local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Skyway-2020: galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai

Pandēmijas dēļ daži SkyWay plāni pagājušajā gadā bija jākoriģē. Tomēr galvenais darbu virziens bija nemainīgs – projekta inženieri un konstruktori gada garumā turpināja pilnveidot stīgu transporta tehnoloģiju. Tā kā Uzņēmums ir koncentrējies uz jauninājumiem, starptautiskajiem kvalitātes standartiem un uzlabojis risinājumus inženierijas un virszemes transporta celtniecībai, tas ir uzrādījis stratēģisku izaugsmi Austrumeiropā un MENA. Transporta Inženierijas kompānijas galvenais jaunievedums ir patentēta tehnoloģija Prestressed Track Structure (PTS), kas samazina transporta sistēmas būvniecības un ekspluatācijas izmaksas par vairāk nekā trešdaļu salīdzinājumā ar standarta monosliedes ceļu. PTS izmaksā pusi no dzelzceļa cenas un piecas reizes zemāka, nekā būvējot autoceļus. Uzņēmuma detalizēto transporta risinājumu unikālās priekšrocības ietver jaunākos sasniegumus elektrisko, ātrdarbīgo, videi draudzīgo transporta un kravu pārvadājumu jomā.

Lūk, galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai, kurus realizēja kompānijas grupas darbinieki un tās partneri:

-Inženieri modernizēja velšanās virsmu uz smagās estakādes SkyWay, kas ievērojami palielināja transporta kustības laidenību.

-2020. gadā Unitsky String Technologies ieguva 26 jaunus starptautiskus patentus un reģistrēja 13 preču zīmes.

-Pilnībā noslēdzies 400 metru vieglās līnijas būvniecības un apdares etaps Sārdžas Inovācijas centrā. Tāpat noslēdzās Ekonama apdare, ieskaitot galvenās komunikācijas.

Uzņēmums veiksmīgi apstiprināja un pagarināja Starptautisko sertifikātu par ekoloģisku atbilstību ISO14001 (auditors bija SAI Global). Pašreizējais standarts sniedz uzņēmumiem instrumentu, lai samazinātu ietekmi uz vidi, vienlaikus saglabājot ražošanas rentabilitāti.

Visi procesi, kas saistīti ar transporta risinājumu izstrādi un ražošanu, ir modernizēti uz inovatīvām tehnoloģiskām platformām, piemēram, Dassault Systèmes, kas nodrošina arī tehnoloģiju NASA, Airbus un Boeing.

– Bija modernizēta vieglā/ mīkstā trase – viena no pirmajām parka trasēm. Tagad SkyWay varēs braukt caur starpbalstiem bez ātruma samazināšanas.

Marina Gorkā (Baltkrievijā) ir uzprojektējuši un sākuši būvēt 6. smago trasi transporta testēšanai, kas vēlāk dosies uz AAE tālākiem testiem.

SkyWay speciālisti ir projektējuši un uzsākuši divu jaunu smagu transporta veidu izgatavošanu, Tuvo Austrumu apstākļiem.

Šārdžas Inovācijas centrā sākās starpbalstu būvniecība ceturtajai līnijai ar laidumiem no 250 metriem.

– Baltkrievijā pilnībā pabeigta testa kravas līnijas realizācija.

Šie ir spilgtākie notikumi kompānijas dzīvē, bet vē ļoti daudz ir palicis, ko mēs neredzam, kas tiks pamazām atklāts. 2021 gads būs ļoti iepriecinošs.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3355

0/2000

"Es tev neuzdevu vienu jautājumu? atbildēt vari sākumā?

Kas ir izdevīgāk?

1. Ar kravinieku vest pa vienam konteinerim apkārt kalnam 300 kilometrus.

2. Pa SW trasi palaist pāri kalnam, kā rezultātā attālums sanāk tikai 100km, nerunājot jau par citiem ievērojamiem ekonomijas faktoriem."

==========/=////////////=============

Izdevīgāk ir vest pa vienam konteineram (nevis konteinerim) apkārt 300km. Neiedziļināšos paskaidrojumos, jo jūsu sektā tāpat jebkuru loģisku argumentu ignorē.

Un tātad, es tev atbildēju, atbildi tagad man - Parādi, kā Junickis savā "infrastruktūrā" ir izdomājis uzdabūt to 40" konteineru uz savas fermas?

1 0 atbildēt

''Tu uzdevi jautājumu vai es "riskētu" pilnīgi "drošā" investīcijā. Ja tur ir kādi riski, tad es diez vai investētu, ja nekādu risku, tad investētu.''

=============================================================

Es tev piedāvāju 100% investīciju! Investējam mēs abi, 100 Eur katrs. Ja pēc trīs gadiem starp Dubaijas un ForKhaliffas ostām ir atklāta SW līnija, tad investīcija ar 100% atdevi ir tava, ja nē - mana. Kā ir? Līkop?

1 0 atbildēt

''Kādēļ tu tik ļoti nevari pieļaut tādu iespēju, ka varētu būt vajadzīga tāda trase, pa kuru varētu transportēt arī mazgabarīta konteinerus? noteikti, ka ir valstis, kuras savā starpā tirgojās vai tur notiek pārvadājumi."

=======================================================

Astrāli, starp kurām valstīm tu vēlētos būvēt trasi mazgabarīta konteineru pārvadājumiem? Nosauc, lūdzu, dažus piemērus.

1 0 atbildēt

Pasažiertesti Sardzā tiks realizēti kad??? 31.martā????

1 0 atbildēt

"Kopš 2014. gada, ne agrāk. Tas kas bija agrāk, ir pavisam citi risinājumi. Junickis arī agrāk gribēja Vakuuma transportu attīstīt, bet tad tas vienkārši nebija vajadzīgs un ja Junickis šodien sāks arī to darīt, tad tu teiksi, ka viņš ar to nodarbojās 40 gadus?

Vecīt, tā tās lietas neskaita. SW ir kopš 2014. gada, ne agrāk."

====================================

Kāpēc tad Junickis saviem apjātajiem investoriem no iepriekšējām shēmām dāsni iedalīja šī SW doļas? Pateikšu nedaudz priekšā. Lai viņi pagaidām atšujās, tā pat šitie nopelnīs tik pat cik tie!

1 0 atbildēt

Hahahaha😄 Martā " būs pasažiertesti" sardzā,būs STO,būs......Blablabla.Varu derēt tāpat "būs" maijā 2.5km.trases gatavas un 2 Unikonta veidi.Hahaha😄😄😄

1 0 atbildēt

BREEC par to ka vajag Uniflash trasi bet tad kāda hrena pēc bij jātaisa Unilaits,Uniwinds utt ja tie nevienam nekur nav vajadzīgi?? To naudu kas uz šīm huiņām izmesta,labāk būtu ielikuši Uniflash trases būvē paatrinot izeju tirgū un IPO.

1 0 atbildēt

Nebūs unikāra pasažiertesti.Testēs uz 2.5 km.trases arī Unicar.

1 0 atbildēt

Un vēl nesāksies nekur nekāda 25km.trases būve🙂 Struņicka bizness iet uz grunti🙂

1 0 atbildēt

Astrāli pasaki Tu tiešām esi tik naivs ka tici šitiem bijušajiem mmm -Maslovam,Suhodojevam un Struņickim kuri gadiem jau sola un beigu beigās atrod skaistas otmazkas savām " neveiksmēm"??? Es saprastu ja Tev būtu padsmit gadi bet ja Tu savos 31.gados vari tik naivs būt tad man vairs nav jo teikt.

0 0 atbildēt

Astrāli .Ja šī gada pirmajā kvartālā nebūs ziņu no SA ,tad uzskati ka SW tur netiks pielietots.

0 0 atbildēt

Lohotrons? kā vēl var salīdzināt ar lohotronu, ja pat Emirātos ir dibināta kompānija kas nodarbojās uz vietas ar visiem biznesa procesiem? ko tad viņi ir domājuši uzmest? Emirātu valdību? tu nopietni?

Ja tu esi tik gudrs, tad paskaidro, kā tas lohotrons izpaužās? paņems pasūtījumu no Emirātiem, izpildīs un uzmetīs viņus vai kā? paskaidro.

0 0 atbildēt

Te arī ir rakstīts, ka viņi iesāka tieši ar crowdfunding palīdzību https://www.cnbc.com/2015/08/27/how-crowdfunding-can-speed-up-hyperloop-and-more.html

0 0 atbildēt

Tagad ļoti daudz tādu crowdfunding projektu un tas ir ļoti efektīvs veids kā vākt naudu. Agrāk tā nebija un sākotnējie investori varēja būt tikai pietuvināti cilvēki vai tādi, kuriem nauda ir vairāk, kā vajag.

0 0 atbildēt

Astrāli kas ir Troļļu Spoki???😄😄😄

0 0 atbildēt

ASTRĀLI.Cik no tiem 585 miljardiem tiks atvēlēti Junitska biznesam????

0 0 atbildēt

Nu ko Maks, joprojām neliekās, ka te ir konkrēta inovācija konteineru pārvadājumos? https://ibb.co/br0fDGC

Bildē ir tikai vieglā tipa junikonts, un ne gala rezultāts, bet modulis testiem. Konteinerus varēs pārvadāt mazos, 20ft un 40ft, gan iekārtos, kā arī kuri pa sliedēm brauc. Te ir izrāviens šajā jomā un šie pārvadājumi būs ļoti pieprasītu, pat nešaubos 🙂

0 0 atbildēt

Vēl jau kas ir. Ja krava tiek pārvadāta ar konteineri pa okeānu, tad cik zinu, ka tiek maksāts tieši par konteinera izmēru un vienalga cik un kas tev tur ir iekšā, bet maksāsi šā vai tā. Tādā mazā konteinerī var piemēram pārvadāt moci kaut vai. Vienalga ko, lai nebūtu jāparmaksā par 10 vai 20ft. Bet tas ir tikai viens no daudzajiem risinājumiem ko piedāvā SW, ļoti lieliski.

0 0 atbildēt

Junickis atkal piepisa investorus solito 40pēdu konteineru vietā uzražojot 10 pēdigo piekaramo.Oj jbrot😄😄😄

0 0 atbildēt

Ja tev vajadzētu pārvest moci? ko tu izvēlētos? 20ft vai 10ft? ja acīmredzami mazāk maksātu par 10ft?

Gribu, lai atbildi uz šo jautājumu.

===========================

Atbildēšu Maksa vietā. Pa jūru daudz lētāk būs vest 20" konteineru, jo 10" konteiners ir negabarīts. Ja netici, piezvani kādam loģistikas brokerim Kiprā un painteresējies par cenām.

0 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »