local-stats-pixel fb-conv-api

Nepatika pret spoki (RU)264

754 144

Izveidojot šo rakstu es vienkārši vēlējos paskatīties cik daudzi no mums mīl un ciena šo valsti! Sapratu to ka Latvijā dzivojošo cilvēku vairumam ir vienalga par savas valsts nākotni!Runa iet par valodu,mūsu tautas pašlepnumu un par negatīvo vēsturi kuru daudzi nezina!

Kā jau teicu man nav naida nepretvienu,ir nepatika tikai pret tiem kas nemīl šo valsti.

Paldies par komentāriem,bet manas domas neviens nemainīs,ko man cienīt ,kādā valodā man runāt utt.

754 144 264 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 264

0/2000
Atbildot uz skaista ir jauniba komentaru- zini, pirms dirs padoma, tu kaut ko dari lai ta nebudu?!
0 0 atbildēt
Aizgores Turaids- nu tieshi ta:)
0 0 atbildēt
tipisks latvietis.... ar savem tipiskajiem minusiem. Kuri tagad totali izpauzas. Njunja esi, ka ciksti? Tapat neko neizmainisi
2 2 atbildēt

Skatos komentāros daudzi ir baigi skeptiski pret šo rakstu, bet savā ziņā es pilnībā piekrītu šim rakstam! Iejaukšu te pilnīgi nesaistītu lietu- piem. Autobusā man krievu cilvēki prasa apsēsties krievu valoda un VĒL dusmojās, ka es nezinu redziet šo viņu īpašo valodu, kas visiem jāzin! Man neviens neliks iemācīties krievu val., ja ne es pats. Ja tu aizbrauc uz citu valsti dzīvot, tu vismaz centies iemācīties to viņu valodu?! Bet viņi uzskata, ka citiem ir jazin viņu valoda un netaisās macīties mūsu valodu, viņi pat nemēģina!!! :@ Tas IR skumji!  Tā kā autoram tiešām ir daļa taisnības! Protams piekritu arī kādam skeptiskajam komentāram, bet nu tomēr- ko jus piesienaties pie gramatikas?! Neviens nav ideāls- mani nekad nav saistījušas valodas, es vnk nevaru viņas iemācīties. Mani vairāk saista matemātik, fizika, ķīmija utt. Jus neko nezināt par raksta autoru- kas vinu saista, kas ne! :D Vienalga- lai dzivo Latvija! :* Aizbraukt uz ārzemēm ir forši, bet pec katra ceļojuma es saprotu, cik Latvija ir skaista, tīra, sakopta, ar labu klimatu itt. MĪLU LATVIJU, mīlu zemi, kurā dzīvoju, mīlu latviešus ,kurus satieku uz ielām utt. :** :** :** emotion  emotion

3 3 atbildēt

Kādiem 30 - 50 gadiem!? pec pusotra menesha pasaules gals tak! visi krievi bus pagalam! Caboom

Zinjas vajag lasit! emotion

1 1 atbildēt

Nauda nesmird, pat, ja naaktos krieviem, chukchaam, tataariem... pakaljas buchot, tad jau nacionalitaatei vairs nav noziimes, ka tik ziile rokaa.

0 0 atbildēt

Nelojālos nekur nemīl. Mūsu krievvalodīgie paši sev iestāsta, ka viņus mīl Krievija un Krievijā. Tie ir nožēlojami maldi.

Daudzi krievvalodīgie izdarīja izvēli, kad atteicās no krievijas pilsonības pēc PSRS sabrukšanas - to varēja iegūt līdzpat 1996. gadam bez kaut kādiem pārbaudījumiem vai eksāmeniem.

Šie cilvēki izdarīja izvēli par labu „nepilsoņa statusam” vai naturalizācijai.

Nepilsoņiem bija laba izdevība nepildīt krievu un latviešu pilsoņu pienākumus - dienēt Krievijas vai Latvijas armijā! Protams, tas ir liels stimuls palikt pie „nepilsoņu statusa”, un ja vēl bez maksas pabļausīties kā nēģeriem ASV, ka viņus redz’, neciena…

1 1 atbildēt

Nepatika pret tiem, kas nemīl šo valsti? Nopietni? Tad tev varētu būt diezgan garšs saraksts ar viņiem...

0 0 atbildēt

Spoki.ru nav sakara ar tavu nepatiku... Dr.lv ir daudz dazadas valopdas prieks citam valstim.

Cienu tavu viedokli. bet kapec savas domas iesaistijio sopki,ru tava teiktaja nesalasiju.

 

  emotion

0 0 atbildēt

Godīgi sakot arī biju pārsteigts par spoki rus, bet vēl pārsteigtāks, ka man tur ir profils ar kautkādu sākumfāzes līmeni. Tak nevajag man vspār to spoki rus accountu. emotion

0 0 atbildēt

ģeniāls raksts, tu tagad ķip tagad ceri ka tie kas ir par pirmo bilde tev spraudīs - bet tie kas otro spraudīs +.  Interesants gājiens. Nožēlojams raksts nevis idejas, bet satura dēļ. Raksts pēc satura ne ar ko neatšķirās no komiksa ko uztaisījis 12gadīgs pulētājs. Esi ieguldījis lielu darbu raksts veidošanā. Atbalstīšu tevi ar -, esi pacenties ;)

0 0 atbildēt

141 cilveki ir kkadi tizli uraali.... emotion

0 0 atbildēt

big + man!!

1 2 atbildēt

i see a bandwagon... must.... resist... the .... urge.... to jump... on it..... FUUUUUUUUU emotion

0 1 atbildēt

Tu man burtiski atvēri acis, tagad zinu, ka ir sadaļa pat krieviem emotion

Kas ir Jacky? Urļiku banda tumšā nakts stundā piedraudēja, ka nozags kompi, ja nebūs ruskijs te ar?

3 4 atbildēt

Manuprāt es neuzskatu,ka spokos vajag tādu sadaļu Rus.Kā man tas kretinē ,ka latviešus salīdzina ar krieviem.Manuprāt krievvalodīgie ,kas dzīvo Latvijā noteikti ir jāzin latviešu valodas.Velns parāvis taču mīlam savu tēvu zemi Latviju.

3 4 atbildēt

Tik ļoti cieni valodu, bet pat komantus pareizi salikt nejēdz. 

0 1 atbildēt

Nu vismaz KĀDAM rūp tas, ka mūs palēnām ''apēd'' Krievija un mūs ar katru gadu maina pēc sava prāta! Paldiesemotion

1 2 atbildēt

Ja jau tu tik aktīvi aizstāvi latviešu valodu un mūsu kultūru, tad kāpēc tu nejēdz savu rakstu noformēt gramatiski pareizi?

0 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »