local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Skyway-2020: galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai

Pandēmijas dēļ daži SkyWay plāni pagājušajā gadā bija jākoriģē. Tomēr galvenais darbu virziens bija nemainīgs – projekta inženieri un konstruktori gada garumā turpināja pilnveidot stīgu transporta tehnoloģiju. Tā kā Uzņēmums ir koncentrējies uz jauninājumiem, starptautiskajiem kvalitātes standartiem un uzlabojis risinājumus inženierijas un virszemes transporta celtniecībai, tas ir uzrādījis stratēģisku izaugsmi Austrumeiropā un MENA. Transporta Inženierijas kompānijas galvenais jaunievedums ir patentēta tehnoloģija Prestressed Track Structure (PTS), kas samazina transporta sistēmas būvniecības un ekspluatācijas izmaksas par vairāk nekā trešdaļu salīdzinājumā ar standarta monosliedes ceļu. PTS izmaksā pusi no dzelzceļa cenas un piecas reizes zemāka, nekā būvējot autoceļus. Uzņēmuma detalizēto transporta risinājumu unikālās priekšrocības ietver jaunākos sasniegumus elektrisko, ātrdarbīgo, videi draudzīgo transporta un kravu pārvadājumu jomā.

Lūk, galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai, kurus realizēja kompānijas grupas darbinieki un tās partneri:

-Inženieri modernizēja velšanās virsmu uz smagās estakādes SkyWay, kas ievērojami palielināja transporta kustības laidenību.

-2020. gadā Unitsky String Technologies ieguva 26 jaunus starptautiskus patentus un reģistrēja 13 preču zīmes.

-Pilnībā noslēdzies 400 metru vieglās līnijas būvniecības un apdares etaps Sārdžas Inovācijas centrā. Tāpat noslēdzās Ekonama apdare, ieskaitot galvenās komunikācijas.

Uzņēmums veiksmīgi apstiprināja un pagarināja Starptautisko sertifikātu par ekoloģisku atbilstību ISO14001 (auditors bija SAI Global). Pašreizējais standarts sniedz uzņēmumiem instrumentu, lai samazinātu ietekmi uz vidi, vienlaikus saglabājot ražošanas rentabilitāti.

Visi procesi, kas saistīti ar transporta risinājumu izstrādi un ražošanu, ir modernizēti uz inovatīvām tehnoloģiskām platformām, piemēram, Dassault Systèmes, kas nodrošina arī tehnoloģiju NASA, Airbus un Boeing.

– Bija modernizēta vieglā/ mīkstā trase – viena no pirmajām parka trasēm. Tagad SkyWay varēs braukt caur starpbalstiem bez ātruma samazināšanas.

Marina Gorkā (Baltkrievijā) ir uzprojektējuši un sākuši būvēt 6. smago trasi transporta testēšanai, kas vēlāk dosies uz AAE tālākiem testiem.

SkyWay speciālisti ir projektējuši un uzsākuši divu jaunu smagu transporta veidu izgatavošanu, Tuvo Austrumu apstākļiem.

Šārdžas Inovācijas centrā sākās starpbalstu būvniecība ceturtajai līnijai ar laidumiem no 250 metriem.

– Baltkrievijā pilnībā pabeigta testa kravas līnijas realizācija.

Šie ir spilgtākie notikumi kompānijas dzīvē, bet vē ļoti daudz ir palicis, ko mēs neredzam, kas tiks pamazām atklāts. 2021 gads būs ļoti iepriecinošs.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3355

0/2000

"Turklāt viņš ir sertificējis jau pēc RU un BY prasībām kā minimums un tūlīt sekos EU."

================================

Kāpēc tad Krievijā, Dubnā, jābūvē jauns atrakciju parks, ja jau Junickis visu ir sertificējis pēc Krievijas standartiem?

1 0 atbildēt

Investoru domas tagad tiek novirzītas uz maiju un visi sen jau aizmirsuši martā solītos Unicar pasažiertestus .😄 Varu derēt maijā tiks paziņots par Unicont testu pārcelšanu uz oktobri bet oktobrī vainos pandēmijas ceturto vilni un visu pārcels uz 2022.gada pavasari.🙂

1 0 atbildēt

"...Nākami soļi būs komercprojektu realizācijas sākšana..."

======================

Ha, ha, ha, ha! Komercprojekts ir projekts kurš nes peļņu, neaizmirsti! Vai tu domāji tikai "sākšanu" un viss?

1 0 atbildēt

Tu jau pat neredzi ka SW dirš kā elpo par AbuDabi kur jau 2019.gadā " sākts zemļeotvods"😄 Tu esi tāds āmurs ka tici visai šai Ponzi huiņai.Akujeķ😄

1 0 atbildēt

Nu cirvi.Nopērc vēl razsročkas palīdzot Struņickim labiekārtot Dubajas villu.😄😄😄

1 0 atbildēt

Kur ir jaunais Juņiponzi slavināšanas raksts????

1 0 atbildēt

Arābi ne dirhama nav ielikuši un neieliks šitajā Scam.

1 0 atbildēt

cik es neesmu dzirdējis visādus idiotus, kuri nebeidz teikt to, ka Capital apkrāpj cilvēkus

---‐-----------------------------------------------------------------

BET Capital arī apkrāpj cilvēkus ,tā vietā lai sākru jo atmaksāt,izdomā jaunus diskontus,akcijas,un tagad vēl kuponus.Gribi atgūt ieguldīto,investē vēl😄

1 0 atbildēt

Noņem rozā brilles luni kuras tev sekta ir uzlikusi uz acīm ar Struņicka svētību😄

1 0 atbildēt

Tu jau cik gadus baro Spokus ar skaistiem neizpildāmiem solijumiem tāpat kā to dara tavs Guru Toļa Struņickis???!!!😄😄😄

1 0 atbildēt

Astrāli.Pilnīgi piekrītu Plīneram.Kā var SW būt iekļauts Dubajas plānā ja nav atrādīti solītie 150km/h???? Otra lieta ja kā Tu saki uz 2024 gadu plānots Uni Dubajā tad kāpēc vēl nav sākta stroika???? Tu paskaties ka jau 3 gadus marinē tikai 2.5km tātad 15km marinēs stipri ilgāk.

1 0 atbildēt

"...kompānija, kurai vispār nekā nebija, kad es investēju pirms vairākiem gadiem, tagad tiek iekļauta tik lielā un nopietnā projektā..."

=================================

Nemelo, Astrāli! Tava "kompānija" nav iekļauta nekādā projektā! Ja tev ir pretējas ziņas, tad dokumentus galdā!

1 0 atbildēt

"Kā tev kautko pajautā,ta uzreiz pazūdi.Es te esmu vienīgais kurš spēj atbildēt uz visiem jautājumiem nevis tu Astrāli🙂"

==========================

Astrālis tagad pūderē degunu ar jauniegūtajiem kriptodolāriem un fantazē, ka SW viņu kādudien padarīs par megamiljardieri.

1 0 atbildēt

TNT , būtība ir tajā, vai viens starptautisko pārvadājumu konteineru kuģis kas iesprūda ar 20,120 TEU kravu , var būt konkurents Juņicka stringiem uz SĒRKOCIŅU paskata balstiem ??? TNT ja kas pasaulē no konteinerkuģiem pazūd un okeānā nokrīt tūkstošiem konteineru ar kravām.......")) TNT tas ir pohuij,jo viss ir apdrošināts,arī tavs pasūtījums no ķīnas caur ALIBABA ,ir apdrošināts...Un Tirdzniecības koncepcijai nav nepieciešami vel k-kādi un citas alternatīvas kā tirgoties!! TNT , sāc saprast,ka Juņicka stīgas ir ..FUTŪRIJA!! foršā futūrija ,jo reāli nevienam to nevajag..... !! Arābi ir arābi... arābi jau desmitiem visādas futurijas ir smiltīs ieputinājuši!!! !!

1 0 atbildēt

Astrālis kā kārtīgs adepts sēž un nestreso par to, ka lohatrons nemaz negrasās kaut ko darīt, lai lohi atpelnītu kaut rubli no padirstā. Cieti! Budujuščij dollarovij miļijoņer!

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu - eu piramīdniek tur Kiprā....Gads jau otrajā pusē un tik vien esi spamu šogad uzcepis....??? Dabūsi no Toļika aizrādījumu par pasivitāti un izslēgs tevi no ,,akcionāriem,, 😂

Nu vot, necep jaunus rakstus, līdz ar to nākas man ar youtubes vidikiem izklaidēties:

https://youtu.be/8K1vzdr8V-M

1 0 atbildēt

Cik naudas jau shitway no tevis ir izsūcis? 😄 Domāju, ka būsi miljonārs!!

1 0 atbildēt

"...vēlāk sapratīsiet to, ka velti *irsāt, jo tajā vietā varējāt pavisam nedaudz investēt, bet atpakaļ saņemot savā portfelī unikālas kompānijas daļas..."

====================================

Tipisks referaļņika arguments - nav nekāds lohatrons, nesiet tik naudu, jo rīt jau būs par vēlu!

1 0 atbildēt

"Viņš neteica, ka nebūs, bet to, ka nav pārliecināts, bet es pajautāju oficiālajiem resursiem, kuri atbildēja, ka būšot."

=================================

Varbūt oficiālie resursi arī zina, kuru valsti SW pārstāvēs? Vai turpināsi muldēšanu, ka pirmo reizi pasaules vēsturē ir uzradusies tik unikāla kompānija, ka pārstāvēs pati sevi?

1 0 atbildēt

Sveiki domu biedri!! Sen te nebiju iegriezies,un skatos ka diskusijas šajā GLOBĀLA , JĀ TĒMĀ nav pierimušas!🙂) Biju pārliecināts ,ka ar šo SKYWAY viss pierimis, bet vismaz SPOKU diskusijās viss pa vecam!🙂 Ko gan varu apgalvot, ka ar pašu Juņicka stringu transportu nekas nav būtiski mainījies.Viss pa vecam, kaut ko viņi tur SW vārās savā zaptē un viss kā bija pirms dažiem mēnešiem un pirms dažiem gadiem!...pļurinā vienu un to pašu bezjēgā!!

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »