local-stats-pixel fb-conv-api

Anti-vakcīnu vecāk - cik bērniem ir jāmirst, lai Tu beigtu būt idiots?82

354 2

Šī tēma ir jau tik ļoti diskutēta, ka man pat ir kauns to atkal vilkt ārā no ūdens kā kaut kādu puspuvušu slīkoni. Iespējams, daži no Jums zina, ka ar tiem cilvēkiem ir kā komunicēt ar koku - Tu vari mēģināt, cerot uz kādu brīnumu, vai vienkārši lai izlādētu emocijas, kad neesi ar pacientu profesionālā gaisotnē - bet koks paliek koks; tam ir absolūti pie dirsas.

354 2 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000
Ir vakcīnas, kuras jāpotē un punkts. Ir vakcīnas, kuras jāpotē, kad vajag (visādas eksotikas, pirms dodies uz Āfriku, utml.). Un tad, diemžēl, ir vesela rinda, kuras potēt ir bezjēdzīgi vai pat stulbi. Piemēram, es savu bērnu pret vējbakām nepotēšu - lai viņš labāk mēģina saķert un izslimot, tādā veidā iegūstot imunitāti uz MŪŽU, nekā vakcinēts nesaķert un tad, aizmirstot, ka nepieciešama regulāra revakcinācija, saķer 30 gadu vecumā. Un vakcinēt tikai tad, ja nepārslimo līdz padsmit gadiem. Un te nu ir problēma, jo tie paši vakcinācijas aizstāvji nez kāpēc man piedāvā tikai kombinēto vakcīnu (kas nu tur bija, masalas, cūciņas, vējbakas?). Kāpēc? Izdevīgi uzsēdināt uz adatas? Tā sacīt - tas taču par velti, ņem tik ciet! Bet par to, ka tev šito vajadzēs pēc tam regulāri revakcinēt un galīgi ne par velti, kuš, kuš, nepaliec nepieklājīgs. Bet nu pofig, es konkrēti pats samaksāšu par nekombinēto vakcīnu, ko vajag vien reizi un obligāti, nekā piekritīšu bezmaksas sūdam.
15 0 atbildēt

Pārtraukt piešķirt "māmiņu algas" un nenodrošināt valsts un pašvaldību apmaksātus bērnudārzus tiem bērniem un viņu vecākiem, kas ir izvēlējušies paredzēto vakcināciju neveikt nepamatotu apsvērumu dēļ. Lai panāktu, ka vecāki aktīvi aizsargā savu bērnu veselību ar vakcināciju, ir nepieciešams tos motivēt finansiāli. Tāpēc ir jāierobežo valsts sniegtais atbalsts vecākiem, kas izvēlas nevakcinēt savus bērnus, neievērojot Latvijas valsts bērnu Vakcinācijas kalendārā sniegtās rekomendācijas konkrētu vakcīnregulējamu infekcijas slimību gadījumā. Tādējādi vecāki tiktu motivēti aizsargāt savus bērnus un samazinātos iespēja, ka pirmsskolas vecuma iestādēs un skolās nevakcinētie bērni apdraud citu bērnu un viņu ģimenes locekļu veselību un dzīvību.

Tiks ierobežota vairāku slimību izplatība, samazināsies infekcijas slimību uzliesmojumu risks, uzlabosies sabiedrības veselība.

//Teksts no manabalss.lv

15 2 atbildēt

Es domáju, ka atbilde slēpjas pagātnē, kad vakcīnas tika ieviestas. Vecāki nav idioti, bet gan tuvredzīgi un ar īsu atmiņu, nespēj izprast vēsturi un ir izdomājuši, ka tas ir veids kā izcelties. Pirms vakcīnu ieviešanas bērnu mirstība bija vairāki procenti, atkarībā no dažādām slimībām tas skaitlis bija lielāks vai mazāks. Tagad tie ir vēl tikai atsevišķi gadījumi.

12 0 atbildēt

Ir jāsaprot pāris lietas.

1. Tie, kas aizstāv viedokli par antivakcināciju, jo ir negatīva pieredze savā ģimenē, draugu lokā un to uzskata par pamatu pamatu - tas ir absolūtais mazākums, turklāt, ja problēma ir tavā ģimenē, tad iespējams pie vainas ģenētika nevis vakcīna

2. Arī ārstu pusē ir mīnusi - daļa ārstu tiešām noliek visu pēc konveijera un visus ārstē, vakcinē ar vienādām metodēm, bet šeit atkal tas ir mazākums. 

3. Ir jāsaprot, ka ir vakcīnas bez, kurām var iztikt (tas pats encefalīts) bet ir potes no, kurām gan pieklājīgi izsakoties, atteikties ir muļķīgi - tās visbiežāk ir bezmaksas, valsts nodrošinātas vakcīnas pret ļoti nopietnām kaitēm -diftērija, poliemielīts, bakas utt. Tāpēc attaisnojums, ka "potes ir dārgas un ārsti nozog manu naudu" ir muļķības. Svarīgakās potes ir par velti

4.Ir jābeidz tēlot ārstu tiem,  kas tādi nav. Ir jābeidz lasīt pseido-zinātniskus materiālus vai pat zinātniskus pareizus materiālus bez priekšzināšanām, izprotot 10% no materiāla un tēlojot, ka saproti visu un esi eksperts. Jā var iepazīties ar oficiāliem slimību simptomiem, ārstēšanām, veikt "pašārstēšanos" saprāta robežās, jo kad ar to aizraujās, tas kļūst tikpat bīstami kā ļaunie dakteri. (Šo starp citu var attiecināt ne tikai uz slimošanu bet arī to pašu populāro NL, kur piedāvā diētiskos līdzekļus, uztura bagātinātājus un vitamīnus - tu noteikti pats zini kādus un cik tieši daudz vitamīnus tev vajag)

5. Jābeidz skriet pakaļ interneta radītiem trendiem

9 0 atbildēt

diemžēl ārstiem ne vienmēr ir taisnība un katrs uz vakcīnām raģē savādāk.. ja mani pret visu,kad biju maziņš vakcinētu,es šeit tagad nerakstītu ,jo bija alerģija,ko ārsti ne vienmēr pamana..

9 2 atbildēt
Mirst visi, kuri nav vakcinēti, idiot. Bērni nevar sevi sapotēt pret visādiem sūdiem, vecāki vainīgi.
5 0 atbildēt

Vēl tagad vakcinējos pret difteriju/stingumkrampjiem, jo mani sabiedēja fakts, ka tajā rajonā kur dzīvoju, divi nepotēti pieaugušie nomira no stingumkrampjiem. Tomēr pretgripas potei īsti neuzticos - draudzene apgalvo, ka pēc tās saslimusi ar citu gripas paveidu, pēc kā bija nopietnas komplikācijas.

3 0 atbildēt
Dazas vakcinas ir parspiletas. Nesaku ka visas. Organismam pret kko ari vajag cinities, bet nee nah vajag imunsistemu ja ir vakcinas pret VISU. Neticu valsts medicinai. Atcerieties, ka nav vakcina pret veezi, kas tiesam mokosi un nezeligi nogalina lielu procentu cilveces.. Vajag uz visu skatities paplasinati. Autors ir retardets, jo megina savu viedokli iebarot kaa vienigo. vrb parak daidz vakcinets emotion
5 2 atbildēt

Kadreiz pazinu kadu puisi no daudzbernu gimenes.Laikam astonji berni vinji bija ,ka jau baptistiem pienemts, Vins stastija ,ka vecaki nav atlavusi vakcinet jaunako brali ,ta teikt eksperimenta delj, jo dzirdejushi ka tas nak par sliktu berna garigai attistibai....? Puika esot baigi gudrs un saviem gadiem attistits.Berns nav sanemis vispar nevienu potesanu ! Toreiz vel nodomaju ka  vecakiem laikam galvas nav isti kartiba, tadus eksperimentus ar saviem berniem taisit .Diemzel nezinu ,kas tur talak notika ,jo vinji visi izceljoja uz ASV.

3 0 atbildēt
..es arī lasīju komentārus.. un man gribējās visus tos neizglītotos cilvēkus sapotēt. "Es neļaušu savam bērnam precēties ar potētu cilvēku" (nav precīzi, bet doma..) bija pats "labākais" komentārs. Bet ko var gaidīt no cilvēkiem, kas tic viltus ziņām, kuriem var iestāstīt jebko. Bet ir no tiesas žēl, ka viņi zina kā radīt bērnus.
3 0 atbildēt
miris bērns > bērns ar autismu vai jebkādu citu garīgu problēmu? Izklausās banāli, bet tā sanāk. Tādiem vnk bērnus jāatņem, kad noteiktā laikā nav reģistrēta pote un jānosūta uz piespiedu izglītojošajiem kursiem.
2 0 atbildēt

ir vakcīnas kas ir vajadzīgas un ir kuras nav..

3 1 atbildēt
Nu tu esi kretins...cerams,ka dabiga atlase driz tiks lidz tevim
2 0 atbildēt
😒
2 0 atbildēt

Dabīgā atlase ar ir vajadzīga. Varbūt šiem atpalikušajiem nav jāvairojas un tāpēc viņi izmirst no tā pret ko gudrāki vakcinējas.

3 1 atbildēt

anketā izvēlējos variantu:

es dzīvoju mežā - man vienalga

 emotion 

1 0 atbildēt
Standarta vakcinacijas ir bez maksas
1 0 atbildēt
Tu neesi normàls ar saviem visiem komentiem..pa galvu tev idiot vajadzètu...
1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vakcīnas ir vajadzīgas?

Cits variants: Vajag galvas skrūvēt nost, nevis špricēties!

1 0 atbildēt