local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000
Toļa jaunajā roļikā kaa ierasts ir ar sauleneem uz aciim lai investoriem nebuutu jaaredz meliigais purns
0 0 atbildēt
Tos 2020 un 2021 gadus Toļa kaa parasti no ānusa izvilka emotionemotionemotion
0 0 atbildēt
Adtraali un Mongolijaa tak ar buuvee trasi uz čingishana kapu bet ir aizliegts staastiit deelj Know-How emotionemotionemotion
0 0 atbildēt
A moška Toļa pi*dit par tiem 500 k investoriem jo Lohofestos parasti max.paaris stukas redz tik Guru fanātuemotion
0 0 atbildēt
Pirmaa kraapsanas paziime SW jau ir tas ka pret naudu brīvi andelē interneta vidē itkā kompanijas daļasemotion Jebkura normāla ,godīga kompānija to veic ar biržas palīdzibu nevis neta vidē.
0 0 atbildēt
Otrs.Kautkaa aizdomiigi ilgi Toļa kā nevar taa nevar neko realizeet un jau 40 tjipa gadi pi*as un izgudro otmazkas.Treškaart-pi*djož vebinaros par nereaalaam lietaam.SW ir paarliecinošs Scamnun Lohotrons.
0 0 atbildēt
SW vienkārši tukši dirš un sola naivajiem un lētticīgajiem investoriem neizpildāmo.Tā jau kops 2016.gada beigām sola pieejas aizveersanu un IPO.pi*djož tas viss ir,tiesi taapat kaa pi*djoz par SW koinu.Nebija,nav un nebuus tas viss !!! Basta jeb punkts un Āmen !!!
0 0 atbildēt
un kas tad tur AAE?? Butibaa nehu*a tur nav.Kautko itkaa buuvee bet varu dereet par to teaatri ir samaksaats no investoru naudas.
0 0 atbildēt
Vēl pie visa iluzionisma aizmirsu pielikt klāt to ka REĀLI ir izgatavots krietni mazāk Unisūdu nekā tiek pasniegts SW majas lapās .Neviens dzīvajā nav redzējis Unikontu taa kaa tas viss ir pi*djož ka taads vispaar ir uzražots,tieši taapat kaa nekauniigi dirš ka jau ir uzražots Haiper Juu.Dirš kaa elpo.
0 0 atbildēt
Realitātē no desmit itkā uzblieztajiem Uni ir uzbliezti vienaa eksemplaaraa labi ja pieci kurus ir redzeejusi investori kaut vai uz steķiem.Taads Unikonts nav pat saakts taisiit jo videorolikos ir redzams tik grafiskais suuds.
0 0 atbildēt

0 0 atbildēt
Godīga kompānija nedirš vebināros par Argentīnas litija saali,Tanzaaniju,Kambodžu,Singapuuru,Sanbernardino utt apzinoties ka realitaatee neko tur nebuuvees.
0 0 atbildēt

Masks un Brensons scamo cilvēkus emotion emotion emotion tev pašam neliekas smieklīgi? Kā kaut kas, tā uzreiz scam. Domāt vajag...

0 0 atbildēt
Tu tak durak noticeeji ka Mongolijaa arii ir desmitiem AP emotionemotionemotion Turpini investeet jo Toļikam nauda nesmirdemotion
0 0 atbildēt
Sardžaa nav praktiski nekas.Viena arka un viena iesaakta buuda.Un tas viss kopš 2018.emotion
0 0 atbildēt

Tev galva nestrada, lai normali argumentetu, tak paskaidro man to, ka Junickim bija jarikojas un ko vins dara nepareizi?

0 1 atbildēt

Pasaules inovācij izgudrojumu vēsture bieži vien nonāk pie viena un tā paša algoritma. Sākumā paveikto nepamana. Tālāk tas tiek uzskatīts par stulbu un nepārliecinošu, nepastāvīgu un bezperspektīvu. Tālāk tas tiek uzskatīts kā atrakcija un kas absolūti nav piemērota dzīvošanai. Tālāk bez tās jau nevar iztikt, tā kardināli maina uzskatīto dzīvesveidu radot jaunas iespējas attīstībai un progresam. 

Tā ir bijis ar visiem izgudrojumiem. Un jautājums pat nav tajā, ka jaunās tehnoloģijas skrien ātrāk par laiku. Vienkārši lielāko daļu cilvēku domāšana turās tālāk no neizpētītā un tie mēģina noturēties savā komforta zonā. Jo daudz pierastāk ir izmantot jau gadiem pārbaudītas un lietotas lietas un tehnoloģijas. Sajūsmu rada tikai uzlaboti modeļi, bet kaut kas kardināli jauns rada tikai šaubas, neuzticību un bailes.

Vilcieni, radio, automašīnas, telefonsakari, personālais dators, lidmašīna, internets... un saraksts var turpināties un turpināties.

Tas nav nekāds pārsteigums, ka SkyWay iet cauri pilnīgi visam tam, kam ir gājušas citas tehnoloģijas.  

0 1 atbildēt

To jau vien visi gaida, kad būs kaut kāda kripto regulācija. 

0 1 atbildēt

Emirāti speciāli dēļ SkyWay ieviesa ar Baltkrieviju bezvīzu režīmu. Vienošanās tika sastādīta starp abām valstu valdībām emotion Muļķi jūs esat. Šitādi troļļi un Misteri problēmas nevienam neinteresē. Abiem diviem izskatās, ka visa dzīve ir vienās problēmās. Variet palasīt un paraudāt vēl ja gribās dikti - https://imenno.ru/2019/06/28/450434/?fbclid=IwAR0M54E5G0ycys2AKTf1lHnp2AMukqQvvACVHQiENvDiBweP5KHFKiKd_qY

0 1 atbildēt

Sākumā izaudz no puikas par veci un tad runā. Starp mērkaķiem esi uzaudzis? nespēju iedomāties, kā tu ar savu sievu un bērniem runā. Nav brīnums ka tādi degradanti neko nesaprot un nekad nesapratīs.

0 1 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »