local-stats-pixel fb-conv-api

Galaxy evolūcija111

546 12

Nu jau pagājis laiks,kopš zs,bet sanācis tā ka man mājās ir visi šie samsung modeļi.

Pirms 3 gadiem iegādājos galaxy s3.Nodzīvoju ar šamo divus gadus kopā.4to versiju izlaidu ,jo nekas grandiozs klāt nenāca,bet kad iznāca 5tais modelis,jā tas jau bija kkas jauns telefonu pasaulei un man šāds aksesuārs protams bija vajadzīgs.Tā nu uz zs palutinājām sevi ar draudzeni un nopirkām viņai 4to un man 5to versiju.Un par cik visi ir manāmi ilgi bijuši pa manām rokām tad būs neliels ieskats un atšķirības starp šiem modeļiem.

Ps. ābols sūkā desas.

Sor,par sūdai.o bilžu kvalitāti,fočēts ar galaxy ice :D

Citi interesanti raksti manā profilā.

546 12 111 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mājas pagrabs
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 111

0/2000

S5 ir daudz maz ok, abi iepriekšējie diezgan lieli ''meh''. Plusi vienīgi amoled displejs un S5 ir laba kamera, pārējais, it īpaši TouchWiz, vismaz mani nesaista. 

 

Lai ilgi kalpo! emotion

3 3 atbildēt

O jā, evolūcija ir bijusi ļoti strauja (īpaši jau nu vizuālā) un "progresējusi"! emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Vecie podziņtelefoni labāki par šiem stikla bakstāmajiem.

5 5 atbildēt

Kopumā raksts nepilnīgs, daudz koncentrējas uiz krāsiņām, strīpiņam, bet ļoti maz par funkcionalitāti. kaut vai varēja pieminēt kā strādā Wifi direct, kas ir DLNA, WIDi (nejaukt ar Wifi), vai  ir Miracast un Chromecast atbalsts, nav ne vārda par OTG (USB the GO), kas dod iespēju pieslēgt flash disku vai printeri telefonam un drukāt pa tiešo no telefona. Ne vārda par S-View vāciņu, ne vārda par bezvadu lādēšanas opcijām. Ne vārda par Google Cloud Print, kas dod iespēju drukāt no telefona attālināti Ne vārda par to kā šos telefonus var izmantot kā AP (access point), lai datoriem nodrošinātu interneta pieslēgumu caur telefonu. Katrā ziņā cilvēks ir centies, bet ilgus gadus lietojot šos aparātus, augstāk minētās lietas derēja zināt. Tāpēc nelieku ne plusu, ne mīnusu.

0 0 atbildēt
Androids paliek androids, nav uzticības, ka kādu reizi nepievils tevi un neuzkārsies. Iphone nekad neuzkārsies(no manas pieredzes).
2 2 atbildēt
Man samsung galaxy s2 ir jau divus ar pus gadus. Tagad iet ar android L, nekas nelago nu viss iet kā pa sviestu. Ieslēgšanās ātrums ir pat ātrāks nekā samsung galaxy s4.
0 0 atbildēt

"Ps. ābols sūkā desas." - teica dalbajobs, kuram nekad nav bijis iphone, jo nevar to atļauties. Pasam ir bijuši gan daudz āboli, gan samsūdi. iOS > Android

0 1 atbildēt

Raksts labs, bet ieliku mīnusu par to Apple komentāru. Pašam 2.5 gadus bija G3. Pirmo gadu jau ļoti patikās. Bet tad ar katru brīdi tas telefons palika lēnāks, pāriestatīju rūpnīcas iestatījumus, bet tas palīdzēja tikai uz pāris mēnešiem. Līdz beidzās viss ar to, ka pēdējo pusgadu man bija Cyanogen Mod ieinstalēts, tas jau krietni uzlaboja situāciju, bet rija vairāk bateriju. Šī iemesla dēl apsvēru domu iegādāties iPhone, jo sistēma strādā bez lagiem. Un tā kā man kompānija arī apmaksāja šo preci, tad nolēmu iegādāties viņu, nedomājot par cenu, jo, godīgi sakot, it sevišķi 6+ modelis maksā kā niere. Tagad esmu viņu palietojis kādas pāris nedēļas, un esmu ļoti pamierināts. tāpēc nevajag pļūtīt, ka šis telefons uzreiz ir sūds. Vienīgā sūdīgā lieta šim telefonam ir cena.

0 1 atbildēt

Ābols ir labs, jo manai māsai ir iPhone 6, bet man pašam šobrīd podziņtelefons! 

2 3 atbildēt
Iphone laiza dirsu
1 3 atbildēt

Iphone labāks! emotion ''lūdzu nesitiet mani''

1 5 atbildēt
Samsungs sūkā desu! Laigojošais mēsls...
2 6 atbildēt

Skarbā patiesība:

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=bg8ynqqw0di56rjps0dr.jpeg

Mēs Apple īpašnieki no Samsungistiem atšķiramies vienīgi ar to ka mums po*uj kāds citam telefons, jo esam apmierināti ar saviem iPhoniem.

Tādēļ arī iPhone rakstos neredzi nekādu: P.S. Samsung ir mēsls utt.

2 10 atbildēt

Kad jūs vienreiz sapratīsiet, ka telefons ir domāts zvanīšanai un nekam citam. Priekš kam vajag fotokameru, ja ir fotoaparāts un var taisīt cik vien labas bildes gribi. Jūs no malas paskatieties kā izskatās cilvēki ar kaut kāda portatīvā datora izmēra telefonu pie auss. Jūs izskataties kā muļķi!! 

Ābols nav un nekad nebūs sliktāks par citiem telefoniem. 

5 17 atbildēt