilnīgi visi, kuri kaut kur tiecās, vienalga vai ko darītu.

Lielākā daļa pat iedomāties nevarēja, ka SW tiks tur, kur viņi tagad ir, un par sertifikāciju vispār runas nevarēja būt, bet tagad tas ir izdarīts un nākamais informācijas vilnis būs jau par komercrealizāciju. Pats sertifikācijas laiks lieliski saskanēja ar EXPO2020 sākumu šī gada Oktobrī. Tagad kompānija var piedāvāt ne tikai savu tehnoloģiju, bet arī tās sertifikāciju. Noiets ir ļoti nopietns un sarežģīts ceļšs un tas ir to vērts 🙂

140 28 5278 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5278

0/2000

TNT. Kad tu reiz sapratīsi ka esi lohs???🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Dabuju taisit jaunu profilu.Vecajam parastaisss aizmirsu paroli.TNT bet kāpēc tu negribi saprast ka investorus jau apjāja ar tokeniem ?? Tāpat arī nav akciju.Nauda plūst tikai vienā virzienā-Junicka un Ko kabatās.Saražoti ir padsmit Unibrīnumi no kuriem neviens nav komercializēts jo pat arābiem kā redzams so 5 gadu laikā kopš Sardzas parka sākuma nav bijis vajadzīgs ko pasūtiit.Un kāpēc tad Struņickis un ko tagad pārvākušies uz AAE??? Tāpēc ka tur var vēsā mierā parazitēt.

0 0 atbildēt

TNT vai pārdosi doļas pa 1 centu gabalā ja būs obratnij.vikup???? Dārgāk neviens nedos.

0 0 atbildēt

Kaa jau paredzēju,15.etaps arī dalīsies ntajos podetapos kur katrs podetaps vilksies vismaz gadu.Kamēr lohi ziedo,jāvelk viss garumā

0 0 atbildēt

Varēsi savas doļas par 1 centu gabalā pārdot Suhodojevam obratnij vikupā.Vairāk viņš nedos.🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

15 etaps tieši tāpat kā 14 dalīsies podetapos un kopā ilgs līdz 2025 vai 2026.gadam jo jāpagūst uzbūvēt testa trasi Uniflash.Obratnij Vikupā ja tāds būs doļas tiks atpirktas par 1 centu gabalā un no investoriem kam ir 75+ gadi.Tā kā nespīd Tev TNT kļūt miljonāram.

0 0 atbildēt

Ā par obratnij vikup Suhodojevs atkal sadirsa.Nebūs nekāds šogad vikups jo lai tāds būtu ir jābūt IPO.Tā ka varēsi gaidīt bezgalīgi durak TNT🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Tas Suhodojevs ir konkrēts dirsējs.

0 0 atbildēt

ASTRĀLI.Tu jau neapjēdz ka Lohotronā katrs dirš pa savam.Struņickis dirsa par 4 adrešprojektiem,šogad Struņickaja jau dirš tikai par 3 'Krupniem' adrešprojektiem plus veel Sausslaucējs un visa pārējā pi*dunu varza.Scams paliek scams.

0 0 atbildēt

Struņickis vēl pagājšgad sākumā dirsa ka iziesim uz dividendēm. Kaut kā šogad pieklusis🤣🤣🤣🤣 un neizskatās ka šajā piramīdā kāds kādam ko taisītos izmaksāt😊

0 0 atbildēt

Tikai tādi lohi kā tu TNT spēj ticēt skameru pasakām 8 gadu garumā un nerubīt ka nebija ,nav un nebūs ne komercprojekti ne peļņa investoriem.

0 0 atbildēt

Jājā.Sogad būs akcijas,būs dividendes,būs obratnij vikup,būs.......Ziedojiet tikai.....SW un Struņickis jau nu noteikti nav krāpnieki.Vismaz TNT tā saka un viņam jau kuro gadu ir 'Taisnība' 🙂

0 0 atbildēt

Cik gadu jau brauc visaadi " augsti viesi" pie Izcilā Izgudrotāja un kā nepasūta tā nepasūta neko🤒🤔 Kā tad tā TNT????.Varbūt Izcilais Izgudrotājs nemaz patiesībā tik izcils nav ?!

0 0 atbildēt

Kad būs 'Ikgadējie kolosālie jaunumi" TNT???? Neredzu neko jaunu .Kārtējā kaste tiiek drillēta Sardžā investoru acu aizmālēsanai ka tūlīt tūlīt būs komercializācija.🤣🤣🤣🤣 Un tā jau kopš 2018 gada tik blablabla.Tieši analogs cirks tika izspēlēts Marjina Gorkā ar itkā Junilaita komercializāciju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ziedojiet tagad Juņihumusam pridurki.

0 0 atbildēt

Scamway regulārās doļu tirgošanas akcijas vien jau katram loģiski domājošam cilvēkam liks saprast ka NEVIENS ne arābs ne citas valsts pilsonis nav veicis nekādas priekšapmaksas un Struņicka Kantoris tik dirš kā elpo.Par ko maksāt ja neviens neko nepasūta ?! Tāpēc turpinās lohu slaukšana.Nespēja sadirst par Juņikosmosu,izgudroja Juņihumusa pasaku

0 0 atbildēt

Paskatijos Facebook Dāvida profilā viņa ieliktos video.Visu cieņu,cilvēks sporto un nopietni bet brīnos kur viņs jau būdams Jēzus vecumā var būt tik naivs un joprojām ticēt visām Struņicka diršanām pie tam redzot ka nekas nekomercializējas un nenes peļņu nevienam mazajam ziedotājam un nenenīs.Neba velti visi Scamway čļeni tagad smird Dubajā kur tiem ir grūtāk piekļūt nekā Minskā.A Dāvim mos pokuj uz Scamway jo ar kriptu sapelnijis vairāk.

0 0 atbildēt

ASTRĀLI. SUHODOJEVS atkal sadirsa par obratnij vikupiem kurus šogad solija pat vairākus.KĀ tad tā??? Notrieca naudu Dubajā kopā ar Kudrjašovu un Struņicku ģimeni??

0 0 atbildēt

Tnt tu esi lohs ja tici visam ko lasi un redzi SW skameru saitos redzot ka jau 10 gadus nekas nekur nerealizeejas un paši krāpnieki no Minskas pārcēlušies uz Dubaju kur tie var lielākā pohu*ā parazitēt par dauņu investoru naudām.

0 0 atbildēt

Tnt tu pat necenties pakustināt mozgas un saprast ka visi līdz šim saražotie Juņibrīnumi ir vējā izmesta investoru nauda un tagad turpina ražot jaunus Juņi lai turpinātu radīt ilūziju lohiem ka tiek glābta planēta 🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Un neaizmirsti durak TNT ka nav ne doļu ne akciju .Tu esi samaksājis par apmācības kursiem kurus tev SWC čļeni regulāri sūta uz e-pastu.

0 0 atbildēt
« 27  28  29  30  31 »