local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5234

140 27

Neklausi nevienu, ja tev saka, ka tev neizdosies, jo to vienmēr teiks. Par tevi smiesies, tevi aprunās, par tevi runās, brīnīsies un beigās ar tevi gribēs draudzēties. Tādu ceļu iet pilnīgi visi, kuri kaut kur tiecās, vienalga vai ko darītu.

Lielākā daļa pat iedomāties nevarēja, ka SW tiks tur, kur viņi tagad ir, un par sertifikāciju vispār runas nevarēja būt, bet tagad tas ir izdarīts un nākamais informācijas vilnis būs jau par komercrealizāciju. Pats sertifikācijas laiks lieliski saskanēja ar EXPO2020 sākumu šī gada Oktobrī. Tagad kompānija var piedāvāt ne tikai savu tehnoloģiju, bet arī tās sertifikāciju. Noiets ir ļoti nopietns un sarežģīts ceļšs un tas ir to vērts 🙂

140 27 5234 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5234

0/2000

Я уже похоронил инвестиции в этот проект, думаю можно забыть и про доли, и про дивиденды, и про доход ...

Re.Arvien vairāk sektantu sāk apjēgt ka ir appisti😄 tik tādi kā Astrālis tic ka būs dividendes,IPO un ka doļa maksās 1$ 😄😄😄😄

2 0 atbildēt

Astrāli a tu tici tam ka esi LOHS???😄

2 0 atbildēt

"...Varēju izņemt ārā vismaz 50% ko biju investējis..."

=====================

Kas tad tā par muhļas shēmu? Kāpēc, piemēram, Skaivejists nevarēja izņemt vismaz 50% no ieguldītā?

Kāpēc tu neizņēmi, man ir skaidrs. Tu gribēji uzvārīties kā minimums 2000% no nekā. Burbulī. Laikam jau visi adepti to gribēja, bet visiem nepiedāvāja pusi atgriest.

2 0 atbildēt

atkal šo sūdu reklamē. kā tik kauna nav kārtejo piramīdu slavināt?

2 0 atbildēt

Gaidiet ziņas! Hā, hā, hā! Tūlīt būs?

2 0 atbildēt

Nu nu kad tad sāks būvēt Vjetnamā,Dubajā,Khor fakanā utt??? Tu Astrāli skatos joprojām tici šiem Toļas meliem un pasakām par dividendēm un miljoniem 🤣🤣🤣🤣 Tak spēj kā vecis reiz pieņemt ka nekas no tā visa nebūs nevis izplatīt te tuftu.

2 0 atbildēt

Astrāli SW ir tieši tāds pats daiļdirsēju kantoris kā Horvāta Cryptounit.

2 0 atbildēt

However, uSky has ties back to a Belarusian investment firm called SkyWay that has seen multiple nations in Europe and elsewhere issue warnings to investors that they “may be involved in a scam.

Ar to arī pietiek lai normāli domājošie saprastu kas patiesībā ir SW

2 0 atbildēt

Skaisti Scamway atkal apčakarēja savus ziedotājus izliekot saitā skaistas bildītes ar Unilaitu bet realitātē nepalaižot NEKO.🤣🤣🤣🤣Tik loham TNT jau neiestāstīt ka nebija,nav un nebūs nekur un nekad neviens Juņi komercprojekts un ka SW ir gadsimta piramīda.

2 0 atbildēt

"Все ждём хороших новостей. Компания хорошо развивается. Из стадии венчур перешла в стартап, а это уже большого стоит."

===============================

Izklausās pēc makaronu karināšanas. Viss tik labi, tik labi! Tikai naudas nav, ziedojiet vēl! Ha, ha, ha!

Kā izpaužas pāriešana no venčura startapā? Kurā mirklī tas notika? To paziņoja "oficiālie" avoti vai kaut kāds muļķis dzērumā to uzrakstīja un tas nevienam nav saistoši? Kāpēc tu tiražē viltus ziņas? Pēc definīcijas tu esi trollis!

2 0 atbildēt

Eu, Astrāli! Es tā palasīju to "sertifikātu" un brīnos, kādu šausmoni Junickis ir radījis! Sver 4200 kg! Tas ir kā veseli divi kravas busi. Bet divi kravas busi spēj pārvadāt 3 - 4 tonnas kravas, turpretī SkY Pods TIKAI 4 pasažierus vai 350 kg! Pie tam viņš iet uz batarejām un attīsta tikai 50 km/ h. Un tagad pats galvenais! Tam ir hidrauliskās disku bremzes, tā pat kā manam velosipēdam! Kur tad šeit ir inovācijas?

2 0 atbildēt

"Pirms tam tu prasīji, lai sertificē kaut kāds zināms sertifikators, savādāk neskaitās."

===========================

Nekad to neesmu prasījis. Un šis sertifikāts NEKO, absolūti neko nenozīmē! Tagad divus, trīs gadus stiepsiet gumiju un sertificēsiet katru juņiherņu. Un viss! Jau pēc ISSO sertifikāta tu plātījies, ka nu ir viss, nu ir sertificēts, nu tik sāksies pasūtījumi, nu tik būs! Un mēs par tevi rēcām, ka nekas, protams, nebūs, ka Junickis jums rada ilūziju par baigi padarīto darbu. Un tā ir arī tagad. Nekas jau nemainās. Investoriem atdeve ir nulle, "doļas" pārdot nekur nevar, jo viņu vērtība ir nulle, tā pat kā tokeniem.

2 0 atbildēt

Astrāli paskaidro kas Struņickim ir savādāks kā Horvātam??? Tāds pats žuliks un pi*duns.

2 0 atbildēt

Skatos jauns ''cepiens'' no TNT!!

SkyWay pārtapis par uSky! Vecie vēži jaunā kulē!!

2 0 atbildēt

Nu, kā ir, Astrāli? Skatos, ka , Eduardičš sēž AAE un priecājas, ka vēl kāds lohs no NVS, baidīdamies pazaudēt savas "investīcijas", turpina ziedot naudu saviem "apmācību sertifikātiem"? A, kur tad tūkstošiem procentīgā peļņa dažu gadu laikā? Ak, jā! Pacietību! Nupat, nupat, te pat jau drīz būs, aiz nākamā līkuma!

2 0 atbildēt

Astrāli kad būs gatavas 2.5km trases???? CETURTO gadu jau drātējas un nevar pabeigt😄 WTF????

2 0 atbildēt

"Kas tu tāds esi? ..."

============================

Kas es esmu? Esmu tas, kurš jau no tava pirmā raksta apgalvo, ka SW ir lohatrons muļķu apslaukšanai. Kā redzi, man ir taisnība!

2 0 atbildēt

"...ļoti daudz cilvēki ir feilojuši vairākas reizes..."

=============================

Junickis ir feilojis SEPTIŅAS reizes. Septiņas, Karl! Un šoreiz viņam viss izdosies? Nesmīdini mani. Junickis nav neveiksminieks, viņš ļoti veiksmīgi parazitē uz muļķu rēķina. To viņš veiksmīgi dara visu savu dzīvi. Viņš ģenētiski nav programmēts kādam nest peļņu. Viņš ir ieprogrammēts muldēt un piesūkties pie svešām naudas āderēm. Laiks jau būtu to vienreiz saprast.

2 0 atbildēt

Grūti saprast, kapēc Krievi aizvāc savu militāro tehniku un militārpersonālu no Kijevas uz BY pusi..... Vai Putins dos lēmumu taktiskajam kodol triecienam pa kijevu??? .... Šobrīd tas ir būtiski,kapēc Putins izvāc militāro spēku no ziemeļu puses uz BY...vai nu Putins gatavojās veikt taktisko kodoltriecienu-us... ???

2 0 atbildēt

"Labās ziņas" apsīkušas jo acīmredzot čļeni vēl nav atgriezušies no orģijām Dubajā🙂

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »