local-stats-pixel fb-conv-api

Nepatika pret spoki (RU)264

754 144

Izveidojot šo rakstu es vienkārši vēlējos paskatīties cik daudzi no mums mīl un ciena šo valsti! Sapratu to ka Latvijā dzivojošo cilvēku vairumam ir vienalga par savas valsts nākotni!Runa iet par valodu,mūsu tautas pašlepnumu un par negatīvo vēsturi kuru daudzi nezina!

Kā jau teicu man nav naida nepretvienu,ir nepatika tikai pret tiem kas nemīl šo valsti.

Paldies par komentāriem,bet manas domas neviens nemainīs,ko man cienīt ,kādā valodā man runāt utt.

754 144 264 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 264

0/2000

Ārprāts, kāda rusofija.

4 0 atbildēt

jo vairāk sekoju līdzi šim rakstam un komentāriem, jo vairāk sāk šķist, ka autors ir kāds vadības feiks, kas rakstu izveidojis ar mērķi popularizēt krievu versiju :D jo, kā mēs zinām - arī antireklāma ir reklāma :D

4 0 atbildēt

Pirms runā par pārkrievošanos un pārmet kaut ko citiem, paskaties uz sevi! Ja tu pats būtu tāds pareizais latvietis, tad neviens tev nebakstītu ar pirkstu.

Latviešiem ir labs teiciens..."Cita acī skabargu redz, savā pat baļķi neredz"!

6 2 atbildēt

mmhm populārākais raksts gadā tur ir ar 42 + emotion emotion emotion

4 0 atbildēt

un kas tad pārkrievojas? spoki pārkrievo latviešus? vai to varbūt dara tvnet krievu versija, delfu krievu versija, krievu avīzes vai vēl kaut kas?

Esi paskatījies uz visu to no citas puses... Krievi lasīja un arī turpmāk lasīs krievu valodā. Bet ja Latvijā viņiem netiks piedāvāta informāvija krievu valodā, tad viņi tieksies to saņemt no krievijas ziņu portāliem, izklaides portāliem, un dzīvos fiziski Latvijā, bet smelsies informāciju no avotiem, kur kremlis izlemj ko un kā stāstīt. Un pēc tam paši būsim neapmierināti par to, ka krievi ir tādi un šitādi, jo redz viņi domā savādāk, visu uztver savādāk un vispār te nav vajadzīgi.

Nekā slikta neredzu tajā, ka tiem pašiem krieviem tiek radīta iespēja iegūt gan noderīgu gan izklaidējošu informāciju arī Latvijā savā dzimtajā valodā. Pirmkārt tā ir iespēja nopelnīt, otrkārt tas ir viens mazs solis to cilvēku integrēšanai mūsu sabiedrībā!

6 2 atbildēt

Mīļais cilvēk, ja tev tik ļoti traucē, ka Spoki.lv ir arī krievu valodā tad nēej tur un never vaļā. Visus nemēri pēc vienas mērauklas! ;)

6 2 atbildēt

Tā arī sākās domstarpības starp latviešiem un krieviem, kas nekad nebeigsies. Katrā tautā ir savi idioti, tapēc jau nevajag tās noniecināt. Nesaprotu, kapēc visi nevar dzīvot laimīgi? Vnk jau vēmiens nāk...emotion

4 0 atbildēt

Patriots atradies emotion Mani fascinē tas ka tādiem kā tev nav nekas pretī pret angļu valodu un sazin vēl kādai valodai. Spoki ir pilni ar komiksiem, melnajiem rāmjiem un tā tālāk angļu valodā, bet tiklīdz kaut kas parādās krievu valodā tad uzreiz šausminaties, kuriniet naidu pret viņu tautu un sazin vēl ko. Fašists būtu īstais vārds, viss šis tikai pierādo to, ka tev ir konkrēti naids pret viņiem. Sorry vecīt, labāk ņem plakātu rokās un dalies ar savu naidu uz ielām, jo šeit panākt nevar nu neko. Pie tam ja jau vairums nobalsoja par Spoki RUS sadaļu viss ir tikai godīgi.

5 1 atbildēt

Nu tad jau adresi arī vajadzētu nomainīt- spoki.ru... Un ru.spkoki.lv ir domāts cilvēkiem , kuriem sagādā grūtības latviešu valoda un tās pielietošanas ikdienā, jo mani māc pamatotas bažas, ka kāds Krievijas iedzīvotājs (kuram nav saikne ar Latviju) apmeklē ru.spoki.lv , bet nu tās jau tikai šaubas emotion

4 0 atbildēt

Raksts labs. Bet neuzskatu, ka tikai latviešu valodas skolotājam ir labi jāpārzina gramatika. Jebkuram latvietim, kurš tiešām ciena un mīl valodu, būtu jācenšas ievērot kaut kādas normas. Reizēm rokas nolaižas, kad redzu kā mūsdienās daži labi raksta- ievazājot svešvārdus un nejēdzot ielikt pat vienkāršākās pieturzīmes.

4 0 atbildēt

Ak jel, kārtējā tēma, lai iegūtu plusiņus, vai vismaz tiktu kaut kādā topā! Vai tad ar to pašu, tevis minēto BALSOŠANU un tiem ellīgajiem strīdiem, kas tajā laikā notika starp krieviem un latviešiem, nepietika...??!  Cik var malt vienu un to pašu! Piekrītu- šī ir Latvija, valsts valoda ir viena, bet mūžīgi bakstot to otru cilvēku labāku attieksme pret sevi neiegūsi! Ja godīgi- nav gluži nozīmes nacionalitātei- lielāka nozīme ir audzināšanai, attieksmei un tā tālāk.. Tāpēc varu pateikt droši- esmu satikusi gan tizlus latviešus, gan tizlus krievus, gan tizlus angļus, gan tizlus itāļus un tā tālāk.... Un tā pat arī tieši otrādāk- ir tik brīnišķīgi cilvēki- latvieši, krievi u.c.! Kārtējo reizi vienkārši kāds cenšas pieliet eļļu ugunij un izraisīt diskusiju, lai mājās varētu sēdēt 4ever alone, un vuuuhuu- vismaz internetā kāds mani pamana.

4 0 atbildēt

Vispār, man šķiet, ka spoki.ru ir izveidoti tādēļ, lai nerastos šādas apšaubāmas diskusijas un netiktu kurināts naids. Ko gan autors teiktu, ja spokos.lv krievi sāktu ievietot savus rakstus krievu valodā - un viņiem neviens to nevar aizliegt. 

4 0 atbildēt

Tik daudz komentāru uz kuriem vēlos atbildēt, bet negribu spamot ( First World Problem)

4 0 atbildēt

es vnk nespiežu uz to rus spoki , jo tur nav ko meklēt..

3 0 atbildēt

Latvijas oficiālā lapa.

http://www.latvia.eu/

Autor, dauni, ko tagad teiksi???? Naher man angļu mēlē jālasa?

https://www.latvija.lv/Default.aspx

Vēl viena, Valsts reģionālās attīstības aģentūras sponsorēts.

Tur krievu valoda.

Man, kā latvietim, ir kauns par tādu nacistiski noskaņotu tirliņu kā Tu.

Iebāz savas tīņu, pumpainās domas sev pakaļā un uzspridzini.

 

Atvainojos, pārējiem, par savu agresīvo tekstu.

5 2 atbildēt

"Te būs komentārs no viena cilvēka kurš pareizi saka!"

Un tu esi pasaules guru, lai zinātu, kas ir pareizi un kas - nē?

2 0 atbildēt

Tu neesi domājošs vispār. Ja tu būtu domājošs, tu neveidotu "patriotisku" rakstu par krievu valodas lietošanu internetā IZMANTODAMS KRIEVU VALODAS LAMUVĀRDUS.

Noskaiti kaut vienu Raiņa dzejoli, patriot, kaut vienu Vācieša, Ziedoņa, Čaka dzejas rindu. Nodziedi kaut vienu dziesmu latviešu valodā, kas nebūtu Musiqq, Rassela un viņiem līdzīgo ražojums! Noskaiti kaut vienu tautasdziesmu! Nosauc Latvijas prezidentus, kaut vai pasaki, kurš pēc kārtas ir Andris Bēziņš. Pastāsti man, lūdzu, kurā gadā tika dibināta Tautas Fronte? Kad notika Barikādes? Un pamēģini to visu izdarīt neizmantojot googli.

Neapšaubu, ka tu to nevari izdarīt, jo tādiem kā tu ir svarīgi tikai skaļi vārdi, bļaušana, ka viss nenotiek pēc tava prāta un naida kurināšana. Domāju, ka tu tagad piedzīvo garīgo orgasmu no tā vien, ka par to tavu "rakstu" ir cepiens. 

Ej politikā, gudriniek, VL gaida tādus karstgalvjus kā tu!

3 1 atbildēt

Ja teksts būtu salasāms, varbūt izlasītu.

2 0 atbildēt

ебать да ну нах когда до ваших вшивых голов допрёт 

что в латвии многое построено рускими да и не только беларусами латышами казахами и другими национальностями при СССР так что ты патриот когда идёш срать при свете задумайся на чеи шиши построена электростанция твоя квартира (ну есле ты живёш в новостройке которая не старше 20 лет)

Пункт 2  ок ок я всё пойму поговорим про вашу культуру назови поцреот хотя одного художника писателя которого признали нетолько в латвии или хоть один новый фильм музыку

даже самую лютую попсу вы тоже копируете

мемы комиксы которые постят на этот сайт просто тупо спизжены с других имидж бордов

 

простите за потоки говна 

да вы меня скажете пиздуй в россию

но запомните я прожил в латвии своё детство юность и отрочество овладел латышским и русским

и я непитаю вражды к государству  ни к латышам а питаю вражду к тем далбаёбам которые не вкуривают историю и факты и пытаються прижать мои истоки

3 1 atbildēt

Vesela cupa latviesu ir taja spoki ru ielikusi rakstus krievu valoda, laikam del ta lai ''saktu no jauna'' un but top virsotnes..

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »