local-stats-pixel fb-conv-api

Galaxy evolūcija111

546 12

Nu jau pagājis laiks,kopš zs,bet sanācis tā ka man mājās ir visi šie samsung modeļi.

Pirms 3 gadiem iegādājos galaxy s3.Nodzīvoju ar šamo divus gadus kopā.4to versiju izlaidu ,jo nekas grandiozs klāt nenāca,bet kad iznāca 5tais modelis,jā tas jau bija kkas jauns telefonu pasaulei un man šāds aksesuārs protams bija vajadzīgs.Tā nu uz zs palutinājām sevi ar draudzeni un nopirkām viņai 4to un man 5to versiju.Un par cik visi ir manāmi ilgi bijuši pa manām rokām tad būs neliels ieskats un atšķirības starp šiem modeļiem.

Ps. ābols sūkā desas.

Sor,par sūdai.o bilžu kvalitāti,fočēts ar galaxy ice :D

Citi interesanti raksti manā profilā.

546 12 111 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mājas pagrabs
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 111

0/2000

Man pašam ir Galaxy S4 Value Edition (GT-I9515), ķipa skaitās krutāks par parasto S4. Vēl cenšos iebraukt visās viņa funkcijās. Tas Screen mirroring gan laikam strādā tikai uz SmartTV vai citiem Galaxy, bet uz veļasmašīnas vēl nav izdevies palaist emotion Kopumā jau telefons ļoti foršs, jo īpaši 13MP kamera.

9 0 atbildēt

Pats lietoju s2. Man pietiek, good enough.

7 1 atbildēt

Nomainīju s5 pret sony z3 , sliktākā 2014 gada izvēle! S5 bija samērā parocīgs un biju pieradis pie finger skenera, bija ērta atbloķēšāna un ļoti droša, ka neviens cits viņu neatbloķēs! 

4 0 atbildēt

Diemžēl S līnija sen jau pazaudējusi Flagmaņa statusu

4 0 atbildēt

Man pašai arī jau 3. telefons no Galaxy klāsta. Pirmais bija kaut kāds Galaxy 5 (ne S5) pirms vairākiem gadiem, tas nu tā- pirmais touch screen, kad jau tādi lēnā garā parādījās. Tad pēc dažiem gadiem S3, ar kuru nodzīvoju pusotru gadu un tagad manā rīcībā ir S5 mini. Nesūdzos par Galaxy tālruņiem kopumā, tikai nu mana pieredze laikam nedaudz atšķiras no raksta autora pieredzes, jo man Galaxy telefoni bieži vien pēc pusgada-gada sāk palikt nedaudz lēnāki. Bet tas tā, pārsvarā jau netraucē un diezgan izturīgi (nu salīdzinoši) šie telefoni ir. Raksts vispār diezgan informējošs, bija interesanti lasīt raksta autora viedokli par šiem viedtālruņiem.

2 0 atbildēt

Ir tikai 1 lieta kas Tev traucē pilnībā izmantot šī telefona iespējas - tas ir vēstījums BITE kreisajā apakšējā stūrī emotion Tas nozīmē, ka tev augšējā rindiņā neparādās burtiņi 4G un Tu nevari izbaudīt pilnvērtīgi telefona iespējas. Es arī paņēmu Galaxy S5 sev uz Z-svētkiem, bet kopā ar plānu ''Neatkarība''. Vecīt, to vajag izbaudīt, kad man pāris reizes braucot ir sanācis nonākt kādā čuhņā kur 4G nomainās ar H+, tad liekas ka telefons sāk lagot emotion

1 0 atbildēt
Samesung emotion
2 1 atbildēt

Pasham ir s4 ar lollipop. nesudzos. neko vairak vispar nevaig. kapaju psp speles. kalendari, offiss un viss parejais ari ir. tas pirkstu skeneris mani vnk tracina. pameiginaju kolega s5 un galigi nepatikas. touchwiz man visiem samsungiem pirmaja diena lido araa pa logu. root baby emotion

1 0 atbildēt

O jā, evolūcija ir bijusi ļoti strauja (īpaši jau nu vizuālā) un "progresējusi"! emotion

0 0 atbildēt

nebija bail palikt bez telefona? emotion

0 0 atbildēt

tas pats s3 vien ir,vnk s3 beidza ražot ,bet par cik joprojām ir liels pieprasījums nomainīja jely bean uz kitket un nomainīja nosaukumu uz neo.

0 0 atbildēt

4. izlaidi vai kontrakts  nebeidzās ? emotion) man nācās 4. izlaists jo kontrakts par telefonu uz 2 gadiem ^^

0 0 atbildēt
Androids paliek androids, nav uzticības, ka kādu reizi nepievils tevi un neuzkārsies. Iphone nekad neuzkārsies(no manas pieredzes).
2 2 atbildēt

Kopumā raksts nepilnīgs, daudz koncentrējas uiz krāsiņām, strīpiņam, bet ļoti maz par funkcionalitāti. kaut vai varēja pieminēt kā strādā Wifi direct, kas ir DLNA, WIDi (nejaukt ar Wifi), vai  ir Miracast un Chromecast atbalsts, nav ne vārda par OTG (USB the GO), kas dod iespēju pieslēgt flash disku vai printeri telefonam un drukāt pa tiešo no telefona. Ne vārda par S-View vāciņu, ne vārda par bezvadu lādēšanas opcijām. Ne vārda par Google Cloud Print, kas dod iespēju drukāt no telefona attālināti Ne vārda par to kā šos telefonus var izmantot kā AP (access point), lai datoriem nodrošinātu interneta pieslēgumu caur telefonu. Katrā ziņā cilvēks ir centies, bet ilgus gadus lietojot šos aparātus, augstāk minētās lietas derēja zināt. Tāpēc nelieku ne plusu, ne mīnusu.

0 0 atbildēt

Vecie podziņtelefoni labāki par šiem stikla bakstāmajiem.

5 5 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

S5 ir daudz maz ok, abi iepriekšējie diezgan lieli ''meh''. Plusi vienīgi amoled displejs un S5 ir laba kamera, pārējais, it īpaši TouchWiz, vismaz mani nesaista. 

 

Lai ilgi kalpo! emotion

3 3 atbildēt

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/Nokia_3310_blue_R7309170_wp.jpg   Es labāk izvēlos nokia. Pareizāk sakot, izvēlējos pirms ļoti daudz gadiem, un joprojām pilnīgi apmierina gan iepsējas, gan kvalitāte, gan izturība emotion Vienīgā škrobe, ka nav fotokameras  emotion

0 0 atbildēt

Pašam ir S3 Neo, un nesūdzos. emotion ērts, ātrs, labs telefons. emotion

0 0 atbildēt

Kāds tolks no sci-fi datora kabatā? Man pietiek ar manu outdated Xperia U,kas i gana vājš ,lai varētu lietot Whatsup un saņemt/sūtīt bildes,uzņemt/pārskatīt bildes ,sērfot internetā vai ēpasts un reti pa retam uzrukāt kaut ko.

Ja iet runa par ekrāna izmēru,tad tam i domāts Planšete,portatīvais dators. Ja par atmiņu tad ir pieejami 32/64 gb Usb-Micro Usb zibatmiņas(Pats tādus izmantoju,gana parocīgi)kuram papildus barošanas avotu nevajag,iet pa taisno no telefona,nepieciešamības gadījumā var dabūt vairākus TB atmiņu un speciālu vadu,kas iet barošanas avotā un telefonā,lai varētu pārlūkot ietilpīgu cieto disku telefonā.  

0 0 atbildēt