local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 662620

Šajā rakstā:

Japāņu portāls Emira: «SkyWay var kļūt par daļu no globālās transporta sistēmas»

Kravu pārvadājumi SkyWay stilā (kravas video prezentācija)

Kā jaunā Unicont-a dzesēšanas sistēma padarīs to drošāku?

EkoTehnoParkā atklāts jauns SkyWay izmēģinājumu komplekss

Tropu junikars dodas uz Šārdžu (video)

Office Life: «Mūlis, kas brauc pa sliedēm»

Ātrgaitas junibuss gatavojas testēšanai

SkyWay intelektuālā sistēma: mašīnu sacelšanās nebūs

«Argumenti un fakti» par situāciju ar SkyWay, Onliner.by un TUT.by

Techkult ziņu portāls: «SkyWay – transporta revolūcijas priekšgalā»​

«Baltkrievija Šodien»: ar kādām tehnoloģijām nodarbojas Minskā?

Anatolijs Junickis un uzņēmējs Tomass Velsers apmainījās ar monogrāfijām

Kāpēc SkyWay projektos ir vajadzīga blokķēde?​

SkyWay ražošana: jaunais korpuss nodots ekspluatācijā (video)

Kā SkyWay novērsīs ceļu satiksmes negadījumus

Kas rūpējas par stīgu transporta drošību?​

SkyWay kanālā TOP-Five (vairāk nekā 4milj. auditorija.) ļoti interesants video!

Tehnoloģiju cīņa: SkyWay vs monosliede

« 1  2  3 »
96 74 2620 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2620

0/2000
Nē, nē, šitais toč nav pi*ģjož, jo ja jau tajā audio tika pieminēts Junickis, tad, noteikti, ka informācija ir legit. Loģiskā domāšana! Tagad īstais brīdis vēl brangu paketi doļas pagrābt, kamēr vēl arābi visu nav izpirkuši. Jā, jā!
1 0 atbildēt

Nav apkrāpuši??? o jā nav apkrāpuši piecu pilnu gadu garumā vismaz triis !!! reizes solot gan iekseejo biržu gan IPo utt.Ir??? Nav.

1 0 atbildēt

 Kam tāds Unitrucks būtu vajadzīgs atkal kārtējais jautājums. Neiedziļinoties  dziļos aprēķinois cik daudz metāla tie izmantots tām Unigruck konsterukcijas būvniecībā, tīri vizuāli novērtējot  jau vien var secināt ka no tā visa metāla daudzuma kas vajadzīgs Unitruckam var uz zemes  pieciem vilcieniem sliedes noguldīt nemaz nerunājot par balstu sistēmas konstrukciju izbūvi.....Jābūt pilnīgi aklai ticībai lai būtu paŗliecība ka šitais te Unitrucka b rīnums  var izmaksāt lētāk nekā uz zemes noguldītās  dzelzceļa sleides!!!     Un vietās kur apgrūtinoši ir izbūvēt sliežu ceļus beramkravu transportēšanai uz ka'du konkrētu punktu A vai B, jau  sen ir izgudrota un pielieto daudz vienkāršāku beramkravu transportēšanu pa gaisu...ar gaisa troses vagoniem kad nepieciešama tikai viena trose nevis tāds kvantums kaut kādu fermu konstrukciju estakādes .Šādus gaisa vagonus esmu redzējis kādus izmanto Zviedrijā kalnrūpniecībā  vietās kur apgrūtinoši būtu izmantot dzelzceļu.....ticiet man ,un lai Juņickis godīgi sakot iebāž savu kārtējo Uni brīnumu kuru nevienam vienkārši nevajadzēs, jo Zviedrijā izmantotajā analogā Juņitruckam gaisā pakarināto  beramkravu vagonu ietilpības  ir piecas reizes lielākas nekā Juņicka plastmasas kastēm, piedwvām smuki izskatās tikai tagad  , bet kalnrūpniecības vajadzībām grūti iedomāties kādā skatā tie smukie glancētie vagoniņi izskatīsies jau pēc dažu dienu lietošanas peč būtības...emotion)

1 0 atbildēt

Toļas kreesls ir sašūpojies un viņš lieliski saprot ka ilgi vairs nesanāks DIRST taapeec kameer veel ir lohi, kaa vienu no galvenajiem Satrdzas darbu aizkaveesanaas iemesliem izdomaa probleemas ar metināšanas darbiem.Tas ir tas par ko es dolbajobam Astraalim vislaik runaaju ka Toļa izdomās visprofesionālākās otmazkas lai tik nebuutu jaapasaka taisniiba ka nebija,nav un nebuus nekas ne Sardzā ne citur AAE.

1 0 atbildēt

Skatos jauns stāsts no TNT puses ir tapis!!!

 Visu vel neesmu pārlasījis un iedziļinājies... bet interesi piesaita jau atkal pirmais esejas apraqksts par 3 kontūru dzesēšanas sistēmu Unikontam! 

TNT, kur var konkrētāk iepazīties ar to 3 kontūru dzesēšanas sistēmu??   Jo cik no virspusējā apraksta saprotu, tas ir visparastākais kondicionieris un kondicionēšanas sistēm!   Ja neesi lietas kursā, tad kondicionieri transportā darbojās pēc 3 kontūri sistēmas.1: kondicionieri darbojās paši par sevi divkontūru principā kā leduskapis, kad  inertā gāze ( kādu izmantot bija vairāki varianti) pie konkrētiem atmosfēriskiem spiedieniem vai nu sasalst līdz - temperatūrām vai spiedienam mainoties uzkarst  līdz + gr'ādiem...respektīvi visu laiku darbojās kompresorts  un sistēmas regulācija kādu spiedunu sistēmā jāuztur vadoties pēc sensoriem-dačikiem to analizē primitīvs procesors!  Trešā kontūra varētu būt mazais -lielais loks  un pat varētu piekabināt sistēmā vel kādus 4-5 uutt upp lokus un kontūras pēc vajadzībām vai kāds mehānisma mezgls ir jādzesē vai jāsilda...attiecīgi katram lokam-kontūrai savs kompresors un sensoru-dačiku sistēma kas protams prasa savus energo resursu patēriņus lai sistēma darbotos!!  apmēram tā tas viss darbojās!    

TNT, kur var padziļinātāki iepazīties ar Unikonta trīs kontūru dzesēšanas sistēmu  un Juņicka jaunāko izgudrojumu???

1 0 atbildēt
Kā lai noņem paziņojumus šitam sūdam? 🤨
1 0 atbildēt
TNT.Kad būs komercrealizācija?? Pēc cik gadiem???
0 0 atbildēt
Teicu.Peļņa nebuus aatraak jaa 2025.gadaa.
0 0 atbildēt
Toļa ir Murgotājs kurš jau 50!!! gadus murgo bet NAV nevienu savu murgojumu novedis līdz realizācijai.
0 0 atbildēt
Tu TNT vari pateikt kādēļ tad SW katra gada nogalē izdomā skazkas kādēļ lūk " Krutais Bizness" neiet kā plānots ja uzskati ka SW nav Ponzi??? LT bij izdomāta kā otmazka projekta bremzei bet kopš visas epopejas jau ir krietni vairaak kaa divi gadi riņķī un nekas nav realizeets.WTF????
0 0 atbildēt
TNT jau ir tāds lohs ka tic ka večuks Toļa kuram jau 70 un jāliek karoti nost spees veel Speisveju un Haiperjū realizeet ja liidz sim nav speejis pat vienu Juņi realizeet.Ēzelis emotionemotionemotion
0 0 atbildēt
TNT.Pirms ko raksti,simtreiz padomā un tad raksti.
0 0 atbildēt

o;bb

ok  SKAIVEJIST    

0 0 atbildēt

bordans

0 0 atbildēt

Kas tas par čuk čuk bānīti  emotion 

0 0 atbildēt
TNT.pieci gadi jau ir pierādijuši ka vēl vismaz tikpat vajadzēs investēt lohotronā,katru gadu klausoties Kolosālos Jaunumus emotion
0 0 atbildēt
Nee.Tas bij Dujunovs.Durovs ir datorblēdis-miljardieris
0 0 atbildēt
Facebook sen jau ir slikta slava
0 0 atbildēt
Jo tuvāk gada beigas,jo vairāk sāku saprast ka tāpat kā iepriekšējie gadi arī šis beigsies ar "kārtējām Toļas neveiksmēm" un kārtējo oblomu naivajiem investoriem kuri liela daļa joprojām tic belaru iluzionistam Anatolijam.
0 0 atbildēt
Unikārs NAV pasuutiits bet ir tikai pokazuhaa atraadiits
0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »