local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5184

140 27

Neklausi nevienu, ja tev saka, ka tev neizdosies, jo to vienmēr teiks. Par tevi smiesies, tevi aprunās, par tevi runās, brīnīsies un beigās ar tevi gribēs draudzēties. Tādu ceļu iet pilnīgi visi, kuri kaut kur tiecās, vienalga vai ko darītu.

Lielākā daļa pat iedomāties nevarēja, ka SW tiks tur, kur viņi tagad ir, un par sertifikāciju vispār runas nevarēja būt, bet tagad tas ir izdarīts un nākamais informācijas vilnis būs jau par komercrealizāciju. Pats sertifikācijas laiks lieliski saskanēja ar EXPO2020 sākumu šī gada Oktobrī. Tagad kompānija var piedāvāt ne tikai savu tehnoloģiju, bet arī tās sertifikāciju. Noiets ir ļoti nopietns un sarežģīts ceļšs un tas ir to vērts 🙂

140 27 5184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5184

0/2000

Projekts lohu slaukšanai! Domāts tikai naudas kāšanai! Un nekad realizēts netiks!

1 0 atbildēt

"...Tev ir tiešām jābūt stulbam? sen ir skaidrs katram muļķim, pat Pliineriem, ka te sen nav jautājums par skamu..."

===========================

Manā vārdā nevajag runāt. Es vienmēr esmu uzskatījis, ka SW ir skams.

1 0 atbildēt

Kā redzi Astrāli nekur vairs nepiemin ne Vjetnamu ,ne Horfakanu,ne Dubajas 15km .Struņickis lai novirzītu investoru domas no neērtu jautājumu uzdošanas,tagad jau dirš par Indonēziju un Marjina Gorku😆😆😆Tikai tādi lohi kā tu vēl sapņo par miljoniem kad normālam cilvēkam skaidrs ka tas ir SCAM

1 0 atbildēt

Pēc Džobsa nāves Apple turpina veiksmīgi pārdot, jo arī Džobsa klātbūtnē darbu darīja tie paši cilvēki, kas to dara šodien.

========================

Oi, oi, oi! Apple!!! Ha, ha, ha! Nu gan tev patīk salīdzināt!

Še tev vēl viens piemērs. Mavrodi brīvībā - muļķi tiek apslaukti, Mavrodi cietumā - apslaukšana izbeidzas, Mavrodi izlaiž brīvībā - atkal apslauc cilvēkus, Mavrodi noliek karoti autobusa pieturā kā tāds bomzis - apslaukšana brīnumainā kārtā apstājas!

Brīnos kā tu vēl neplāties ar to, ka spuldzītes turpina ražot pēc Edisona nāves, vai lidmašīnas turpina lidot pēc brāļu Raitu nāves. Ha, ha, ha!

1 0 atbildēt

O! Indonēzijā jauna galvaspilsēta! O! Juņicka šņores sakarinās! O! Nu tik būs, nu tik sāksies! Tūlīt mums čalis ar "nav iemesls nesafanoties, jo man ir diezgan daudz daļas kompānijā" visiem pierādīs, ka viņš nav lohs! Ha, ha, ha, ha!

1 0 atbildēt

https://youtu.be/VhPGtRmGotc

Struņickis pi*ģel jau 2015.gadā par pasūtījumiem 100.miljardu vērtībā.Kur ir??😄😄😄 Nekas vairāk kā meli šo 7.gadu laikā🙂

1 0 atbildēt

Juraš tajā video izskatījās apmēram, kā Benes Aijo, abi vienādi duraki ......

1 0 atbildēt

Juņickim jāmaina kompānijas logo, un pirmām kārtām jāizvāc stendu no Expo, lai pasaulē neviens kad uzzina par SW, lai nedomātu, ka jā ....tā ir tā kompānija no BY, kuri uzsāka karu Ukrainā....!!! JĀ viņi ir sliktie.....,BY ir vīrs ar ūsām,un Juņickis arī no turienes kuri kariņu atļāva... ....TNT Juņickim jāmaina viss kardināli , pašam jāpazūd no sktuves, un maksimāli jātaisa SW buzinesa tēls, ka tā nav kompānija no BY, bet .... vai bez investoriem no Krievijas ,Juņickim vispār ir citu ienākumu avotu??? OK,viens bulgārs ļemu iedeva, un?? AAE dvieļi par brīvu neko nedod, viņiem vajag rezultātu....tas kas Sārdžā sabūvēts, tas nav reultāts, lai to kādam pārdotu!!! TNT,jau cik gadus Juņickis k- ko tur ļurkā Sārdžā, kam tas vajadzīgs???

1 0 atbildēt

Мы создаем принципиально новую транспортную систему: экологичную, безопасную, комфортную и значительно более дешевую, чем все существующие ныне решения.

Использование этого материала сайта краудфандинговой платформы RSW Systems в Интернет-пространстве допускается только при обязательном размещении ссылки на источник публикации: https://rsw-systems.com/?lang=ru">https://rsw-systems.com/?lang=ru © https://rsw-systems.com/

==================

TNT WTF~!!! Iegāju SW mājaslapā ??? Principiāli jauna transporta sistēma,ekoloģiski droša, k- kāds komforts nozīmīgi lētāk tiek piedāvāts.... tālāk vispār BLA -BLA BLA.....??? TNT Beidz par k- kādu transporta sistēmu murgot saistībā ar SW un Juņicki!! vis smieklīgākais ir EKOLOĢISKI droša.....WTF, Juņickijam vel Grietu Tunbergu vajag piesaisīt SW propogandā??? Ja kas Grieta Tunberga( vel kā pusaudze) perfekti Glastonberijas festivālā k- kādu pārgudro uzrunu teica saistībā ar PASAULES glābšanu publikai,kas visu patērē sekundāri un lielos daudzumos....ha ha pati Grieta ieradās Glastonberijas festivālā ...ielidojot no Zviedrijas ar k-kādu privāto lidmšīnu....sen nav noslēpums, ka Grēta Tunberga...ir viņas Tēta Tūnberga biznesa projekts!!!

1 0 atbildēt

Astrālis ne pārāk sen blēja ka SW trases liekas kopā kā Lego ļoti ātri😄 Jau 4 gadi riņķī un joprojām Sardžā NAV pabeigta neviena no 2.4 km trasēm.WTF????

1 0 atbildēt

Astrāli Tu neapjēdz to ka SW ir teātris.Kopš 2014 gada kautkādas padsmit huiņas saražo acu aizmālēsanai un ticības veicināsanai ziedotāju vidū kuras patiesībā nevienam un nekur pasaulē nav vajadzīgas jo šo 8 gadu laikā sen būtu vismaz viens Juņimēsls realizēts.Sen.Taapat SRTI parks ir teaatris kurā 4 gadus ļurina 2.4km trases un tā ar nevar pabeigt.😄😄😄 Normālam cilvēkam uzreiz ir skaidrs ka tas ir krievu SCAM.

1 0 atbildēt

2022.gads jau pusē bet Skamvej joprojām klusē 😄😄😄😄 Joprojām nav sākts būvēt NEVIENS ☝️☝️☝️adrešprojekts.NEVIENS UN NEKUR☝️☝️☝️🤣🤣🤣🤣 WHAT A FUCK???? TAS jau vien kārtējo reizi pierāda ka SW ir piramīda un krāpnieki.☝️☝️☝️un ka nav pat viens AP nerunājot par 4 un vairāk.Struņickis dirš kā kolhoza govs.

1 0 atbildēt

Scam scam scam 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

1 0 atbildēt

Cik var reklamēt šo gadiem ilgo lohotronu?! Visai šai kompānijai laiks sēdēt aiz restēm! Arī TNT!

1 0 atbildēt

"...Liela daļa no tiem investoriem nav neko ieguldījuši, bet tikai saņēmuši bezmaksas daļas..."

==========================

Kas tas tāds par interesantu biznesu, dāvināt random cilvēkiem "bezmaksas daļas", lai pēc tam sistos kā pliks pa nātrēm, lai tās "bezmaksas daļas" apmaksātu? Kāds no mums diviem ir stulbs un es tas neesmu!

1 0 atbildēt

"PARAKSTĪTI" LĪgumi par 4 adrešprojektiem tik joprojām nezinam ar kurām valstīm🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈.pi*dec🙈🙈🙈🙈

1 0 atbildēt

Kur ir uzbūvēts SW kaut viens komercprojekts??? What a Fuck????8 gadus tik ļurina.Kad sāks Hor fakanu fakaneet???

1 0 atbildēt

Ptfū! Lohotrons un lēta huiņa.

1 0 atbildēt

Nabaga Eduardovič.Kā nu neiet vīram🤣 Vjetnamieši maitas uzmeta,Hor fakana pasūtija uz fuck,Dubaja arī un Fermerijā nav droši dēļ batķas.🤣🤣🤣Tagad pasakas par koreju sāk izdomāt .Moš Čenuns pasūtīs?!🤣🤣🤣🤣🤣Ā un par tenderi ar nevar runāt jo nedrīkst tak pateikt godīgi ka nekāds tenders NAV😊

1 0 atbildēt

Lohotrons turpina slaukt lohus.Manējā jau ar rēc ka 6 gadus jau gaidu Baltkrievu naudu🤣🤣🤣 Interesanti cik vēl gaidīšot???!!!🤣🤣🤣🤣🤣🙈

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »