local-stats-pixel fb-conv-api

Kkk46

Ku Kluks Klans ir viena no lielākajām naida organizācijām Amerikas Savienotajā Valstī. Viņu atzītais mēŗkis bija aizsargāt tiesības un balto amerikāņu intereses turpmākajam laikam. Viņi izstrādāja baltu tērpu, kas sastāv no mantijas, maskas un konusveida cepures. Viņi izmantoja terorismu, vardarbību un linča tiesu pret afroamerikāņiem, ēbrejiem un katoļiem. 

1. klanā bija ~550'000 cilvēku, taču 2. klanā jau bija ~6'000'000 biedru, un 3. klanā, kas vēljoprojām eksistē, pēc speciālistu domām ir 5'000- 8'000 biedru.

KKK ir viena no naidīgājām organizācijām, viņi brīvlaistos vergus brutāli slepkavoja, t.i. dedzināja, kārā, šāva nost.

ir mīts, ka KKK nepatika afroamerikāņi, jo viņi sāka "pavedināt" balto vīriešu sievas, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc radās KKK.
 



22 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

1. bilde- vodafone simbols krustā xD

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " tu esi par kvalitātīviem darbiem? Tu spokos j... " Es viņus neleibeloju zem oriģināla. Par maniem oriģināliem -  ja labi paskatīsies, tad oriģinālajiem ir vairāki avoti un es tikai no angļu un krievu valodas avotiem pētu (norādu tikai angļu), nevis no latviešu dezinformētajiem purviem. Tur arī savas personigās domas ielieku, lai nu kādas tās būtu.

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Vai tik tas jau nevelk uz paranoju?   " Kam paranoja, kam parasta sekošana līdzi notikumiem, nevis labticīga muguras uzgriešana cilvēkam, kura nodomi ir labi zināmi...

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " ok, ja tā, tad iemet linku, no kurienes es ta... " Es esmu teicis, ka esi kopējis? Es vienk. pielīdzināju Tavu darbu tiem pašiem putraimiem šoka sadaļā, kur informācijas gandrīz necik un ir pāris bildes. Pāris pašsacerētu teikumu dēļ neiešu pa plecu sist..

0 0 atbildēt

"Ku Kluks Klans ir viena no lielākajām NAIDA" kāpēc naida? 

1 2 atbildēt

Parasti mīkstie, nekas vairāk.

1 3 atbildēt
« 1  2  3 »