local-stats-pixel fb-conv-api

Nepatika pret spoki (RU)264

754 144

Izveidojot šo rakstu es vienkārši vēlējos paskatīties cik daudzi no mums mīl un ciena šo valsti! Sapratu to ka Latvijā dzivojošo cilvēku vairumam ir vienalga par savas valsts nākotni!Runa iet par valodu,mūsu tautas pašlepnumu un par negatīvo vēsturi kuru daudzi nezina!

Kā jau teicu man nav naida nepretvienu,ir nepatika tikai pret tiem kas nemīl šo valsti.

Paldies par komentāriem,bet manas domas neviens nemainīs,ko man cienīt ,kādā valodā man runāt utt.

754 144 264 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 264

0/2000

VOT HUĻI SPOKOS IR SPOKI RUS , VOT HUĻI :DDDDDDDD da nez man reali vienalga kapēc ir Spoki RUS , tāpat tur neeju ( nu labi tikko pirmo reizi iegaju palūrēt dēļ šī topika). Take a chill pill yo. Neviens tevi nespiež tur iet.

8 0 atbildēt

Neredzu problēmu

8 0 atbildēt

interesanti vai vinš pīkstētu arī ja spokos būtu sadaļa angļu valodā vai kāda citā valodā ? :D

10 3 atbildēt

Zinu jau pietiekami daudz, lai pateiktu, ka esi pasists dalbojobs :D :D :D :D :D :D

9 2 atbildēt

Tādus rakstus derētu aizliegt un autoru sodīt. Apnikuši ar savu nacionālistiska naida kurināšanu. Ja tik traki nepatīk krievu valoda, ej protestē pret spāņu, angļu, franču, lietuviešu, zviedru un citām valodām.

14 7 atbildēt

cilvēki naudu pelna, bet tu tikmēr raudi te kā muļķis. xD

7 0 atbildēt

Kāpēc te tik daudzi salīdzina angļu un krievu valodu? Ja 50% Latvijas iedzīvotāju būtu angļi, kas visu mūžu nodzīvojuši Latvijā, bet principiāli nerunā latviešu valodā, tad arī varētu būt tāda attieksme. Bet ne jau angļi mūs 50 gadu garumā centušies iznīcināt.

Izbraucējus salīdzināt ar Latvijas okupantiem? Es šobrīd esmu Anglijā, bet cienu šo valsti. Ikdienā lietoju angļu valodu un negaidu, ka mani apkalpos latviski, ka avīzes un ceļa norādes būs latviski, ka ziņās būs latviešu subtitri. Jūs saprotat atšķirību? Nav nekāds noziegums dzīvot citā valstī, ja tu šo valsti cieni.

9 2 atbildēt

katrā tautā ir savi morālie kropļi! nevajag pēc dažiem cilvēkiem spriest par visu tautu!

8 1 atbildēt

Autors ir kārtējais radikālis, kura uzskati, godīgi sakot, ir ne vien aprobežoti, bet, es atļaušos teikt, pat infantīli.

Un tas piemērs ir vairāk kā nejēdzīgs- tāds patriots, tikai valodu īsti labi nezinu. Nu, tad kas Tu par patriotu? Tas, ka 18. novembrī piespraud kroga krāsu lentīti pie krūtīm, Tevi nepadara par patriotu.

Pirms sāc nodarboties ar daiļdiršanu par to, ka ir tikai viena valoda, krievvalodīgie Tevi apbižo, utt, paskaties uz sevi, patriot. Ja nu kāds vēl arvien ir tik naivs, ka nesaprot, varu atgādināt- viss sākas ar sevi. Gan reformas, gan uzlabojumi. Ar sevi ir jāsāk, lai pasauli gāztu riņķī.

8 1 atbildēt

HUĻI spokos ir spoki-rus?

Mhm, pierādijums tam ka esi kārtējais iespīlēto bikšu īpašnieks, kas skrien pēc visa tipiskā un Latviskā, dzērāja 'brenda'' izsauciens un pseidopatriotisms, zemāk jau tev nav kur krist dārgais draugs.

8 1 atbildēt

Saka cilvēks, kas ir pats imigrants/civilokupants svešā valstī.

:D:D:D:D:D:D

7 1 atbildēt
 

 

 

Taisnību sakot, man ir dziļi nospļauties, kas, tavuprāt, ir vai būs.

Tu mini piemērus par to, ka valodas zināšanas, no gramatikas viedokļa, nav būtiskas. Kas tad ir būtiski? Spļaut sejā krievvalodīgajiem par valodas nezināšanu, ja Tu pats un Tevis minētais piemērs, godīgi sakot, ir tālu no pilnības?

Es neesmu Tavs skolotājs un Tu, kā indivīds, man esi pilnīgi vienaldzīgs, bet pirms atļaujies pārmest kādam valodas nezināšanu, esi nu tik jauks un kaut gramatikas pamatus apgūsti. Citādi, tāda puišeļa plātīšanās, bez jebkāda pamata, vien sanāk.

7 1 atbildēt

Visi tik ļoti uztraucas par pārkrievošanos un krievu ietekmi. Kā jūs nesaprotiet, ka līdz ar iestāšanos ES mūsu valsts kā tāda jau pastāv tikai uz papīra? Ja man būtu jāizvēlas starp RUS un ameikāņu banķieru pārvaldīto ES, es noteikti izvēlētos RUS. Bet, par cik man nebija balsstiesību tajā gadā, kad notika referendus par iestāšanos ES, kāds cits jau šo izvēli ir izdarijis manā vietā...

Par RU sadaļu runājot, tas ir spļāviens jūrā. Šķiet, cilvēkiem darīt nav ko citu kā vien cepties par tādiem sīkumiem. Nez kāpēc neviens neuztraucās par angļu valodas biežo pielietojumu spokos?

9 3 atbildēt

Es sitaja vajprata nepiedalos, dzivoju UK  emotion

Starpcitu spoki.ru ir paris labi raksti, iecekojiet. Kada starpiba krievs, vai ne. Visi esam cilveki.

6 0 atbildēt

Jā.. komentāros rosās jautrība. hi hi

6 0 atbildēt

emotion neviens taču tur neliek iet un nevienam netraucē ;D vai arī traucē? :D

8 2 atbildēt

p.s. - jā, huļi piesaukšana noteikti liecina par tavu patieso patriotismu emotion

6 1 atbildēt

Laikam sen neēsi spoki.lv bijis

6 1 atbildēt

Kāpēc slavēt? Vienkārši cenšos Tevī izraisīt empātiju pret citādi domājošiem. Nemaz neceru, ka tu mainīsi savu viedokli, vienkārši nekritizē to, ko Tu neizporti. 

Es zinu, ka ir arī tādi eksemplāri, kā Tu aprakstīji, bet vai tad tiešām Tev ir jānolaižas līdz tādam līmenim?

Nesaprotu, ar ko Tev traucē tā sadaļa.

Veiksmīgu Tev dzīvi. Neko sliktu par Tevi nedomāju un nevēlu. Vienkārši man ir grūti izprast tik stūrgalvīgus cilvēkus, pie tam, ja stūrgalvība izpaužas tik muļķīgā veidā.

5 0 atbildēt

Ir nācies strādāt kopā ar krieviem, patiesībā jau es biju viens no retajiem latviešiem šajā kompānijā. Un ticiet vai nē, bet raksta autors, kurš neciena savu valodu, piedevām arī pārāk vispārina par krieviem, bet tā jau nacisti dara (viņam profilā ir nacisms pieminēts). Vienīgie krievi, kuri manā priekšā ir nolikuši latvietību ir kaut kādi urļiki neskaidrā prātā. Šie mani darba kolēģi ar mani runāja latviski un cits ar citu - krieviski. Es krieviski nerunāju un viņus tas apmierināja. Bijām draugi, nesaprotu, vai tiešām man parasti ar krievu sabiedrību ir noveicies?

Ēnu ekonomika sarūk, bet tā tomēr ir liela. Valodas lietojums nereti arīdzan ir drausmīgs starp iedzīvotājiem. Tomēr starp latviešiem ir pilns ar patriotiem, kuriem zem goda ir samaksāt vai nu par biļeti vai vienkārši nodokli. Ar vārdiem lieli, jā. 

 

Latviešu valodu mums neviens neatņems, kamēr paši neaizceļosim prom un turpināsim valodu piekopt. Paši braucam prom, Latvijā cilvēku skaits samazinās, drīz laidīs iekšā krievvalodīgos imigrantus. Nevajag pīkstēt, paši vainīgi. Neviens latviešu valodu nav aizliedzis lietot.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »