local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5234

140 27

Neklausi nevienu, ja tev saka, ka tev neizdosies, jo to vienmēr teiks. Par tevi smiesies, tevi aprunās, par tevi runās, brīnīsies un beigās ar tevi gribēs draudzēties. Tādu ceļu iet pilnīgi visi, kuri kaut kur tiecās, vienalga vai ko darītu.

Lielākā daļa pat iedomāties nevarēja, ka SW tiks tur, kur viņi tagad ir, un par sertifikāciju vispār runas nevarēja būt, bet tagad tas ir izdarīts un nākamais informācijas vilnis būs jau par komercrealizāciju. Pats sertifikācijas laiks lieliski saskanēja ar EXPO2020 sākumu šī gada Oktobrī. Tagad kompānija var piedāvāt ne tikai savu tehnoloģiju, bet arī tās sertifikāciju. Noiets ir ļoti nopietns un sarežģīts ceļšs un tas ir to vērts 🙂

140 27 5234 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5234

0/2000

TNT līdz gada beigām tev ir iespēja no manis nopirkt doļas ar ļoti izdevīgu diskontu.Jaunajā gadā jau būs cita cena.

0 0 atbildēt

Gada izskaņa tuvojas un kā visus iepriekšējos gadus - bez nekā.Kā ierasts nav Absolūti Nekas no solītā,absolūti.Parādija pamuļķiem skaistas bildītes no itkā komerctrases Baltkrievijā bet labi zināms ka patiesībā nav nekāda Struņilaita komerctrase un neviens netiek pārvadāts .Tikmēr paši dirsēji nobarojuši mūļus kā kaujamas cūkas par naivo investoru naudām parazitējot Dubajā.Skams paliek skams.

0 0 atbildēt

Nespējot noslaukt naudu ar Usky,Toļa un Ko izgudroja jaunu lohu slaukšanas figņu-Uterra.

0 0 atbildēt

TnT ja uzskati ka Usky nav scam tad pasaki kāpēc joprojām nav realizēts neviens komercprojekts nesošs peļņu arī investoriem un nav iespēja pārdot doļas ne par kādu cenu???

0 0 atbildēt

TnT Tu tiesām tici ka Tev šajā skamā kāds maksās dividendes 2025.gadā ???🤣🤣🤣🤣 Cik euro gadā?? 10? 100?? 1000???🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

TNT cik gadu jau viss tiek solīts? Kur ir kas realizēts??? Kur ir peļņa????

0 0 atbildēt

Kā iepriekšējos gadus arī šā gada nogalē Scamway neiztiek bez diršanas par adrešprojektiem kuri nu jau 'esot' ap 100 kaut ar joprojām nekur nav realizēts kaut viens no Toļas iepriekš izkladzinātajiem četriem.Vobšem turpina dirst kā elpot jo redz no Dubajas tagad ir vieglāk dirst nekā no Minskas.

0 0 atbildēt

Paklausies labāk ikgadējo skameru diršanu par ntajiem AP un piepērc vēl doļas.

0 0 atbildēt

Nu nu astrāli cik lielas dividendes ceri saņemt?? 5,10,100$ gadā vai vairāk???🤣

0 0 atbildēt

TNT.Lai Usky varētu izmaksāt dividendes,tam ir sākumā jāiziet IPO un jādod iespēja investoriem pārdot akcijas.Akcijas nav un nebūs tieši tāpat kā nav Unitokenu un Unikriptas.Otrs- lai izietu IPO,Usky ir vismaz 3gadus sevi jāpierāda praksē Kāda prakse ja nav neviens komercprojekts realizēts???Tā ka klausies vien vairāk Toļas un Ko melus .

0 0 atbildēt

Komercializēts ļaudis pārvadājošs transports nav.Kripta nav,akcijas nav -vsjo tātad SCAM jo gadiem jau slauc pamuļķus.

0 0 atbildēt

RĪGA KĻŪS PAR “ZIEMEĻU DUBAIJU”👍

Mohamed Ali Alabbar ir EMAAR PROPERTIES CEO, kurš ir uzbūvējis ne tikai pasaules augstāko ēku Burj Khalifa, Dubai Mall un simtiem citu objektu Dubaijā, bet arī viņš ir Eagle Hills Properties īpašnieks un CEO, kurš realizē 15 citus mega projektus daudzās pasaules valstīs.

Vakar tika parakstīts MOU ar Rīgas Domi, kas paredz 3 miljardus☝️☝️☝️ eiro investēt Rīgā, Andrejsalā, pārvēršot degradēto bijušās ostas teritoriju, par Jauno Rīgu, kura tiks savienota ar Vecrīgu, tādā veidā pārvēršot Rīgu, par pilsētu, uz kuru brauks tūristi no visas pasaules. Visiem Rīdziniekiem un Latvijas iedzīvotājiem beidzot būs iespēja baudīt dzīvi pie ūdens, ko nodrošinās Andrejsalā, kurā tiks uzbūvētas arī pasaules līmeņa dzīvojamās ēkas, viesnīcas, veikali, restorāni, kafejnīcas .

Ātrāk Andrejsalu pārtaisīs nekā kaut vienu Juņisūdu pasaulē kur realizēs.Arābiem nevajag gaisa vagoniņus kurus ražo Krievijas agresiju atbalstoša valsts.

0 0 atbildēt

Jaa jaa jaa.Tūlīt sāks Brazīlijā būvēt Toļas Stringus.🤣🤣🤣🤣 Kura pēc kārtas nez šitā ir pi*djož 10 gadu laikā???🤔🤔🤔Ko TNT????

0 0 atbildēt

TnT cik lielas dividendes ceri saņemt??😊 Ja nav ne akcijas ne arī kaut viens komercprojekts realizēts kas nestu peļņu .

0 0 atbildēt

Nu nu.Tūlīt sāks būvēt pie melnīšiem Toļas Stringtrases🤣🤣🤣 Arābi jau lohi.Neko nesaprot jau 5 gadu garumā no "Supertransporta" kuram nav analogu

0 0 atbildēt

TNT kāpēc netaisi vairs rakstus?? Tūlīt tūlīt tak sāks būvēt krutākos adrešprojektus,doļas pārkonvertēs akcijās un visi investori kļūs stāvus bagāti.🙂

0 0 atbildēt

Vtf kas tas ir

0 0 atbildēt

SWC is at it again. On their umpteenth reboot, the Ponzi scammers are hoping to fleece investors through the newly created SWGT token.

SWGT is a continuation of SWC'S failed SWG token.

Nu ko teiksi TNT??? Apdirsi pakaļkājas???😆😆😆 Tu esi lohs TNT ticot krievu Ponzi.

0 0 atbildēt
« 28  29  30  31  32 »