local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Skyway-2020: galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai

Pandēmijas dēļ daži SkyWay plāni pagājušajā gadā bija jākoriģē. Tomēr galvenais darbu virziens bija nemainīgs – projekta inženieri un konstruktori gada garumā turpināja pilnveidot stīgu transporta tehnoloģiju. Tā kā Uzņēmums ir koncentrējies uz jauninājumiem, starptautiskajiem kvalitātes standartiem un uzlabojis risinājumus inženierijas un virszemes transporta celtniecībai, tas ir uzrādījis stratēģisku izaugsmi Austrumeiropā un MENA. Transporta Inženierijas kompānijas galvenais jaunievedums ir patentēta tehnoloģija Prestressed Track Structure (PTS), kas samazina transporta sistēmas būvniecības un ekspluatācijas izmaksas par vairāk nekā trešdaļu salīdzinājumā ar standarta monosliedes ceļu. PTS izmaksā pusi no dzelzceļa cenas un piecas reizes zemāka, nekā būvējot autoceļus. Uzņēmuma detalizēto transporta risinājumu unikālās priekšrocības ietver jaunākos sasniegumus elektrisko, ātrdarbīgo, videi draudzīgo transporta un kravu pārvadājumu jomā.

Lūk, galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai, kurus realizēja kompānijas grupas darbinieki un tās partneri:

-Inženieri modernizēja velšanās virsmu uz smagās estakādes SkyWay, kas ievērojami palielināja transporta kustības laidenību.

-2020. gadā Unitsky String Technologies ieguva 26 jaunus starptautiskus patentus un reģistrēja 13 preču zīmes.

-Pilnībā noslēdzies 400 metru vieglās līnijas būvniecības un apdares etaps Sārdžas Inovācijas centrā. Tāpat noslēdzās Ekonama apdare, ieskaitot galvenās komunikācijas.

Uzņēmums veiksmīgi apstiprināja un pagarināja Starptautisko sertifikātu par ekoloģisku atbilstību ISO14001 (auditors bija SAI Global). Pašreizējais standarts sniedz uzņēmumiem instrumentu, lai samazinātu ietekmi uz vidi, vienlaikus saglabājot ražošanas rentabilitāti.

Visi procesi, kas saistīti ar transporta risinājumu izstrādi un ražošanu, ir modernizēti uz inovatīvām tehnoloģiskām platformām, piemēram, Dassault Systèmes, kas nodrošina arī tehnoloģiju NASA, Airbus un Boeing.

– Bija modernizēta vieglā/ mīkstā trase – viena no pirmajām parka trasēm. Tagad SkyWay varēs braukt caur starpbalstiem bez ātruma samazināšanas.

Marina Gorkā (Baltkrievijā) ir uzprojektējuši un sākuši būvēt 6. smago trasi transporta testēšanai, kas vēlāk dosies uz AAE tālākiem testiem.

SkyWay speciālisti ir projektējuši un uzsākuši divu jaunu smagu transporta veidu izgatavošanu, Tuvo Austrumu apstākļiem.

Šārdžas Inovācijas centrā sākās starpbalstu būvniecība ceturtajai līnijai ar laidumiem no 250 metriem.

– Baltkrievijā pilnībā pabeigta testa kravas līnijas realizācija.

Šie ir spilgtākie notikumi kompānijas dzīvē, bet vē ļoti daudz ir palicis, ko mēs neredzam, kas tiks pamazām atklāts. 2021 gads būs ļoti iepriecinošs.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3355

0/2000

Kā man labs čoms saka SW ir domāts naivu ļautiņu apjāšanai ,kuri iedomājas ka piržot dīvānā var kļūt miljonāri😄 Hahahahahā😄

0 0 atbildēt

Astrāli bet tas ir uz 2040 gadu taa kaa veel tev dafiga jaagaida🙂

0 0 atbildēt

Un nav nekur teikts ka 100 punkti buus.Redz kaa araabi maina savus spontānos viedokļus- sākumā līdz 2024,tagad jau 2040.gadam.🙂 Tas ir tas ko es tev jau sen teicu.

0 0 atbildēt

Astrāli jau kuro reiz kā tev uzdod neertu jautājumu,tu sāc kā bāba stresot lai atbildi meklēju pats.Nav ko likt pretī- paturi knābi.😄😄😄

0 0 atbildēt

SkyWay Technologies is building a 2.5km-long suspended track at the Sharjah Research, Technology and Innovation Park (SRTI Park). Expected to be completed by mid-2020, the track will allow the company to test an autonomous pod.

Luk pierādijums ka arī arābu prese dirš jo joprojām NAV 2.5km trase pabeigta

0 0 atbildēt

Astrāli nebūs nekāds SW komerciāli nekur jo Covid nelaus to realizēt.

0 0 atbildēt

(CNN) — Travelers in Dubai could soon be enjoying more scenic routes with the addition of aerial vehicles to the public transport network.

Dubai's Roads & Transport Authority (RTA) has signed a memorandum of understanding with British company Beemcar to develop driverless pods that would operate above the city traffic.

Beemcar nav Skypod astraali 🙂

0 0 atbildēt

Kamēr Junitskis drāza visiem smadzenes un vainoja Covid,Nikola izgāja pagājsgad tirgū un šobrīd viņu akcija maksā 16 baksu.Un kā redzi Nikolai netraucēja nekāds Covid to izdarīt,savkārt Struņickis pi*djit jau kuro gadu desmitu vainodams vislaik kādu citu tik ne sevi.Spilgts pierādijums ka SW ir SCAM.

0 0 atbildēt

Struņickis visu savu dzīvi ir redzējis skabargu cita acī tik ne baļķi savējā.

0 0 atbildēt

Vobšem Dubajā būs Beemcar un Abu Dabi Skytrans un nekāds ne Struņicka Skyway par ko vecais dirsa ka jau esot iedalīta zeme Uniļotam.Hahahā😄

0 0 atbildēt

Razpi*deļisj Rebjata 😄😄😄 Tagad jau pi*djat ja plāno gan BY gan AAE .Ka tik investoriņi ziedo.Beigās nebūs ne tur ne tur un vainīga būs Sars epidēmija un pakistancu raboķagas.

0 0 atbildēt

Struņickis pakāsa tenderī.Astrālim sēras.

0 0 atbildēt

TEV noliek priekšā pierādijumus ka Dubajā NEBŪS skyway un Abu Dabi bet tu vēl tirinies pretīm.😄 Luuzeris tu esi.

0 0 atbildēt

Astrāli kas ir Troļļu Spoki???😄😄😄

0 0 atbildēt

Un ko tad Anatolijs Mughamer sēdējā kā nopērts suns??? Ne reizi nepieminēja dižo inženieri.

0 0 atbildēt

ASTRĀLI.Cik no tiem 585 miljardiem tiks atvēlēti Junitska biznesam????

0 0 atbildēt

Nu ko Maks, joprojām neliekās, ka te ir konkrēta inovācija konteineru pārvadājumos? https://ibb.co/br0fDGC

Bildē ir tikai vieglā tipa junikonts, un ne gala rezultāts, bet modulis testiem. Konteinerus varēs pārvadāt mazos, 20ft un 40ft, gan iekārtos, kā arī kuri pa sliedēm brauc. Te ir izrāviens šajā jomā un šie pārvadājumi būs ļoti pieprasītu, pat nešaubos 🙂

0 0 atbildēt

Vēl jau kas ir. Ja krava tiek pārvadāta ar konteineri pa okeānu, tad cik zinu, ka tiek maksāts tieši par konteinera izmēru un vienalga cik un kas tev tur ir iekšā, bet maksāsi šā vai tā. Tādā mazā konteinerī var piemēram pārvadāt moci kaut vai. Vienalga ko, lai nebūtu jāparmaksā par 10 vai 20ft. Bet tas ir tikai viens no daudzajiem risinājumiem ko piedāvā SW, ļoti lieliski.

0 0 atbildēt

Junickis atkal piepisa investorus solito 40pēdu konteineru vietā uzražojot 10 pēdigo piekaramo.Oj jbrot😄😄😄

0 0 atbildēt

Ja tev vajadzētu pārvest moci? ko tu izvēlētos? 20ft vai 10ft? ja acīmredzami mazāk maksātu par 10ft?

Gribu, lai atbildi uz šo jautājumu.

===========================

Atbildēšu Maksa vietā. Pa jūru daudz lētāk būs vest 20" konteineru, jo 10" konteiners ir negabarīts. Ja netici, piezvani kādam loģistikas brokerim Kiprā un painteresējies par cenām.

0 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »