local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 662620

Šajā rakstā:

Japāņu portāls Emira: «SkyWay var kļūt par daļu no globālās transporta sistēmas»

Kravu pārvadājumi SkyWay stilā (kravas video prezentācija)

Kā jaunā Unicont-a dzesēšanas sistēma padarīs to drošāku?

EkoTehnoParkā atklāts jauns SkyWay izmēģinājumu komplekss

Tropu junikars dodas uz Šārdžu (video)

Office Life: «Mūlis, kas brauc pa sliedēm»

Ātrgaitas junibuss gatavojas testēšanai

SkyWay intelektuālā sistēma: mašīnu sacelšanās nebūs

«Argumenti un fakti» par situāciju ar SkyWay, Onliner.by un TUT.by

Techkult ziņu portāls: «SkyWay – transporta revolūcijas priekšgalā»​

«Baltkrievija Šodien»: ar kādām tehnoloģijām nodarbojas Minskā?

Anatolijs Junickis un uzņēmējs Tomass Velsers apmainījās ar monogrāfijām

Kāpēc SkyWay projektos ir vajadzīga blokķēde?​

SkyWay ražošana: jaunais korpuss nodots ekspluatācijā (video)

Kā SkyWay novērsīs ceļu satiksmes negadījumus

Kas rūpējas par stīgu transporta drošību?​

SkyWay kanālā TOP-Five (vairāk nekā 4milj. auditorija.) ļoti interesants video!

Tehnoloģiju cīņa: SkyWay vs monosliede

« 1  2  3 »
96 74 2620 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2620

0/2000

Toties tie ir īsti komentāri, nevis spamam emotion

0 2 atbildēt

Latvijā tik nopietnas CNC mašīnas reti kur atradīsi, bet tādas parastās iesācēju, kas griež ar vienu galvu koku, var trasts katrā desmitajā galdniecībā, bet ne jau tādas, ar kādām strādā SkyWay kompānijā. Tad tagad saprati, kurš tad te ir daunis, ko?

0 3 atbildēt

Dubaijā ir krietni lielāka sabiedriskā transporta sistēma, nekā Latvijā. Tur ir ļoti liela to lietotāju plūsma un tā tikai palielinās. Maks, izskatās, ka tomēr tev pensijā jāiet? Ko tu vari visu laiku melot un izplatīt sagrozītu un melīgu informāciju? es no tevis tādu brīnumus esmu dzirdējis. Tu runā to, ko tev gribās dzirdēt un kas tev liekās pareizs, bet īstenība tu praktiski visur aizšauj konkrēti garām. Paskaties kāda sabiedriskā transporta sistēma ir Dubaijā un tās plūsma un tad 'velreiz te atnāc, ja tev vispār ir iekšās un atskaities, bet tu uz to neesi spējīgs. Atbildi par saviem vārdiem vienreiz, bet ja nevari, tad ej pensijā...

0 3 atbildēt

Un neaizmirsti, ka tas ir pavisam normāli, ka tiek pieļautas kļūdas izstrādē, jo tieši tādēļ jau tā ir izstrāde. SW izstrādāja ātrgaitas moduli un uztaisīja repliku, speciāli bez iekšējās apdares un maksimāli mazāk dzelžiem iekšā, lai varētu vienkārši piekļūt tehniskajām daļām un strādāt pie tās pilnveidošas, upgreidošanas, pielabošanas un tā tālāk, - tas ir ir vienīgais pareizais risinājums, kā tādos gadījumos ir jarīkojās, jo neviens nepārjauks jau gatavu moduli pa 10 reizēm. Tā notiek un tas ir pavisam normāli, tur nav nekā vispār neparasta.

0 3 atbildēt

1. Приобретение БАНКОВСКОЙ ЛИЦЕНЗИИ.

Теперь мы сможем осуществлять практически все банковские операции:

(ниже выписка из лицензии)

* принимать депозиты и другие фонды *

кредитовать *

осуществлять инвестиции в ценные бумаги *

выполнять функции перевода денежных средств *

держать на балансе и управлять ценными бумагами *

выдавать аккредитивы *

принимать на хранение ценности *

услуги по осуществлению платежей *

торговля валютой и форекс на правах брокера и ДИЛЕРА *

выпуск облигаций *

создание группы Банков *

торговля золотом *

проводить консультационные услуги корпоративным клиентам *

принимать межбанковские кредиты *

лизинг :point_up:2.

Приобретение первой БРОКЕРСКОЙ КОМПАНИИ в США с

краудфандинговой лицензией. Любой крупный Инвестор мечтает иметь в собственности брокерскую компанию. --------------------

*БРОКЕР — это посредник между инвестором и биржей. Выход на биржу без брокера для частного Инвестора невозможен. -------------------- Такая мечта, продиктованная здравой необходимостью была и у А. Ховратова, и у И. Романенко. И в июле эта мечта осуществилась. Была приобретена брокерская компания, которая находиться в Америке и имеет лицензию на осуществление брокерских операций.

А также (и это ВАЖНОЕ преимущество!) лицензию на краудфандинг. Мы планируем приобрести три брокерских компании в разных регионах мира. Следующая брокерская компания будет из Европы. А третья — охватит Азиатский регион, т. к. мы очень заинтересованы в действиях на Мумбайской фондовой бирже, т. к. считаем, что Индия в ближайшие 20-50 лет будет показывать очень сильный рост. :point_up:3. В начале сентября будет подписан договор на создание Инвестиционного Холдинга (ИнвестБутик), в который будут входить все компании, которые у нас есть + 3 брокерских компании + Мигом Банк + компания по осуществлению платежей и работе с пластиковыми картами + и ряд других компаний.

0 3 atbildēt

Nu vot, tad padomā pats vai tu normāli izturies pret tiem, kas tev taisa iespējamo nākamo peļņu. Visi grib ātrāk, bet nāksies samierināties ar to, kā tagad ir un psihošana neko nepalīdzēs vispār nekad. Kompānija rāda labu darbu un vispār reti kura kompānija pasaulē varētu izpelnīties tādu uzmanību un panākumus demonstrējot un prezentējot inovatīvu tehnoloģiju šeihiem. Darbi iet uz priekšu un tas ir pats galvenais. Ja tev negribās gaidīt vai neesi apmierināts, tad pieprasi no kompānijas atpkaļ naudu vai rakstī iesniegumu policijā, varbūt ātrāk dabūsi un miers, bet ja gribi gaidīt, tad vismaz uzvedies normāli adekvāti un nedirs virsū tiem, kas tavā vietā dara darbu.

Bet tādus idiotus kā maks un Pliiners nav ko klausīties, jo tiem troļļiem nekā nav galvās. Viens Pliiners, kurš šo gadu laikā nav pat spējīgs iepazīties ar unibusu un saprast, ka Delta aķīši nav tie akumulatori, kas kustina unibusu, bet gan tie kalpo citiem mērķiem. Unibus kustās ar akumulatoriem, kas atrodas ritošās daļas rāmja apakšā pa visu plakni un tad tāds cilvēks vēl kaut ko man pārmet, ka pats nesaprot par ko iet runa. Tie visi pārmetumi ir tieši tādā pašā līmenī, kā tas aķītis, jo ne maks ne Pliiners nav spējīgi pat painteresēties, bet vienkārši bezspēcīgi mēģina man pierādīt un ievilkt viņu debīlismā emotion apmēram tā, kā tas Zilevs un tas, ka viņš ir institūta profesors vai kas, pilnīgi neko neizsaka un tādi cilvēki arī var kļūdīties, ko viņš arī izdarīja, jo Junickis ar atbildes video parādīja un izskaidroja visus Zileva apvainojumus, bet Maksam ir kauns to atzīt, kompleksains bērns. 

0 4 atbildēt

Pats labākais ir tas, ka mēs jau par Dubaijas transporta sistēmu runājām un es tev jau tad pierādīju, ka tu vienkārši nesaproti par ko iet runa un atklāti izplati melus, bet tev ir problēma ar atmiņu un esmu ne vienu vien reizi par to ierunājies. Pēc kāda laika tu sāc atkal runāt jau sen izrunātu tēmu un atkārtojies, aizmirstot to, kas tika izrunāts. Kas tev ir par problēmām? atmiņa vai kas? tak pasaki.

0 4 atbildēt

Te arī ir screenshots no tā faila: http://www.yunitskiy.com/news/2019/news20190702_1.pdf

Te laikam arī ir tas SDG fails. SkyWay ir vienīgā transporta kompānija tajā sarakstā. Tak nevar būt, ka ponzi shēma, krāpnieki un kas tik vēl būs SDG sarakstā?

Faila augšā ir teksts:

"25+5 tīkla dalībnieki tika uzmanīgi izvēlēti, balstoties uz to īpašajām centībām, unikālajām darbībām un daudzsološajiem nākotnes projektiem"

0 5 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »