local-stats-pixel fb-conv-api

7 kļūdaini priekšstati par citplanētiešiem64

623 1

Tas, kā mēs iztēlojamies citplanētiešus, lielākoties ir mūsu baiļu projekcija par nezināmo. Kaut kas nepazīstams nekad nav liedzis likt lieta iztēli, bet tā var traucēt arī ieraudzīt īstos citplanētiešus, jo mēs esam paši noticējuši šiem izdomājumiem vai arī nespējam atšķirt kur sākas pieņēmums, bet kur ir zinātnisko pētījumu secinājums. Lai gan Holivudā viss ir skaidrs. Citplanētieši mūs nolaupa, kopojas ar mums, ņem paraugus vai pat ar nepārejošu pretīguma sajūtu atrodas starp mums un kaļ plānus mūsu civilizācijas iznīcināšanai. Ir tādi astrobiologi, kas vēl nevar pateikt kā izskatās citplanētietis, bet var ieskicēt kopējās pazīmes, kas var notikt pirmajā kontaktā un ko sagaidīt no citpalnētiešiem. Ja vien viņi eksistē un mēs neesam vienīgie Visumā (biedējoša doma, ne?)

623 1 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Iespējams, citplanētieši nevēlas ar mums komunicēt, jo esam samērā primitīvi radījumi. Absolūtais vairākums cilvēces darbojas pēc scenārija, ko radījis izdzīvošanas, vairošanās un dominēšanas instinkts. Ja instinkti tiek apmierināti, tad suga sāk nīkuļot, vairs nevairojas, ko pierādīja eksperiments ar pelēm „Visums 25". Tātad instinktu apmierināšana ir bezgalīgs un bezjēdzīgs uzdevums, kuru izpildot, iestājas nāve. Cilvēku, kuri ir pārvarējuši savus instinktus, atteikušies no labklājības, ierobežojuši seksuālās vēlmes, kuriem nav vēlme domininēt, ambīciju, ir ļoti, ļoti maz. Tāpēc mēs neesam interesanti citplanētiešiem, jo esam absolūti paredzami un neinteresanti. Viņi mūs vēro kā lielu un agresīvu skudru pūzni, - ja, piemēram, es skatos uz skudru pūzni, man nav nekādas vēlmes tuvāk ar viņām iepazīties, jo šīs komunikācijas rezultātā es saņemšu dzēlienus, bet ne jaunas zināšanas un prasmes. Savukārt skudru radītās tehnoloģijas (loģistika, pūžņa būvniecība) var izpētīt no malas, nekomunicējot ar skudrām.

48 0 atbildēt

Citplanētieši nolaižas pļaviņā, skatās grāvmalā ar mugurām pret viņiem sēž divi vīri uz kaut ko cilā sev priekšā. Viņi sūta savu pārstāvi nodibināt kontaktus ar Zemes iedzīvotājiem.

- Sveicināti, mani sauc Androns...

Pēkšņi viens vīrs saka otram:

- Jōņ, īlej Andronam!

Citplanētiešu pārstāvis izdzer savu dziru, atgriežas uz savu kosmosa kuģi un izstāsta notikušo. Tiek pieņemts lēmums mēģināt vēlreiz. Citplanētiešu pārstāvis atgriežas pie vīriem un saka:

- Sveicināti, mani sauc Androns...

Atkal tas pats vīrs, nemaz nepaskatīdamies uz viņu, saka otram:

- Jōņ, īlej Andronam!

Citplanētiešu pārstāvis atkal izdzer savu dziru un nesapratnē atgriežas uz kosmosa kuģi pie pārējiem, izstāsta notikušo. Viņi apspriežas un nonāk pie lēmuma, ka viņi runā par lēnu, tāpēc pārstāvim jāiet vēlreiz un ātri viss jāpasaka, lai būtu kaut kāds rezultāts. Viņš aiziet un ātri nober:

- Sveicināti, mani sauc Androns, esmu no planētas Xela-12, mēs esam ieradušies uz Zemes, lai nodibinātu kontaktus ar Zemes iedzīvotājiem un to papētītu sīkāk...

Vīrs atkal pagriežas pret otru un saka:

- Jōņ, Andronam vairs nelej!

38 0 atbildēt
...un tad citplanētieši nolaidās Krievijā...
21 0 atbildēt

Būtu diezgan augstprātīgi domāt, ka visā plašajā visumā mēs esam vienīgie... jautājums tikai cik tālu un cik attīstīti ir tie citi.

19 0 atbildēt
Iespējams neeksistē ? Traks esi ? Kosmosā ir vairāk zvaigžu nekā smilšu graudiņu uz zemes ! Un vēl vairām man patīk iesmiet par tiem kas domā , ka ciplanētieši lidos miliardiem gaismas gadu attālumu lai nolaupītu nabaga zemnieku , eksperimentētu un lidotu atpakaļ emotion
17 0 atbildēt

Kā uz nibiru vispār var rasties dzīvība, ja planēta pat neatrodas zvaigznes "zaļajā joslā" ?? emotion 

11 0 atbildēt

Apzinoties Visuma lielumu, būtu diezgan aprobežoti iedomāties, ka cilvēks ir vienīgā saprātīgā būtne visā Visumā. Tāpat arī pieņemt, ka vienīgā formā, kādā var dzīvība eksistēt, ir elpojot skābekli. Un vēl cilvēks tik ļoti ir pārvērtējis savu unikalitāti, ka iedomājas, ka kādam 100 milijonu gaismas gadu tālumā viņš vispār interesē (vēl jo vairāK - kā intelektuāls drauds)  emotion 

10 0 atbildēt

Būšu tas cilvēks, kas tīc tikai, kad pats ir redzējis vai arī tic tam, kas man liekas viss loģiskākais. Un vēlreiz saku un uzskatu, ka tas ir stulbi un egoistiski, un neloģiski uzskatīt, ka esam vienīgās dzīvās būtnes visā visumā. Un pat nezinot, varbūtās tikai mazliet apmēram apjēdzot cik visums ir vecs, vai viņam vispār ir tāds vecums. Ka pastāv liela iespēja, ka ir citas būtnes, kas ir attīstītākas nekā mēs un citas, kas mazāk attīstītas. Un vispār zinot, kā visos laikos, un vēl jo projām valdība/vadoši dirš mums, ko patiesībā zina. Cilvēkus ir vieglāk vadīt, ja viņi mazāk zina un ir stulbāki vai sturgalvīgi. Labi gandrīz jau aizplūdu pa  nepatēmu. 

10 0 atbildēt
Cilvēks ir viens kosmosā?-Nē, jo 1.kosmoss ir plašs un cilvēks to vel pat mazliet nav izpētījis... 2.Tie objekti kuri lido gaisā un pēkšņi izsgaist.. 3.Ja nebūtu ciplanētiešu...Kam tās slepēnās militārās bāzes.. 4.Cilvēku nostāsti par ciplanētiešiem.... Es ticu..Ir vel daudz faktu kas pierāda ciplanētiešu eksistenci... 4.
11 2 atbildēt
Jā, bet vai tas nav dīvaini, ka esam vienīgie, varbūt? Ja mēs izmirsim, kas būs pēc tam? Un ja visums izzudīs, tad ko tad... Ļoti dziļdomīgi.
6 0 atbildēt

Būtu liela izšķērdība ja visā bezgalīgajā visumā būtu viena apdzīvota planēta zeme uz kuras dzīvo cilvēki........

Kāds ir padomājis kā radās zeme un viss kas uz tās atrodas? no lielā sprādziena? no haosa salipa zemeslode, izveidojās reliefs, viss kas uz zemes ir, rūdas, akmeņi, zeme, koki, mikroorganismi, dzīvnieki, putni, zivis un cilvēki galu galā? tas viss tā pats pa sevi izveidojās? kā redzams no haosa nekas pats par sevi nevaidojas, tikai tad ja kāds no tā visa kaut ko veido var kas izveidoties! Bet padomājiet dziļāk, piemēram zemes pievilkšanaš spēki, gada laiki tas viss ir kā ieprogramēts! Dzīvās radības, visi cikli vairošanās, dzimšana, augšana viss ir kā ieprogramēts! viss noris pēc konkrēta algoritma!

Bioloģiskas mašinas, kurām līdz pēdējai šunai viss ir paŗdomāts un strādā tieši tā kā ir jāstrādā.

Kad zemeslode veidojās, kurā kalna galā cilvēki sēdēja un gaidīja kad paies milijoniem gadu kamēr viss nostabilizēsies, paši no sevis izaugs koki, zāle un paŗējais? kur cilvēki dažādu rašu bija kad zeme vēl nebija gatava??? VAI TIK MĒS PAŠI NĒSAM CITPLANĒTIEŠI emotion

7 1 atbildēt

Nibiru naš!

5 0 atbildēt
5. It kā cilvēki jājas lai radītu pēcnācējus. Strap on, animal un citas labas lietas ir tikai pēcnācēju radīšanai??? Ha! Nesmīdiniet mani. Es būtu citplanētietis, es gribētu pamēģināt....
5 0 atbildēt

par pirmo punktu, resursi ir ierobežoti tikai uz zemes, kosmosā tie ir praktiski neierobežoti..

jau tagad tie kreāli pētīts kā iegūt retzemju metālus uz kosmosā.. jo tehnaloģijas jau sasniegušas tādu līmeni ka tas varētu būt komerciāli izdevīgi.. Vienā astroidā var būt retzemju metāli faktiski tīrā veidā.. šobrīd NASA plāno ekspedīciju uz astroidu (neatceros precīzu nosaukumu, bet viņš ir pietiekami tuvā un stabilā orbītā zemei).. iedomājaties kāda x pēc kautkādiem citplanētiešiem jārok zelts uz zemes?

ja to vienkārši var paņemt kosmosā, saspridzini kādu astroidu, un paņem tik zelta cik vajag, nevis te uz zemes būvēt rūpnīcas un pēc tam vel to visu nogādāt kosmosā...

Ja runājam - par resursiem tad zemes vērtīgākais resurs ir tās pašas smiltis, kur ir elementi(savienojumi), kuri var rasties tikai ūdens un skābekļa klātbūtnē - tie gan kosmosā ir retums..  bet zelts, un citi retzemju metāli - cik uziet..  teiksim dimants vispār ir viens no izplatītākajiem ( nevis vis, bet viens no) kosmosā, uz zemes tas ir samērā reti sastopams, kaut arī- nemaz tik reti ( vienkārši dimanta cenu kontrolē 3 lielas kompānijas)

/ lai cik jocīgi tas nebūtu bet židu un masonu - to katrs var pārbaudīt, tas vienkārši ir fakts/

P.S. uz zemes zelts arī ir ļoti daudz, tikai stipri vien dziļi zem zemes, ne velti zelta šktas ir pat 4 kilometrus dziļas,,

5 0 atbildēt

Viss foršākais emotion  emotion  emotion  emotion  ir ksenaforfs (svešais),tas man liekas ir viss sarežģītākais un neparastākais radījums cilvēces izgudrojumā,no briesmoņiem,tam nu pat nestāv klāt ,kā piemēram vecais labai "Predators"vai "jiper criper",labi par 'džiperu ir cits stāsts,svešo noteikti vēl ļoti ilgi nepārspēs,ne viens un nekas...++

3 0 atbildēt
Dažos seriālos kā ,,Ben 10” rāda teoriju, ka uz Zemes ir likums, ka citplanētiešiem nepieciešams nomaskēties par cilvēkiem. Ko valdība uzskata, ka cilvēki nav gatavi viņus ieraudzīt īstajā veidolā.
3 0 atbildēt

Izlasiju , muļķības, es tak esmu šeit.

3 0 atbildēt

Uz šāda rakstura jautājumiem ir jāskatās stipri plašāk. Šobrīd šo jautājumu apspriešana atgādina vien naivu fantastiku, ko izdomājis cilvēka prāts. Ir dažas atziņas, kas parasti netiek ņemtas verā šādu jautājumu kontekstā:

1) Resursi Visumā ir neizsmeļami. Ja arī kāds tos spēj izsmelt, tad mūsu planēta tam ir vien atoms jūrā.

2) Visumā miljons gadu ir sīka vienība. Jāsaprot, ka var eksistēt dažādu attīstības pakāpju būtnes. Būtnēm, kas ir vien nieka miljons gadu priekšā mums attīstībā, diez vai nepieciešams jebkas no mums piederošā. Pie tam šādas būtnes, visdrīzāk, jau sen zina par mūsu eksistenci.

3) Naidīga attieksme, visdrīzāk, ir zemi attīstītas civilizācijas pazīme.

4) Iespējams, mēs nemaz nenojaušam, kā sastāvdaļa mēs esam, kas mūs kontrolē un pārrauga. Kā tu vari zināt, ka JAU nedzīvo matricā?

Secinājums - ir absolūti lieki uztraukties par citplanētiešu iebrukumu, drīzāk jāsatraucas par to postu, ko paši sev ikdienā nodarām. Ja cilvēks savu tik ierobežotu resursu novirzītu pareizā virzienā, mēs daudz tālāk būtu tikuši un daudz vairāk zināt par šiem jautājumiem.

3 0 atbildēt

Šī tēma ir viena no retajām, kur katra domu lidojums var izrādīties patiess. Kur teikts, ka šādi visumi (ko mēs uzskatam par vienu) nav tik pat cik mūsu visumā zvaigžņu. Jābūt samērā nozombētam dievticīgajam, lai pateiktu, ka cilvēks ir vienīgā radība visumā. Cik atklātas planētas uz kurām cilvēks nespētu dzīvot, bet kāpēc, lai tur nedzīvotu radības līdzīgas mums? Vispār varbūt ir planētas, kurās mitinās runājoši dzīvnieki, kuri labi jūtas pie -200 un viņi audzē cilvēkveidīgos  iztikai.   Tas pats ar melno caurumu, kuru reāli raksturot nav iespējams, jo nav pat mazākā priekšstata, kas notiek otrpus tam....varbūt tās zvaigznes, kuras šajā pusē melnais caurums sadragā un iesūc sevī - otrpus parādās jau veselā veidā....  Bet nu es ļoti ceru savā mūžā piedzīvot kaut kādu citplanētiešu invāziju, kaut arī mūs iznīcinās, es rēkšu par tiem zombētiem lūdzējiem.

2 0 atbildēt

Es tomēr gribētu pastrīdēties par tēmu, ka ciplanētieši neeksiste:

Nekur dabā nav novērots kaut kas unikāls, tas būtu pirmkārt. Tātad uzskatīt, ka dzīvīb uz Zemes ir unikāls fenomens izplatījumā neiztur kritiku.

Otrkārt, dzīviem organismiem ir īpašība vairoties un izplatīties pielāgojoties videi. Tas ir novērojams visur. Pat kosmosā! Šā vai tā, bet cilvēks ar savu kosmosa apgūšanu, pirmkārt, - veic dzīvības formu izplatīšanu arī ārpus Zemes.

Ja dzīvība nav unikāla visumā, un ievērojam dzīvības formu izplatīšanos, tad visai loģiski - citplanētieši eksistē!

Kādi tie ir, kur tie ir, un vai mēs tos kādreiz sastapsim, tas ir cits jautājums.

2 0 atbildēt