local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Skyway-2020: galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai

Pandēmijas dēļ daži SkyWay plāni pagājušajā gadā bija jākoriģē. Tomēr galvenais darbu virziens bija nemainīgs – projekta inženieri un konstruktori gada garumā turpināja pilnveidot stīgu transporta tehnoloģiju. Tā kā Uzņēmums ir koncentrējies uz jauninājumiem, starptautiskajiem kvalitātes standartiem un uzlabojis risinājumus inženierijas un virszemes transporta celtniecībai, tas ir uzrādījis stratēģisku izaugsmi Austrumeiropā un MENA. Transporta Inženierijas kompānijas galvenais jaunievedums ir patentēta tehnoloģija Prestressed Track Structure (PTS), kas samazina transporta sistēmas būvniecības un ekspluatācijas izmaksas par vairāk nekā trešdaļu salīdzinājumā ar standarta monosliedes ceļu. PTS izmaksā pusi no dzelzceļa cenas un piecas reizes zemāka, nekā būvējot autoceļus. Uzņēmuma detalizēto transporta risinājumu unikālās priekšrocības ietver jaunākos sasniegumus elektrisko, ātrdarbīgo, videi draudzīgo transporta un kravu pārvadājumu jomā.

Lūk, galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai, kurus realizēja kompānijas grupas darbinieki un tās partneri:

-Inženieri modernizēja velšanās virsmu uz smagās estakādes SkyWay, kas ievērojami palielināja transporta kustības laidenību.

-2020. gadā Unitsky String Technologies ieguva 26 jaunus starptautiskus patentus un reģistrēja 13 preču zīmes.

-Pilnībā noslēdzies 400 metru vieglās līnijas būvniecības un apdares etaps Sārdžas Inovācijas centrā. Tāpat noslēdzās Ekonama apdare, ieskaitot galvenās komunikācijas.

Uzņēmums veiksmīgi apstiprināja un pagarināja Starptautisko sertifikātu par ekoloģisku atbilstību ISO14001 (auditors bija SAI Global). Pašreizējais standarts sniedz uzņēmumiem instrumentu, lai samazinātu ietekmi uz vidi, vienlaikus saglabājot ražošanas rentabilitāti.

Visi procesi, kas saistīti ar transporta risinājumu izstrādi un ražošanu, ir modernizēti uz inovatīvām tehnoloģiskām platformām, piemēram, Dassault Systèmes, kas nodrošina arī tehnoloģiju NASA, Airbus un Boeing.

– Bija modernizēta vieglā/ mīkstā trase – viena no pirmajām parka trasēm. Tagad SkyWay varēs braukt caur starpbalstiem bez ātruma samazināšanas.

Marina Gorkā (Baltkrievijā) ir uzprojektējuši un sākuši būvēt 6. smago trasi transporta testēšanai, kas vēlāk dosies uz AAE tālākiem testiem.

SkyWay speciālisti ir projektējuši un uzsākuši divu jaunu smagu transporta veidu izgatavošanu, Tuvo Austrumu apstākļiem.

Šārdžas Inovācijas centrā sākās starpbalstu būvniecība ceturtajai līnijai ar laidumiem no 250 metriem.

– Baltkrievijā pilnībā pabeigta testa kravas līnijas realizācija.

Šie ir spilgtākie notikumi kompānijas dzīvē, bet vē ļoti daudz ir palicis, ko mēs neredzam, kas tiks pamazām atklāts. 2021 gads būs ļoti iepriecinošs.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3355

0/2000

"..Maglev nav iespējams uzbūvēt pilsētā, kur nu vēl īsām distancēm".

Teikšu, ka SW trasi blīvi apdzīvotā pilsētā arī diezgan nereāli izbūvēt. Paskaidroju to, kas nav skaidrs tiem, kuri laukos dzīvo.. 😂

1. Tātad, liela pilsēta ir blīvi un kompakti apbūvēta.

2. Zem mājam, ietvēm un asfalta slāņa atrodas visas komunikācijas- elektrības vadi, ūdens apgāde, kanalizācijas sistēmas un varbūt pat metro..

3. Attiecīgi, lai ik pēc noteikta posma izveidotu hipotētisko SW trases balsta elementu, kurš, vienkārši sakot, ir milzīgs betona klucis /apjomā un dziļumā/, būtu nepieciešams arī pārlikt komunikāciju sistēmas.

Domājams, ka sistēmas pārlikšana diezgan astronomiski pārsniegs viena balsta izbūves izmaksas. Bez tam, ja pieskaita inženiertehnisko projektu darbu izmaksas u.c..

3 0 atbildēt

Vai nav lieliski?😄 Divi gadi lašaras investoriņi gaida 15 etapa noslēgumu,pagaidīs vēl vismaz divi😄😄😄 Pats Struņickis tā teica.Galvenais steigt investēt jo nauda kā vienmēr trūkst.😄pi*dec ku cilvēki var būt dauņi un nesaprast ka sw ir konkrēta SCAM?😄

3 0 atbildēt

Astrāli, ļoti pieklājīgs jautājums - KUR IR PIRMAIS SOLĪTAIS AP Juņilaits Ribakiem Struņicka Fazendā?

3 0 atbildēt

Akcijas nebija,nav un nebūs šajā lohotronā.Ir tikai bezvērtīgi JPG papīrīši.

2 0 atbildēt

"Maina riepas, jo tās nodilst, nevis deformējās! bet nodilst tādēļ, ka tām ir berze pret segumu."

=============================

Es, Astrāli, brīžiem lasu tavus izfantazējumus un domāju, ka tu esi debīls. Goda vārds! Neapvainojies, bet tāds priekšstats rodas.

2 0 atbildēt

Is SkyWay a good investment?

This is a complete scam. First, they were selling shares without a prospectus then it was something else etc etc etc. Now they are disowning the other companies they started to collect money and telling people it had nothing to do with them. "Sorry", you have lost your money

2 0 atbildēt

Ko tu āzi neeksistējošus linkus iemeti.😄😄😄 visiem izmet Page Not Found😄 Apdirsi pakaļkājas atkal hahahā😄

2 0 atbildēt

emotion Jēziņ, kāda te ņemšanas notiek - ahu*etcs.emotionemotion

2 0 atbildēt

"Pagaidi, pirms Pliiners tur ir kaut ko saskaitījis, tad atbildiet man kāds no jums! kādi tad ir apgriezieni SW dzinējiem? atbilde ir tāda - jūs to neziniet un es kārtējo reizi parādu to, ka jūs vienkārši runājiet par lietām, kuriem pašiem nav nekādas zināšanas."

===============================

Protams, ka mēs nezinam, kādi ir apgriezieni SW elektrodzinējam. Labi. Bet tu pats arī nezini! Vēl vairāk tu nezini, kādas batarejas būs šajos ekoloģiskajos SW transportos! Uzraksti caur supportu no sava kabineta, lai tev kā investoram atbild uz šiem jautājumiem. Redzēsi, ka tur arī neviens neko nezin!

2 0 atbildēt

Lohi sacerējušies ka pēc 2 mēnešiem būs pokazuha AAE.Hahaha😄😄😄 Nekas tur nebūs bet vainos atkal podrjadščikus un Covid.

2 0 atbildēt

"Tu tak biji viens no tiem, kas teica, ka EU nekad neko tādu nesertificēs."

================================

Jā, ar atmiņu un saprašanu tev ir pavisam grūti. Vienīgā saruna par sertifikāciju mums ir bijusi tad, kad tu priecīgs skricelēji, ka SW ražotne un ražojumi ir sertificēta pēc visiem pasaules standartiem tad, kad Junickis ieguva ISSO sertifikātu. Un es jau tad tev teicu, ka tas ISSO sertifikāts nav tas, ko tu esi iedomājies. Un kas attiecas uz sertificēšanu EU, tad nekas nekur nav sertificēts līdz pat šai dienai.

2 0 atbildēt

"...neteicu, ka viņš sertificē Eiropai, bet gan to, ka AAE ir tādas pašas prasības, kā EU, tā kā ar EU nebūs pilnīgi nekādas problēmas."

===================================

Problēmas nebūs. Tikai nākošais Ekoparks pēc Krievijas būs jābūvē Eiropā. Tev pašam nelielas aizdomīgi, ka jums, lohiem, ik pa laiciņas pasviež kaut kādu tur atbilstības sertifikātu, lai jums pietupīt modrību un radītu ilūziju, ka nupat, nupat viss sāksies, bet bajag vēl paspēt kaut ko investēt? Padomā par to. Kaut gan šaubos par tavu racionālo spriest spēju SW jautājumos. SW tev ir potenciālais džekpots veiksmes gadījumā, no kura tu centies kļūt par miljonāru, neieguldot ne kapeiku.

2 0 atbildēt

Is SkyWay investment a scam?

This is a complete scam. First, they were selling shares without a prospectus then it was something else etc etc etc. Now they are disowning the other companies they started to collect money and telling people it had nothing to do with them. "Sorry", you have lost your money.

2 0 atbildēt

Cilvēki ir palikuši debili ,naivi ticot kautkādam Struņickim kurš savos 71gados nav spējis neko realizēt vairāk kā viņu apmuļķošanu un apkrāpšanu,stāstot pasakas par bagātām vecumdienām tajā pašā laikā dzīvojot kā niere taukos kamēr lētticīgie Buratīno gaida dividendes un iespēju tikt pie peļņas.😄

2 0 atbildēt

Astrāli man te viens neoficiāls avots ziņoja ka troļļiem šogad būs Kuzjas māte.😄😄😄😄

2 0 atbildēt

Bla, bla, bla. Nekāda stenda Expo nebūs, vari atsābt. Tas, ka Toļiks noalgos dažus studentus dalīt bukletiņus, nav dalība izstādē. Tāpēc nemaz nemuldi, tā tu par sevi radi sliktu iespaidu.Toties būs jābūvē jauns ekošmekotehnolunaparks Dubnā, Krievijā, lai sertificētu nevienam nevajadzīgos vagoniņus uz ritentiņiem Krievijas tirgum pēc GOSTiem! Jo kā zināms, Krievija un Baltkrievija ir pavisam citā klimatiskajā zonā, pat citā kontinentā! Tāpēc tagad finanšu līdzekļi ir nepieciešami kā nekad, tāpēc ziedojiet, biedri, uz piekšu! Tā jums teica inženierzinātņu doktors, profesors Iskanderovs, kurš ir tik pat svarīgs kā Dievs, vai pat kā PATS Junickis Anatolijs Eduardovičs!

2 0 atbildēt

Astrāli, kāpēc tā institūta mājaslapā nav ne ziņas, ne miņas par tādu institūta direktoru Belyi O.V.? Un kāpēc tas skricelējums ir bez datuma?

2 0 atbildēt

Astrāli.SW neko nav realizējuši komerciāli šo 7gadu laikā lai neteiktu ka ir SCAM.

2 0 atbildēt

"...tev tak liekās, kā tad tā, ka piramīdnieki piedalītos tādā izstādē, kurā nepiedalās 99,9% kompānijas. Skaties, ka tev sirdstrieka no tā neuznāk, iesaku zāles pameklēt jau iepriekš..."

===============================

Kādā izstādē? Kurā izstādē SW grasās piedalīties? EXPO? Ha, ha, ha, ha! SW lohatrons no AAE puses NAV UZAICINĀTS piedalīties EXPO! Maksimums, kāda būs tā "dalība", ka kāds uzticams adepts SW cepurītē pa kluso dalīs flaijerīšus ar aicinājumu apmeklēt ETP. Viss! Tā ka gājienu uz aptieku es pagaidām atlieku.

2 0 atbildēt

Astrāli nosauc kaut vienu iemeslu lai es ticētu ka SW nav SCAM.Slabo?????

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »