local-stats-pixel fb-conv-api

Kkk46

Ku Kluks Klans ir viena no lielākajām naida organizācijām Amerikas Savienotajā Valstī. Viņu atzītais mēŗkis bija aizsargāt tiesības un balto amerikāņu intereses turpmākajam laikam. Viņi izstrādāja baltu tērpu, kas sastāv no mantijas, maskas un konusveida cepures. Viņi izmantoja terorismu, vardarbību un linča tiesu pret afroamerikāņiem, ēbrejiem un katoļiem. 

1. klanā bija ~550'000 cilvēku, taču 2. klanā jau bija ~6'000'000 biedru, un 3. klanā, kas vēljoprojām eksistē, pēc speciālistu domām ir 5'000- 8'000 biedru.

KKK ir viena no naidīgājām organizācijām, viņi brīvlaistos vergus brutāli slepkavoja, t.i. dedzināja, kārā, šāva nost.

ir mīts, ka KKK nepatika afroamerikāņi, jo viņi sāka "pavedināt" balto vīriešu sievas, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc radās KKK.
 



22 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

atbildot uz House MD komentāru " Es ļoti ceru. Laikam izdzina Tevi tie abi. " Zini, netiks Tev tas prieciņš! Mani neviens izdzīt nevar!

13 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Nesāc, lūdzu,tielēties kā celka. " Ok! Tad mēģini salikt šo puzli! Sastiķē gabaliņus, vēl Tev nekas neiznāk!:)))

13 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Oriģinālraksta statuss... Esmu vīlies. " Tu tak aizgāji prom no šā raksta!

13 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Parasti mīkstie, nekas vairāk. " Un kas pēc Tavām domām ir nekas vairāk kā neparasti cietie?  

13 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Kam paranoja, kam parasta sekošana līdzi no... " Atkal garām! Neko par maniem nodomiem Tu nezini!

13 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Gan jau jūsu trio puzzli salikšu. Peace. " He, he! Liec vien!:))))

13 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Prieks, ka savu dzīvokļabiedru Jāni tā nosa... " Netrāpīji! Savā dzīvoklī dzīvoju tikai es!  

13 0 atbildēt

Cietais izrādās ir žēlsirdigs samarietis, kurš ārkārtīgi rūpējas par citiem!

12 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Rekur putraimi, jo pie pāris rindkopām nav ... " Vai Tu ielūkojies savā izpētes grāmatiņā?  

12 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Izliksimies, ka es neko neteicu par ģeogrāf... " Cietie nemēdz izlikties!  

12 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Es būšu parasti ciets... nevis neparasti ci... " Tu esi parasti ciets vai tikai būsi?

12 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Es uz atpakaļ atskatos, kad backstabberi uz... " Vai tik tas jau nevelk uz paranoju?  

12 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Raksturā spēcīgi cilvēki, nevis palaidušies... " Vai Tu sevi arī pie tādiem pieskaiti?

12 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Cietie mēdz ņirgāties -.- " Nē, ņirgājas tikai parasi mīkstie!  

12 0 atbildēt

Oooo, "visuvarenais" izmeklētājs te ierunājies...

3 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Tas bija sarkams. Šis raksts ir craps ... " Tu pats esi craps, nepatīk neskaties, kas tev lika skatīties?  

2 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Cietie nemēdz izlikties!   " Cietie mēdz ņirgāties -.-

1 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Tas nav oriģinālraksts. Tādi paši "putraimi...  tu esi par kvalitātīviem darbiem? Tu spokos jau esi precīzi 624 dienas, Tavs laikam vienīgais panākums ir copy un paste, par kādiem kvalitatīviem darbiem Tu vispār spēj runāt?      

1 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Zini, netiks Tev tas prieciņš! Mani neviens... " Žēl, es cerēju. Bet Tu kļuvi pat pielaidīgāks (to var just). Es eju prom no šī raksta. Nevaru iedomāties, ka tas ir tuvu , lai saņemtu medaļu par dienas Sensāciju. Tas nebūtu godīgi pret citiem spokiem.

1 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Es viņus neleibeloju zem oriģināla. Par man... " ok, ja tā, tad iemet linku, no kurienes es tavuprāt esmu kaut ko kopējis?  kādi Tev tur ir oriģinālraksti? par gandrīz 2 gadiem jau Tev vajadzēja tagad dienā iet pa 5, ja jau esi tik pedantisks uz spokiem, kas šeit ir ~ 10x mazāk nekā Tu?  

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »