local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēkiem vienreiz jau izdevās apturēt klimata krīzi, un mēs to varam atkal!20

109 0

Par to der atcerēties. Tas ir lielisks piemērs tam, ka mēs varam. 2019. g. ir gandrīz beidzies un visdrīzāk tas kļūs par siltāko gadu novērojumu vēsturē. Jau atkal. Kļūst aizvien karstāk un karstāk. Iespējams, ka daudzi uzskatīs, ka globālā sasilšana nenotiek, bet ir klimata pārmaiņas, tikai tāpēc, ka to atzīstot nāktos uzņemties atbildību, bet kā gan var uzņemties atbildību, par kurām mēs neko nevaram izdarīt? Varam, tam par apliecinājumu ir 1985. g. noslēgta Vīnes konvencija. Noslēgtā vienošānas paredzēja samazināt ozonu iznīcinošo gāzu emisijas. Ja šī vienošanas nebūtu izpildīta, papildus ozona caurumam mēs iegūtu globālās temperatūras, kas būtu par +1 grādu augstākas nekā tagad.

109 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Klimats ir mainījies vienmēr un tā tas arī būs. Pastāvēs,kas mainījies!!!

Par to ka varētu lieki "nepiedirst" mūsu mājas,tas gan,jā.

Bet tad ir jāsāk katram ar sevi un Indiju!

9 0 atbildēt

Stādot kokus nevar samazināt CO2 daudzumu atmosfērā. Koks tik uz īsu laiciņu (salīdzinoši) no gaisa "paņem" CO2 un pēc tam, kad koks nokalst un sapūst tas izdala visu savākto CO2 atpakaļ atmosfērā.

5 0 atbildēt

„Svētās” upes un totāli "Getliņi" Indijā.

Tātad Krusta karš pret Ķīnu un Indiju?

Mani fascinē, kā naudas izsitēji manipulē ar vārdiem un spiež uz jūtām. Izņēmums ir "palilinātos par 1 grādu" emotion Tas nugan ir "fakts". Kādu grādu - pēc Celsija skalas, Fārenheita? Naudas izsitējus tas neuztrauc. Pasaules galu pasludināja droši vien visos laikos. Ja no tā var savākt kaudzi naudas un "noderīgo idiotu" bariņu, tad var diezgan labi nopelnīt.

Šis ir pārejas periods, kamēr vārdu savienojumu "Globālā sasilšana" būs jānomaina ar "Globālās klimata pārmaiņas" - jo šis ir daudz universālāks "tepiķītis", zem kura var paslaucīt jebkādu tirgus kropļošanas iniciatīvu, jebkuras svārstības "teorijā" un nākamos Krusta kara scenārijus pret maksātspējīgiem iedzīvotājiem emotion

Jaunai reliģijai jauni "liecinieki"  emotion 

4 0 atbildēt

Kaut kā šim visam neticu.... tik valstis izdomās uzlikt jaunus nodokļus par dabas procesiem, kas notiek paši no sevis! emotion 

4 0 atbildēt

Nekad nav par vēlu!

3 0 atbildēt

Samazinot plastikāta trauciņu lietošanu, CO2 nesamazinās, pat iespējams palielinās.. - jo plastmasas izstrādājumi, ir vismazāk CO2 radošie izstrādājumi..  - stikla trauka ražošanai vajag lielus energoresursus, tātad neizb;egami CO2..tāpat metālam (alumīnija budžām - alumīnijs vispār ir viens no visenergo prasīgākajiem matereāliem).. - palstmasas traukus, ja tos pārstrādātu - būtu pat ļoti Ok.. problēma ir tā ka tos vienkārši izsviež.. un tas rada lielu piesārņojumu- ne CO2, bet tieši ar plastmasas mikrodaļiņām.. 

2 0 atbildēt

Cilvēku domāšana kopš 1985. gada ir mainījusies. Tagad visiem tikai vairāk un vairāk, par jebkādiem līdzekļiem, ļoti daudzus nemaz neuztrauc kaut kādas sasilšanas, atdzišanas vai piesārņojums. Ar vieglu roku met ārā, to kas nav vajadzīgs, neko nešķirojot. Un tagad arī ir krietni vairāk visu to mēslu, kas piesārņo, jo ir taču jāražo vairāk, vairāk.. cilvēkam nekad nav gana. Jā jā, tas ir tikai mans negatīvais viedoklis.

2 0 atbildēt

Neko jaunu tu nepateici....

1 0 atbildēt

Vajag aizliegt gāzētos dzērienus.

1 0 atbildēt

Problēma ir tāda, ka joprojām nav līdz galam izdomāts, kā pārvietot savas pēcpuses no punkta A līdz punktam B, nenosvilinot tonnu ar benzīnu vai elektrību (kura nāk no fosīliem). OK, ir riteņi, pastaigas... Bet pie lielākiem attālumiem tas viss nav aktuāli. 

Ak jā, visiem garšo liellopu gaļa/burgeri? Gandrīz, tos dažus procentus zālēdājus neskaitam. Govis saprotu pieirš klimatu krietni skarbāk par transporta sektoru.

0 0 atbildēt

Ja zeķubikses neplīstu jau pēc 2 valkāšanas reizēm, krietni samazinātos CO2 emisijas no neilona fabrikām.

0 0 atbildēt

Ja ražotāji pārstātu ražot mantas ,kas noplīst tūlīt pēc garantijas termiņa beigām, nekādu izmešu problēmu nebūtu. Agrāk lietas kalpoja gadiem ,tagad speciāli tiek veikta izpēte ,kā panākt lai tās nekalpotu ilgāk par garant.laiku. Paši taisa sūdus bet no mums prasa palīdzēt samazināt sekas.Liekulība. Ar ložmetēju vajag viņus visus  ,smuki nostādīt gar sienu,Lielo Ķīnas Mūri piemēram ,un bērt kamer stobrs sarkans,tad bērt tālāk ... emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Jo vairak visadu aizliegumu, jo lielaks marazmsemotion

Driz nevares ne elpot ne zobinju norautemotion))

0 1 atbildēt