local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000

Sākumā izaudz no puikas par veci un tad runā. Starp mērkaķiem esi uzaudzis? nespēju iedomāties, kā tu ar savu sievu un bērniem runā. Nav brīnums ka tādi degradanti neko nesaprot un nekad nesapratīs.

0 1 atbildēt

Nevari atbildēt, tad paklusē.

0 1 atbildēt

Protams, ko tad jums citu ko teikt? hahahaah, uzpirkts! vot tas ir tas, ko jūs esat spējīgi..

Vairs jau tak neko citu nevar jūsu situācijā teikt, ka vien, ka ir uzpirkts vai ar varu atvests. Vecie, jums kaut kas nav kārtībā ar kompleksiem emotion

0 1 atbildēt

Jums vispār nav nekādas saprašanas par to, cik un kādas summas aiziet šāda veida projektiem. Junickis teica, ka esot savākti nedaudz zem 100 milj. $ 

0 1 atbildēt

Ar tevi degradantu vispār nav vērts runāt. Es brīnos, kā tiem pārējiem vispār ir vēl kaut kāda pašcieņa diskusijās ar tevi iesaistīties. 

0 2 atbildēt

Kurš nedomā ar galvu? tev tiešām ir problēmas ar to.

Tu kad vienreiz sagremosi to, ka MG kad to visu būvēja, tad pirmkārt tas tika darīts pirmo reizi, otrkārt būvē tādos tempos, kādos atļauj līdzekļi. Tagad tas process ir pieslīpēts un nauda ir tam, lai varētu normāli strādāt neskaitot neko. Tev tas nebija ienācijas prātā? Tikai runāt vien vari, bet domāt tu pat nemēģini.

0 2 atbildēt

Man interese tad ka pec tavam domam Junickim butu bijis jadara, ja tu esi tik gudrs? Ka var kompaniju piecelt kajas no nulles bez naudas kabatā? Baigi gudro telo un apgalvo, ka ne grasa nedabusu, bet ka tu to vari zinat? Tad kadel neraksti sudzibu policija, ka esi apkrapts? Tu esi konkreti melis un fake cilveks. Vareji sen savu naudu atgut, bet nedari to un turpini sevi par idiotu paradit, jo idiots jau esi tu te lielakais, kurs investejis, atpakal naudu negrib, turklat pats sudzas, bet tu jau nesaproti, ka mani neaizskarsi, jo es neko nepardzivoju, bet pats sevi paradi kas tu isteniba esi.

0 2 atbildēt

Tur jau tā problēma, ka tev tas ir normāli lamāties ģimenē un sabiedrībā. Te nav nekāds sakars ar inteliģenci, es neesmu zubris vai profesors, kurš ne reizi nedzer un nelamājās, bet vajag sekot līdzi savai uzvedībai, jo tā ir ļoti apkaunojoša tavā vecumā. Normāls cilvēks tā neuzvedās sabiedrībā, tā kā nemaitā citus un labāk piedomā. 

0 2 atbildēt

Galvenais tu nestreso, kad nav ko man atbildēt, bet nevajag sākt kā šmurgulim ar apvainojumiem. Es tev kaut kā uzbraucu? Es tev konkrēti pajautāju jautājumu, bet tu saprotot, ka nespēj pavilkt, sāc uzreiz ar apvainojumiem.

0 2 atbildēt

Es reāli neesmu atradis te nevienu pienācīgu cilvēku, ar kuru varētu iesaistīties diskusijā, jo jūs NEVIENS nevariet atbildēt par saviem vārdiem un jūs NEVIENS NEKAD nevariet paskaidrot savu nostāju. Kā es kādam no jums uzdodu jautājumu, tā sākas apvainojumi manā virzienā, jeb cilvēks vienkārši pazūd un nākamajā dienā tā itkā nekas nebūtu prasīt, sāk jau piekasīties kaut kam citam. 

0 2 atbildēt

Ja jums nevienam nepatīk tehnoloģija, tad kāda jēga vispār diskutēt? Jūs nekad nesapratīsiet un pārliecināt nav iespējams cilvēku, kuram tas nepatīk. Nesaprotu, ko vēl te komentēt...

0 2 atbildēt

Ne tikai dēļ SkyPods projekta atcelts vīžu režīms starp Baltkrieviju un AAE, bet vēl SkyWay projekts tiek iekļauts ANO programmā kā tehnoloģiju jaunās paaudzes pilsētām.

Es jau sen esmu sapratis un redzu, ka tehnoloģijai ir milzīgs potenciāls un nekas šodien nav labāks par SkyWay, kā publiskais transports, jo nevajag aizmirst, ka ļoti lielu lomu spēlē drošība, modernisms, pieejamība, ekonomija. Ir ļoti ļoti daudz vietas, kur vienīgo transportu ko var uzbūvēt, ir SkyWay, turklāt desmitiem reižu lētāk, nekā ko citu.

0 2 atbildēt

Tad labāk paskaidro, kādēļ Hyperloop vispār nekas nenotiek? Junickis jau no paša sākuma teica par to, bet visi tik ierēc. Milzīgais finansētais un izreklamētais projekts izskatās, ka ir apstājies. Tās lietas tik ātri nenotiek un 4-5 gadi NAV NEKAS priekš tik milzīga infrastruktūras projekta, jo te notiek dažādas analīzes, testi, sertifikācijas un valsts mēroga piekrišanas. Cik var skaidrot vienu un to pašu, bet ja visas smadzenes ir nokurītas, tad to vien mācēsi, kā gramus saskaitīt.

0 2 atbildēt

Tak Jums sāp visiem emotion nomierināties nevar neviens. NEVIENS transporta infrastruktūras bizness NEKAD nav tiks realizēts tik īsā laikā - NEVIENS. Ja jūs nevariet vai nespējiet to saprast, tad variet viens otram savas pasakas stāstīt, bet es neesmu tāds muļķis. 

Ir pagājuši tikai nepilni 5 gadi kopš projekta aizsākšanas, bet jūs jau gribējāt redzēt miljoniem lielu peļņu un pa visu pasauli izbūvētus projektus. Tā ir tāda buratino domāšana. Katram cilvēkam NE-idiotam būs skaidrs, ka nekas ātri un uz fikso nenotiks un tie, kas to nesaprot, var iet tālāk emotion

Es brīnos, kas jums vēl nav saprotams? Kādi pārmetumi? Kur ir kādi pierādījumi, ka kāds kaut ko ir apkrāpis? Nevienam tādi pierādījumi nav, jo ļoti daudz naudas aiziet kompānijas būvēšanā un SkyWay tā nauda ir niecīga, ja salīdzina ar citiem daudz mazsvarīgākiem, bet zināmiem produktiem pasaulē.

0 2 atbildēt

Man reāli apnicis komentēt un atbildēt uz stulbībām. Es riskēju un nenožēloju, bet jūs neriskējiet un tikai citus aprunājiet - liela atšķirība.

0 2 atbildēt

Es tikai nesaprotu, kas tev tieši nepatīk? Nauda nav vajadzīga kompānijai? Protams, ka ir vajadzīga un ļoti daudz un tas ir normāli, ja turpinās daļu pārdošana. Kādēļ, lai to lietu nevarētu uztaisīt daudz patīkamāku un ko tādu, ko varēs atcerēties?

Ekotehnoparks ir kruta vieta investoriem un tu nekad nevari būt pārliecināts par to, kā beigās būs. Var izdoties un var neizdoties, bet fakts ir tāds, ka interese par SkyWay ir visnotaļ ievērojama - tātad kaut kas tur ir. 

Tas ir lieliski, ja ir radīts tāds parks, ne tikai tupi tehnoloģijas prezentācijas vajadzībām, bet arī labiekārtots un tajā var piedalīties visi investori. Tu nevari zināt, vai pēc dažiem gadiem būsi bagāts, jo tavas akcijas tirgosies Emirātos un investori, kuriem visiem būs kas kopīgs varēs savus panākumus nosvinēt tur, kur visi var sanākt kop'un lepoties par to, ka esi pielicis savu pirkstu visam tam, kas tur ir redzams.

0 2 atbildēt

Gaidiet Stīvena Sigala komentārus no Ekotehnoparka! Ir cilvēki, kas saprot un novērtē un seko tehnoloģijas tendencēm, bet ir visādi spokos tusētāji, kuriem vis ir slikti un visi krāpnieki, uz priekšu veči, tālu tiksiet ar savām problēmām emotion

0 2 atbildēt

 Tas ir tas ko tu tikai esi teicis, jums vii uzpirkti un nopirkti emotion Neko citu jau pateikt nevari, jo tak lepnums neatļauj. Kādēļ tad uzreiz neuzpirkt Masku?

Vecais, paskaties ko saka pasaules bagātākie cilvēki "Vienīgais un veiksmes likums ir būt pacietīgam un gaidīt" Tādi knābātāji, kas raud pie katras problēmas nekur tālu arī netiks. Tu jau salūzi un turpini pats sevi lauzt. Es saprotu, ka nekas ātri nebūs un to jebkurš normāls cilvēks saprot, izņemot spoku kompleksainos. Nenožēloju nevienu ieguldīto eiro, jo man ir vismaz cerības un iespējas, kas jums NAV un nekad nebūs. 

Tu mani nosauc par pridurku un vēl visādi? pats lielākais esi tu pats, kurš investēja lietā, kas pašam ne patīk, ne rada interesi un tad tagad sēdi un raudi pie sava datora, jo tu neko citu neesi pelnījis. Nekad neinvestē kaut kur, kas tev nepatīk un neizrāda nekādu potenciālu. Ir jābūt muļķim, lai ko tādu darītu, smieklīgi vienkārši emotion

0 2 atbildēt

Es nesaprotu, kas tev tieši nepatīk? Tu naudu atpakaļ negribi, tad ko sūdzies nepārtraukti?

Kurš teica, ka kāds ir melojis? Neatceries ko Durovs teica, ka būs ICO, būs listingi un pašlaik no tā nekā nav gatava, kaut arī sen vajadzēja būt - meloja? Nē.

Ar SkyWay ir tas pats, jo plāni mēdz mainīties un iecerētais neizdodas. Junickis nevienam neko nav solījis, bet teica, kā iespējamo variantu. Cilvēki to saprot, jo ir pieauguši. Parādi kaut vai vienu tāda veida transporta kompāniju, kas ir tik īsā laikā izdarījuši tik daudz, cik SW?

Nebija tev tajā un tajā datumā un uzreiz visi krāpnieki un mēsli. Tā tava uzvedība ir kā mazam puišelim, kas apvainojies, ka čupa čupu atņēmuši. Sāc augt un domāt vairāk no biznesa viedokļa. Tev neinteresē pilnīg nekas, kā tavs bablo, un tad arī nesapratīsi neko. Negribi mācīties un domāt? tad nedari un izvēlies sūdzēties un raudāt. 

0 2 atbildēt

Inteesanti ko jūs teiksiet par tādu preci kā Segway, kuras izstrādei tika iztērēti vairāk, nekā 100 milj.$ Katra šāda produkta izveide prasa simtiem miljonus, un tas, ko ir iztērējis Junickis līdz šim ir spļāviens jūrā. Pārmet par 150 miljoniem, bet cik milzīgs darbs ir izdarīts? sertificēti vairāki sastāvi, toties Krievijā arī, neskatoties uz to, kurš te teica, ka nekas tāds netiktu pieļauts - troļļi.

Junickis ir izdarījis ļoti daudz un nevajag tēlot, ka to neredziet emotion

0 2 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »