local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesībā par 5G68

469 5

Cienījamie lasītāji (atturēšos no dzimtes piemērošanas, jo man vairs nav skaidrs cik tās šobrīd jau ir) kā arī pārējie meža tumsonīši (jā es runāju ar Jums nevakcinētajiem folijgalvām). Šodien pavisam vienkāršā valodā centīšos Jums iebarot Sorosa sponsorētus melus. Vai arī patiesību? Tātad ķeršos pie saviem ragiem, ko jau man dāsni devušas ir 2G,3G un 4G tehnoloģijas!

Kas ir 5G- tā ir nākamās paaudzes (ticiet vai nē piektā jau) mobilo datu apmaiņas tehnoloģija, kas paredz nodrošināt cilvēces attīstībai nepieciešamo tehnoloģisko nodrošinājumu tuvākajiem gadiem.

Kā tas darbojas- Melnā maģija, nopietni! Bet patiesība tā darbība īsumā neatšķirās daudz no jau esošajām. Tas darbojas līdzīgi kā tavs mājas WiFi rūteris, pie raidītāja pienāk datu kabelis un tālāk tiek dati nosūtīti bezvadu savienojumā un līdzīgi kā tavs vecais WiFi rūteris ar 2.4Ghz ir jau nomainīts uz 5Ghz rūteri, tā arī mobilie raidītāji tiek "nomainīti" pret jaunākiem.

Kādēļ tas nepieciešams- lai iznīcinātu visu dzīvo radību uz zemes un varētu brīvi valdīt ķirzakcilvēki! Bet patiesība ir tāda, ka mūsdienu fiziskie datu savienojumi sāk tuvoties savām maksimālajām iespējām un lai cilvēce un tehnoloģija spētu turpināt attīstīties ir nepieciešami jauni risinājumi un šobrīd kā optimālākais ir bezvadu tehnoloģijas, kam nav fizskajiem risinājumiem raksturīgo ierobežojumu.

Vai tas Tevi izceps kā "mikrenē"- Protams! Nē, tas nevienu neizceps un arī šūnas nepārveidos, jo visi šie meža dīvaiņi, kas par to sapņo, aizmirst vienu svarīgu lietu, neskaitot fiziskas stundu apmeklēšanu pamatskolā, ka ietekmi uz ūdeni rada jauda (W(att)), ne darbības frekvence (h(ert)z). Tātad ar ko atšķirās 5G raidītājs no mikroviļņu krāsns raidītāja, tā ir jauda, ja 5G raidītājs maksimums darbojas līdz 40W atrodoties 100+m attālumā un saskaroties ar organismu jauda vairs ir mērāma dažos mW, tad "mikrene" darbojas ar 800-1200W lielu jaudu koncentrētu noslēgtā 2-3L tilpuma telpā haotiski "bombardējot" visu kas tajā atrodas, kamēr 5G veido izcili precīzus, īsus savienojumus(Jā viņš nedarbojās nepārtraukti noklājot visu darbības teritoriju, bet veicot tiešu savienojumu pēc pieprasījuma). Jeb pile ūdens (5G savienojums) neko Tev nenodarīs, bet baseinā (mikrene) var noslīkt, lai gan abi ir tikai ūdens, atšķirību nosaka jauda vai tilpums!

BET TAS TAK IR KOBRA, tfu atvainojos IEROCIS- JĀ! Bet nē, kā jau iepriekšējā punktā minēju aršķirība no neletālajiem ieročiem un 5G atkal ir jauda, stara koncentrētība un attālums. Liela jauda un mazs attālums koncentrī vērts pret Tevi radīs ļoti nepatīkamu sajūtu un iespējams apdraudējumu veselībai.

Tātad īsumā 5G un vispār jaunās tehnoloģijas nav jāuzskata bez pierādījumiem kā drauds, bet gan kā gaisma mūsu attīstības tuneļa galā. Cilvēks jau dzīvo 3x ilgāk kā viduslaikos, mēs nemirstam no prastākajām infekcijslimībām un mūsu dzīve ir daudz komfortablāka. Tādēļ pirms uztin nākošo kāru follija uz galvas, padomā!

P.s max share printētā veidā uz sirdsmājiņas naglas!

469 5 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000
5g izraisīs vēl lielāku saslimstību ar vezi es pats arstejos jau pusotru gadu
0 0 atbildēt

Patīk šādi raksti! tieši padeve! ahu*enna!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tak ko tur daudz spriest - Korejā uz olimpisko spēļu atklāšanu, jau pagājšgad darbojās 5G. Ja tas būtu tik kaitīgs un kādam vispār kaitētu, tad dikti šaubos, ka kāds to ļautu izmantot tur.  Karoč, ja gribi mītisku, un pārsteigumiem, un brīnumiem bagātu dzīvi, basto fiziku.

0 0 atbildēt

Tu esi 2. cilvēks kurš liek rakstu par šo tēmu.

0 0 atbildēt

meh

0 0 atbildēt

Smiekligi platities ar 3,4 un 5G,kad ir vietas kur 2Gnegrib vilkt.Tele 2 lielas ar saviem sasniegumiem ,bet aizbraucot uz vasarnicu izradas ka nav zonas. Tas velkas jau gadiem,nekadu uzlabojumu nav ,kaut lielas ar ,,izciliem panakumiem,,- katru menesi mes atklajam jaunas bazes stacijas... emotion , tik sakaru ka nav ta nav.Ja vel ta butu Krievijas pierobeza bet tepat netalu no Valmieras...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Foršs raksts!!

Būtu lieliski, ja uztaisītu rakstu par "globālo sasilšanu" (kāpēc šobrīd nedrīkst tā teikt, bet jāsaka "globālās klimata izmaiņas"emotion un visu to fufeli, ko stumj lielām karotēm.  emotion 

2 2 atbildēt
Ja. Bet arī šī raksta autors, atvainojos manipulē *tupa* ar megaherciem un jaudām. Visss
1 2 atbildēt

KĀDA ietekme uz cilvēka ķermeni un dzīvo organismu kopumu būs, ja - 

- vienlaicīgi strādā 4G tehnoloģija savā frekvencē un 5G tehnoloģija savā ?

- 4G un 5G antenas atrodas 5 metrus virs tava dzīvokļa uz mājas jumta (abas kopā) ?

- cik liels ir starojums no sādas antenas 50 metru attalumā, ja logs ir vaļā un tev mugurā nav krekla ?

- cik reizes un kā starojums palielinās (pastiprinās) nonākot no vienas antenas uz otru, tad uz ruteri un tad uz PC ?

- mājās ir 7 mobīlie telefoni, trīs datori, TV, dekoders, Erobots, Elektrības skaitītājs, radio utt. -  tiek izmantots gan 4G, kurš darbojas savā frekvencē, gan 5G, kurš savukārt savā frekvencē.  Kā šī tīklojuma kopsumma mijiedarbojas viena ar otru? Un kā zemas frekvences un augstākas frekvences vienlaicīgs starojums ietekmē cilvēka organismu? 

- Kā tas viss darbosies ( mijiedarbosies ) piemēram, paaugstinātas saules aktivitātes dēļ ( magnētiskās vētras ) vai kā tas ietekmēs zemes magnētisko lauku? 

Un tādu jautajumu ir bez sava gala un malas - atbildes joprojām NAV!

Jūs, visi gudrie, varat lielīties ar savām fizikas zināšanām. Man prieks, ka Jūs tik izglītoti!  Tad pims turpinām diskusiju - esiet varoņi un uzstādiet pie savas gultas 4G un 5G antenas.  Tas taču nav nekas kaitīgs - tā IR TEHNOLOĢIJA.   Vai iedodiet savam mazulim, lai spēlējās un naktī guļ ar rūteri zem galvas!

1 26 atbildēt