local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 67902

109 78
« 1  2  3  4 »
109 78 902 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 902

0/2000

А для инвесторов будет новогодний подарок в виде очень хорошей новости из ОАЭ ? emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Kas ir Astrāli??? Joprojām tici JuņiKlausam un Sņegurkai Kosarevai???? emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Un kautkā negrasās neviens rebrendot SW atskaitot AKADEMIJA ČASTNOVA INVESTORA emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Kamēr tu te huiņu dzen Spokos,Juņickijs atpūšas 5 ZVAIGZNENĒ ar ALL INCLUSIVE emirātosemotion

0 0 atbildēt

Tu vispār man liekas esi neadekvāts cilvēks. Cik reizes esi mainījis savas domas? Pareizi Pliiners teica, ka atkal safanojies un ne uz ilgu laiku. Tevi reāli vispār nekādām investīcijām nedrīkst laist klāt, jo tu esi vēl bērna prātā.

0 0 atbildēt

Skaivejists nu jau ir POhu*ISTS KONKRĒTĀKAIS. Pāris nedēļas atpakaļ uzradās kā Neitrālists SW, bet tos komentārus aši nodzēsa. Riktīgs šizofrēniķis!

0 0 atbildēt

Nu nu,.Kur tad ir OFICIĀLAS ZIŅAS par to ka NAM OSTALASJ ŽDATJ MAKSIMUM POLGODA I VESNOJ MI VSE PROSŅOMSJA KAK OČEŅ BOGATIJE ĻUĢI ????? emotionemotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Sveiki sen neredzētie domu biedri!!!!emotion  

Skatos ka laikam SWISTS  jaunu niku izveidojis...!

0 0 atbildēt

Man tas audio tomeer liekas bij feiks.A no otras puses moš tagad speciāli neko nepaziņos lai nesanāk obloms kā ar Indiju.

0 1 atbildēt

Protams, tu visu vari. No kurienes tu izrāvi tos 400 miljardus? tu domā, ka Junickis aizgāja un paziņoja, ka grib reģistrēt kompāniju ar 400 milj. intelektuālo kapitālu? Nē, tā tās lietas nenotiek. 

Tev ir jāpierāda to, par ko tu runā. Nu kāds tu duraks tomēr esi emotion

0 1 atbildēt

Tev atbildēt bail vienkārši. Es tev kuro reizi esmu jau pierādījis, ka tu runā par lietām, kurām neko pats nesajēdz. Tu centies pasniegt man informāciju kādu tev gribās redzēt un kādu tu esi iedomājies, bet tā informācija nesakrīt ar patiesību.

Nevari paskaidrot, par kādu kompāniju AS iet runa, kur nedrīkst būt vairāk par 50 akcionāriem, tad vienkārši paklusē un beidz tēlot profesoru.

0 1 atbildēt

Lieta ir tāda, ka tie arābi tur bīda SRTIP parka projektus, ieskaitot SkyWay uz priekšu un piesaista investorus. Tur līmenis ir vienkārši TOP un nav brīnums, ka notiek rebrendings un savu saderēt, ka drīz tādas referalkas nebūs, par ko jau teica iepriekš, ka tas ir laika jautājums. 

0 1 atbildēt

Arābi lūk kā saka

"Mēs ieviešam šajā reģionā nākošās paaudzes transportu kas izmainīs transportēšanu un loģistiku ne tikai Šārdžā, bet visos tuvajos Austrumos, un jūs to redzēsiet". Viņi saprot to, par ko Junickis runā, ko es jau sen sapratu, bet ne visi to spēj saprast. Tad, kad būs darbojošies projekti, tikai tad cilvēki sapratīs, kādu ekonomisko labumu dod SW, drošību, efektivitāti, ērtību un priekšrocību, bet tad jau būs par vēlu. Tādēļ bagātie cilvēki, kā piemēram Vorens Bafets saka, ka nauda ir jāinvestē pašā sākumā, inovācijās, kuras neviens nesaprot, kad visiem liekas, ka tas ir stulbi un neiespējami, tad ir jārīkojās. Tieši tā notika ar Apple, ar Microsoft un vēl daudzām lielām kompānijām, kā arī ar kriptovalūtu.

Tas nenozīmē, kā vēlākie investori neko nesaņems, vienkārši tas atbalsts, kad tu esi viens no dažiem, kuri ir atbalstījuši un noticējuši idejai, tiek atmaksāts tūkštoškārtīgi.

0 1 atbildēt

Arābi ir malači un domājoši cilvēki, reāli domājoši un saprot, kas ir inovācija un kādu lomu spēlē Junicka tehnoloģija. Paklausieties ko viņš saka, un tikai tādēļ Emirāti ir viena no tehnoloģiski attīstītākamajām valstīm pasaulē, un pēc 2025 programmas tā būs top pirmajā vietā!

No 6. minūtes konkrēti runā par SkyWay. Vajag klausīties gudrus cilvēkus, nevis ņemt piemērus no troļļiem, savādāk nekad dzīvē neko nesasniegsi, ja skatīsies tur, kur nevajag.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=345&v=Y427awTLLTA&feature=emb_title

0 1 atbildēt

Nu, bet es tak neko nesaku, ka būšu pēc pusgada miljonārs. Iespējas ir ļoti lielas ar laiku, savādāk jau nebūtu investējis. Galvenais jau vis ir pašā tehnoloģijā un es savas domas neesmu ne reizi mainījis. Es uzskatu, ka pašlaik nevienai transporta tehnoloģijai nav tik milzīgs nākotnes potenciāls, kāds ir SkyWay un līdz ar to es ticu, ka būšu pie naudas noteikti.

Problēma ir tajā, ka tu netici tehnoloģijai un uzskati, ka tie ir sūdi nevienam nevajadzīgi, tad arī tu vari pat nedomāt par peļņu, jo kā tad tu vari domāt par peļņu vispār, ja jau pašu tehnoloģiju nosauc par nevienam nevajadzīgiem sūdiem, saproti?

Es nekad neko tādu neesmu teicis, jo nav iemesla to teikt. Tici vai nē, līdz šim man nav bijis vispār par ko varētu piekasīties kompānijai, pat ne mazākās aizdomas, savādāk es jau sen nekādus rasktus te neliktu un tā tālāk.

0 1 atbildēt

Es vienmēr esmu pieļāvis, ka akcijas var nekur netirgoties. Neviens tev neko nav garantējis un garantēt nevar. Jau no paša sākuma ir zināms, ka projekts ir bīstams tavām investīcijām, turklāt bistamāks, nekā citi, jo te iet runa par sarežģītu infrastruktūras projektu, kas vēl nekad un nekur nav realizēts un darīts. 

0 1 atbildēt

Lašara esi tu, kas maina savas domas katru dienu. Vienu dienu tu man sūdzies un raudi cik tev ir slikti un kā gribās beidzot normāli dzīvot un kā ceri uz SkyWay, kā arī teici, ka netaisies atteikties no savām akcijām, bet nākamajā dienā mauc pilnīgi pretējo un tā tu esi darījis vairākas reizes. Tev nešķiet, ka problēmas ir tev pašam? vai arī tev vienkārši intelekts neļauj tik padziļināti padomāt?

Neviens normāls cilvēks ar tevi pat ru nāt neietu par nekādām investīcijām, ja zinātu tavu uzvedību. 

0 1 atbildēt

Starp citu pavērojiet heiteri, cik daudz vakances ir pieejamas SW kompānijā. Kaut kā galīgi neizskatās pēc krāpniekiem, bet tikai kārtējo reizi pierāda, ka kompānija nopietni strādā un deklarē visu to, ko saka, tā kā katrs izvērtē pats. Kopā 76 vakances.

0 1 atbildēt

Tu saproti to, kas ir meitasuzņēmums? Tā ir kompānija, kas strādā mātesuzņēmumam. Meitasuzņēmums, kas ir Dubaijā, pilnībā pieder mātesuzņēmumam. Meitasuzņēmums ir kā franšīze, tikai nedaudz savādāk, lai varētu normāli strādāt tajā likumdošanā, zem kuras tu atrodies, jo vadīt darbus emirātos nav iespējams bez kompānijas, kas bāzējās tur uz vietas, jo tā ir komunikācija, sanāksmes, visādu jurisdiktu jautājumu apspriešana, un tā tālāk.

0 1 atbildēt

Tā lūk maks šīs lietas notiek, jo tu to nezināji līdz šim. Arī Burger King, kas ir liels burgernieku tīkls, atvērs speciāli kompāniju Latvijā, kas no šejienes arī strādās, lai ieviestu tās burgernīcas šeit, bet tas, ka SkyWay atvēra kompāniju AAE, lai tur strādātu, tev likās aizdomīgi un galīgi nepareizi, kaut arī es normāli izskaidroju, kādēļ tas tiek darītsu n kādēļ nedrīkst un nevar nemaz tā nedarīt.

https://jauns.lv/raksts/bizness/363403-izveidota-jauna-kompanija-burger-king-ieviesanai-latvija?fbclid=IwAR2DBnMhX0JNPTSeu4vF2dNIUVZGc06JAgfqVSbfxlKxNM-H2CVye9vzbwk

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »