local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesībā par 5G68

469 5

Cienījamie lasītāji (atturēšos no dzimtes piemērošanas, jo man vairs nav skaidrs cik tās šobrīd jau ir) kā arī pārējie meža tumsonīši (jā es runāju ar Jums nevakcinētajiem folijgalvām). Šodien pavisam vienkāršā valodā centīšos Jums iebarot Sorosa sponsorētus melus. Vai arī patiesību? Tātad ķeršos pie saviem ragiem, ko jau man dāsni devušas ir 2G,3G un 4G tehnoloģijas!

Kas ir 5G- tā ir nākamās paaudzes (ticiet vai nē piektā jau) mobilo datu apmaiņas tehnoloģija, kas paredz nodrošināt cilvēces attīstībai nepieciešamo tehnoloģisko nodrošinājumu tuvākajiem gadiem.

Kā tas darbojas- Melnā maģija, nopietni! Bet patiesība tā darbība īsumā neatšķirās daudz no jau esošajām. Tas darbojas līdzīgi kā tavs mājas WiFi rūteris, pie raidītāja pienāk datu kabelis un tālāk tiek dati nosūtīti bezvadu savienojumā un līdzīgi kā tavs vecais WiFi rūteris ar 2.4Ghz ir jau nomainīts uz 5Ghz rūteri, tā arī mobilie raidītāji tiek "nomainīti" pret jaunākiem.

Kādēļ tas nepieciešams- lai iznīcinātu visu dzīvo radību uz zemes un varētu brīvi valdīt ķirzakcilvēki! Bet patiesība ir tāda, ka mūsdienu fiziskie datu savienojumi sāk tuvoties savām maksimālajām iespējām un lai cilvēce un tehnoloģija spētu turpināt attīstīties ir nepieciešami jauni risinājumi un šobrīd kā optimālākais ir bezvadu tehnoloģijas, kam nav fizskajiem risinājumiem raksturīgo ierobežojumu.

Vai tas Tevi izceps kā "mikrenē"- Protams! Nē, tas nevienu neizceps un arī šūnas nepārveidos, jo visi šie meža dīvaiņi, kas par to sapņo, aizmirst vienu svarīgu lietu, neskaitot fiziskas stundu apmeklēšanu pamatskolā, ka ietekmi uz ūdeni rada jauda (W(att)), ne darbības frekvence (h(ert)z). Tātad ar ko atšķirās 5G raidītājs no mikroviļņu krāsns raidītāja, tā ir jauda, ja 5G raidītājs maksimums darbojas līdz 40W atrodoties 100+m attālumā un saskaroties ar organismu jauda vairs ir mērāma dažos mW, tad "mikrene" darbojas ar 800-1200W lielu jaudu koncentrētu noslēgtā 2-3L tilpuma telpā haotiski "bombardējot" visu kas tajā atrodas, kamēr 5G veido izcili precīzus, īsus savienojumus(Jā viņš nedarbojās nepārtraukti noklājot visu darbības teritoriju, bet veicot tiešu savienojumu pēc pieprasījuma). Jeb pile ūdens (5G savienojums) neko Tev nenodarīs, bet baseinā (mikrene) var noslīkt, lai gan abi ir tikai ūdens, atšķirību nosaka jauda vai tilpums!

BET TAS TAK IR KOBRA, tfu atvainojos IEROCIS- JĀ! Bet nē, kā jau iepriekšējā punktā minēju aršķirība no neletālajiem ieročiem un 5G atkal ir jauda, stara koncentrētība un attālums. Liela jauda un mazs attālums koncentrī vērts pret Tevi radīs ļoti nepatīkamu sajūtu un iespējams apdraudējumu veselībai.

Tātad īsumā 5G un vispār jaunās tehnoloģijas nav jāuzskata bez pierādījumiem kā drauds, bet gan kā gaisma mūsu attīstības tuneļa galā. Cilvēks jau dzīvo 3x ilgāk kā viduslaikos, mēs nemirstam no prastākajām infekcijslimībām un mūsu dzīve ir daudz komfortablāka. Tādēļ pirms uztin nākošo kāru follija uz galvas, padomā!

P.s max share printētā veidā uz sirdsmājiņas naglas!

469 5 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Sekas tam, ka savulaik skolās atļāva izvēlēties mācību plūsmas - humanitārie vai eksaktie!

Visi gāja vieglāko ceļu, un nemācījās fiziku.

Tāpēc ir tik daudz dauņu.

Pretējā gadījumā šī diskusija vispār būtu lieka!

28 1 atbildēt
Gribi teikt,ka man tagad jāmet ārā visas follija cepurītes ko ģimenei sataisīju?
19 0 atbildēt
Nu vispār arī folijcepurītes iedarbība uz smadzeņpodu ar nav pētīta)
16 0 atbildēt

Nespēj 4G nodrošināt kāds tur 5G    emotion

15 0 atbildēt

Cilvēkiem visos laikos ir bijis iepotēts brēkt par visu jauno,tāpat arī šie brēcēji pēc laika aizvērsies.

16 2 atbildēt

Beidzot kāds prātīgs cilvēks lielajā aitu barā! Paldies, autor, taisni šādu rakstu sen vajadzēja!

13 1 atbildēt

Nedrīkst tik ļoti paļauties uz mūsdienu tehnoloģijām, saulei kādu dienu uznāks besis un visu elektroniku nosvilinās ar savu cme.... emotion 

11 1 atbildēt
Fakts paliek fakts, nav pētījumu uz cilvēka veselību. Man personīgi 5G nav vajadzīgs vispār un tā ir tikai papildus problēma, par kuru ikdienā domāt tāpat kā gaisa kvalitāte Rīgā, straujās klimata pārmaiņas un bēgļu kustība dēļ tām un ne tām.
13 3 atbildēt

Nu re,normāls izskaidrojums nevis vai vai pasaules gals klāt!!!

6 0 atbildēt

Pilnībā piekrist autoram nevaru, jo tomēr arī frekvence ne tikai jauda šajā spēlītē piedalās. Mikrenei tā ir 2.4GHz, kas speciāli izvēlēta kā ūdens molekulu rezonanses frekvence, respektīvi šī frekvence iesvārsta ūdens molekulas un ūdens ēdienā paliek siltāks. Šobrīd ar zemu jaudu šī frekvence kas varētu būt kaitīgākā mūsu organismam, tiek plaši izmantora wifi iekārtās. 5G izmantos krietni augstākas frekvences, tāpēc neredzu šeit iemeslu satraukumam. p.s tie kas šo sauc par radiāciju - no radiācijas spektra (x-rays) tos vēl šķir viss siltuma viļņu spektrs un redzamās/neredzamās gaismas starojuma spektrs

6 0 atbildēt

1928. gadā cilvēki Latvijā vainoja radio ieviešanu slapjajā vasarā, kazi, no radio esot labības raža draņķīga, cāļi apsprāguši un kazas nobeigušās.

6 0 atbildēt
varens sarkasms un apgaismības lādiņš emotion labi, kā visa patiesība tiek skolā iemācīta, savādāk galīgi nezinātu - kas ir kas emotion
5 0 atbildēt
Nu labi. Pierunāji. Bet kad atnaks 6g tad toč būs dirsā
6 3 atbildēt
Ko tur brēkt, nāks 6g, tad 5g aizmirsīsies.😄
2 0 atbildēt

Runājot par jaudu, un "starojumu", tad garo rādioviļņu antenas "izstaro", krietni vairāk - desmitiem un pat simtiem reižu lielāku jaudu ..  tādu ka daudzu desmitu kilometru attālumā, varēja darboties detektor-radio..

kas faktiski ir austiņa, kurai viens no vadiem ir sazemēts (teiksim radiotori) otrs kā antena - pāris metru vada- un starpā diode.. - jauda ir tāda ka diode ļoti labi mirgo - rādio ar gaismas muziku... 

A starp citu, FM radio un TV jauda ir desmitiem reižu lielāka, nekā G5.. 

Tātad nezkāpēc neviens nebrēc par to...   

2 0 atbildēt

5G tīklam SRPK iedalīja 3400 – 3450 MHz un 3650 – 3700 MHz un tas oficiāli ir zināms fakts. Tagad sataisīta liela brēka ap šīm frekvencēm. Sakot mūs gandrīz vai izceps un nez kas vēl. Es labi atceros kad uzstādīja 4G torni Ērberģē. Tas signāls ar 1800 - 2100MHz bija tikai 2km ap torni un viss, kamēr Tele-2 arī 4G signāls 4 un vairāk kilometru ap torni, jo Tele-2 izmantoja 800 MHz frekvenci. Esiet mierīgi, Jums jeb kurš kas strādā radio sakaros pateiks, ka šīm frekvencēm 3400-3700MHz ir lielākais ienaidnieks mežs un jo tas ir mitrāks jo labāk šis signāls tiek slāpēts un nevelti ir jaunā EU regula kas pieņemta vēl 2016.gadā kas paredz atdalīt 700MHz joslu no Virszemes TV par labu 5G internetam. Tas ir kanāli virs 49 un uz aušu ir atdoti sen Mobilajam internetam, tas Latvijā stājas spēkā jau no 2022.gada 1. janvāra. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka 700 MHz joslu arī izmantos tieši lauku rajonos un lielu pilsētu noklāšanai, bet citur pietiks ar augstākajām frekvencēm. Latvijā bez 5G gaidāma vēl nacionālās virsemes TV reforma jo atdodot 700MHz joslu Mobilajiem līdzšinējo 7 apraižu tīkla vietā mums paliek tikai 5. Nāksies radikāli pārkārtot kanālu skaitu, tas ir slēdzot kādus un kādiem samazināt kvalitāti. ja nevēlamies mainīt TV apraides standartu uz DVB-T2.

2 0 atbildēt
Ko var sprēgāt par to 5G? Tolks ta nekāds, visiem tak piekājas jo 5G jau ir, nevis būs, neko vairs nevar mainīt, un sūdzoties cik tas ir slikti vispār nemainīsi neko
2 1 atbildēt

Ticēt, neticēt?

1 0 atbildēt
Vienīgā atšķirība starp lte 4g un 5g ir ka 5g darbojas augstākās frekvencēs, pa lielam tas arī viss. Jau tagad praktiski visur 4g tiek izmantots kā minimums 2x MiMo (multiple in, multiple out) radiosakaru kanāli, tādejādi palielinot kopējo kapacitāti pārraidāmajiem datiem, pareizi arī teikts, ka šūnas darvobosies pēc pieprasījuma, aka ja ienāksi šūnas darbības zonā, un izmantosi 5g, iespējams tādā veidā "atmodināsi" 5g šūnu. Nezinu, vai tas būs arī dienas gaišajā laikā, bet pa lielam naktīs aktīvas vislaik pliek tikai 2/3 g šūnas, 4g aiziet "miega" režīmā, ja pie tām neviens nav pieslēdzies, tādējādi vēl vairāk mazinot iespējamos veselības riskus, kā arī mazina iespēju izbojātnaktsmiegu. 5g implementēšana ir uzticēta nu gan ne tiem stulbākajiem cilvēkiem, tapēx bažām nav pamata, zinu, par ko runāju.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt