local-stats-pixel fb-conv-api

Kkk46

Ku Kluks Klans ir viena no lielākajām naida organizācijām Amerikas Savienotajā Valstī. Viņu atzītais mēŗkis bija aizsargāt tiesības un balto amerikāņu intereses turpmākajam laikam. Viņi izstrādāja baltu tērpu, kas sastāv no mantijas, maskas un konusveida cepures. Viņi izmantoja terorismu, vardarbību un linča tiesu pret afroamerikāņiem, ēbrejiem un katoļiem. 

1. klanā bija ~550'000 cilvēku, taču 2. klanā jau bija ~6'000'000 biedru, un 3. klanā, kas vēljoprojām eksistē, pēc speciālistu domām ir 5'000- 8'000 biedru.

KKK ir viena no naidīgājām organizācijām, viņi brīvlaistos vergus brutāli slepkavoja, t.i. dedzināja, kārā, šāva nost.

ir mīts, ka KKK nepatika afroamerikāņi, jo viņi sāka "pavedināt" balto vīriešu sievas, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc radās KKK.
 



22 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

atbildot uz House MD komentāru " Raksturā spēcīgi cilvēki, nevis palaidušies... " nu tak ko te gudrējies... aizej pie tādiem cilvēkiem un māci viņus, tici vai nē, mani toč neinteresē tavas domas... iesākumam vari aiziet pie mazāka bara, pastaigā pa maskačku, gan jau atradīsi tādu baru, viņi visu to apgūs, tad atver savu tīklu skolu tīklu asv un māci viņiem, kas viņi ir....  

1 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Ok! Tad mēģini salikt šo puzli! Sastiķē gab... " Gan jau jūsu trio puzzli salikšu. Peace.

0 0 atbildēt

atbildot uz aivarsm komentāru " "Ku Kluks Klans ir viena no lielākajām NAIDA"... " hate group organizations.  

hate [he³t]       Angļu - latviešu vārdnīca I  n   1)  naids   2)  nepatikas objekts II  v   1)  ienīst   2)  colloquial  neciest  
0 0 atbildēt

AmeriKKKa

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " Tu pats esi craps, nepatīk neskaties, kas tev... " Oriģinālraksta statuss... Esmu vīlies.

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " nu tak ko te gudrējies... aizej pie tādiem ... " Tak ej, izslēdz savu andropauzi. Man uzdeva jautājumu un es atbildēju. Gibons...

0 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru "EM>atbildot uz chesterfields komentāru " nu tak... " nu tad nemaisies kā peles sūds pa putraimiem. Tu tāpat biji pirmais, kas komentēja. grūti izslēgt lietas, kas nepastāv, bet Tev gan ieteiktu aiziet pie kāda ārsta.  

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Tu esi parasti ciets vai tikai būsi? " Es būšu neparasti ciets drīzumā. Dod svētību!

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " nu tad nemaisies kā peles sūds pa putraimie... " Rekur putraimi, jo pie pāris rindkopām nav pielikta oriģinālraksta zvaigznīte.

http://www.spoki.lv/soks/Ku-Klux-Klan-Slimi-Vai-Ne/100632

Un esi labs un pats nemaisies! Un kas, ka pirmais komentēju? Mani te Bolderājietis oponēja, bet ko Tu ielīdi, nesaprotu. Razvjazku tas draugs ar &1 avataru sāk xD

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Vai Tu ielūkojies savā izpētes grāmatiņā? &n... " Izliksimies, ka es neko neteicu par ģeogrāfisko atrašanās vietu xD

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Nē, ņirgājas tikai parasi mīkstie!   " Prieks, ka savu dzīvokļabiedru ****** tā nosauci. Labi, ka ***** nav tāda, vai ne?

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Netrāpīji! Savā dzīvoklī dzīvoju tikai es! &... " Es ļoti ceru. Laikam izdzina Tevi tie abi.

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Cietais izrādās ir žēlsirdigs samarietis, kur... " Tas bija sarkams. Šis raksts ir craps ...

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Vai Tu sevi arī pie tādiem pieskaiti? " Es būšu parasti ciets... nevis neparasti ciets.

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Un kas pēc Tavām domām ir nekas vairāk kā nep... " Raksturā spēcīgi cilvēki, nevis palaidušies memmes dēliņi ar dusmu savaldīšanas problēmām.

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " un Tavam tam iemestajam linkam ir viens nel... " Tas nav oriģinālraksts. Tādi paši "putraimi" kā Tavējie... infas gandrīz necik un vizuāli nekā.

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Tu tak aizgāji prom no šā raksta! " Es uz atpakaļ atskatos, kad backstabberi uzbrūk. Nekas, varēšu savus komentus izdzēst, ja pietuvosies medaļai xD

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " tu esi par kvalitātīviem darbiem? Tu spokos j... " Es viņus neleibeloju zem oriģināla. Par maniem oriģināliem -  ja labi paskatīsies, tad oriģinālajiem ir vairāki avoti un es tikai no angļu un krievu valodas avotiem pētu (norādu tikai angļu), nevis no latviešu dezinformētajiem purviem. Tur arī savas personigās domas ielieku, lai nu kādas tās būtu.

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Vai tik tas jau nevelk uz paranoju?   " Kam paranoja, kam parasta sekošana līdzi notikumiem, nevis labticīga muguras uzgriešana cilvēkam, kura nodomi ir labi zināmi...

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " ok, ja tā, tad iemet linku, no kurienes es ta... " Es esmu teicis, ka esi kopējis? Es vienk. pielīdzināju Tavu darbu tiem pašiem putraimiem šoka sadaļā, kur informācijas gandrīz necik un ir pāris bildes. Pāris pašsacerētu teikumu dēļ neiešu pa plecu sist..

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »