local-stats-pixel fb-conv-api

Inteliģence ir pret pretīgo Pewdiepie!78

32 191

Paldies visiem, kuri ir PRET Pewdiepie! Nākotnē iecerēju veidot interesantu klubiņu, kurā būtu visi tie spoki.lv lietotāji, kuri ir pret šo pretekli!

Šajā rakstā būs pāris ieteikumi normāliem un nenormāliem cilvēkiem. Apkopoju informāciju par tizleņiem un jaukumiem.

1. Inteliģences bagāti cilvēki izvēlas lasīt rakstus par Justin Bieber, Nicki Minaj un Miley Cyrus.

2. Atpalikušie cilvēki izvēlas lasīt slavinošus rakstus par Pewdiepie, piemēram - "Pewdiepie - jaukumiņš", "Pewdiepie seksīgais" utt.

3. Cilvēki ar novājinātu uztveri, inteliģences trūkumu un sabojātu auru ir par šo ķēmu - Pewdiepie.

4. Tikmēr tie cilvēki, kuriem ir skaidrs prāts, nevis vājprāts, ir apveltīti ar inteliģences bagātību, nebojātu, tīru auru un lasa ar prieku manus rakstus par vispasaules tēmām, kas skar jebkuru no mums. Dažas no tām - Nicki Minaj, Justin Bieber, Miley Cyrus.

5. Inteliģencē neattīstīti cilvēki mani baro ar mīnusu kalnu.

6. Inteliģencē bagāti cilvēki maniem rakstiem liek plusus. Es varu pateikt, kāpēc tas ta ir - es pats esmu ļoti inteliģents cilvēks, tāpēc tie cilvēki, kuriem es patīku, arī ir inteliģenti - viņi izvēlas maniem rakstiem likt plusus, jo tā tam ir jābūt. Kāpēc tā ir? Gudri cilvēki gudri domā, viņiem ir gudri jautājumi, gudras atbildes.

7. Cik es saprotu, tad 90% vai pat vairāk no spoki.lv auditorijas dzīvo tādā pašā suņu apmīztā kastē kā Pewdiepie, tāpēc arī viņi man liek mīnusus, jo nespēj ieraudzīt rakstā pašu galveno. Man jūsu tiešām ir žēl.

8. Cilvēki, kas liek maniem rakstiem mīnusus, ir kalpi. Kalpi viņi ir tāpēc, ka nespēj detalizēti izteikt savas domas, bet uzreiz visu dara ar emocijām, bimbā pie monitora un liek mīnusu tikai tāpēc, ka nespēj savaldīt savas debīlās emocijas.

9. Tie, kuri liek mīnusus maniem rakstiem, noteikti ir likuši mīnusus arī mazakuce un marijazakis rakstiem, kuri ir inteliģences pilni, bagāti ar leksiku un vienkārši tos ir prieks lasīt.

10. Jūs tiešām dzīvojat vai nu mežā, vai arī kastē, kura ir suņu apmīzta, jo nu nav iespējams tā fanot par to murgu Pewdiepie! Šausmas! Bezkaunība tā vairs noteikti nav, tur jau slēpjas prāta aptumšojums jeb pilnīgākais vājprāts vai ambīlisms! Ejiet taču un nopērciet sev jaunas smadzenes, pirms liekat mīnusus par rakstu, kurā Pewdiepie tiek nodēvēts pareizā lomā!

Vājprāts ir jūsu galvās! Tiešām, es nesaprotu, kas notiek? Agrāk par šādiem rakstiem man būtu bijuši plusi, kas mērāmi tūkstošos, bet tagad??? Bezkaunība! Nezinu, varbūt pat trakāk!

Kur ir palikušas jūsu smadzenes, kad liekat mīnusus maniem rakstiem, kurā tiek nomelnots Pewdiepie? Jā, jums noteikti skauž, ka es dzīvoju privātmājā, bet jūs - suņu apmīztā kastē kopā ar Pewdiepie... Protams, tā ir skaudība augstākajā mērā! Un ziniet - tas vairs nav normāli! Kad te bija kaut kāda aptauja par to, kuru ķermeņa daļu tu gribētu mainīt - lūdzu uztaisat tādu vēlreiz, ielieciet vēlvienu variantu - jaunas smadzenes! Jūs nespējat domāt racionāli par dažādām satraucošām lietām uz pasaules! Ejat uz veikalu un nopērkat smadzenes!

Padomājiet, pirms šim rakstam liekat mīnusus.

Mani iepriekšējie raksti, kuri saņēma nenormālus un nepatiesus apvainojumus - Pretīgais Pewdiepie pret inteliģenci

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/Navi-Pewdiepie/697114">Nāvīti Pewdiepie

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Justinins-Biberins/697077">Justīniņš Bibēriņš

32 191 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000
Veci ko tu cepies??? Neviens tev neliek par vinu lasit vai skatities vina video. Tada sajuta, ka tev vienkarsi skauzh. Katrs ka mak ta pelna!!!
2 0 atbildēt

Tātad.. Taisni nezinu ar ko lai sāk. Vienu varu pateikt, lai cik tev būtu gadi, tu esi vnk perfekts piemērs reklāmas upurim. Es pat nezinu smieties vai raudāt,jo vienu gan tu esi sapratis, respektīvi, to, ka popularitāti var iemantot arī caur negācijām! Apsveicu tevi! Tu neesi pilnīgs dalba**s! Kā arī tu esi brīnišķīgs atspoguļojums mūsu sabiedrībai. PALDIES TEV, KA PIERĀDĪJI TO, KA ES TOMĒR PAZĪSTU INTELIĢENTUS CILVĒKUS (salīdzināju savus draugus ar Tevi) PS. Tu neesi tas inteliģences piemērs, bet gan cilvēki, kurus pazīstu. Un goda vārds man ir šausmīgi žēl tavu vecāku un visu cilvēku, kuri tevi jelkad ir satikuši, jo satiekot Tevi, viņiem noteikti atmira pāris simti smadzeņu šūnu. 

2 0 atbildēt
Ja tu man pateiktu šito acīs es tev piekautu līdz bezsamaņai! Tu ap**** mani, manu māju draugus un youtuberi ar miljoniem sekotāju. Tu esi viens pret visu pasauli- tātad vienīgais neinteliģentais cilvēks šeit.
2 0 atbildēt

Man liekas ka tu esi kā lieta ,kā lieta kas dara visu uzreiz ,kā lieta kas smird pa gabalu ,kā lieta kuru neviens negrib satikt

Šo lietu sauc par caureju

2 0 atbildēt

Man liekas, ka ar galvu tev nav kārtībā. Jā noteikti, ''inteleģents'' cilvēks spļauj saviem faniem? Uzmālēta seja un balss, kas tev liekas ''skaista'' ir no dabas dota? Nē, tā ir ar autotune un tā talāk. JB un pārējie būtu slaveni, ja tiem nebūtu bagāti vecāki? Hm, nezinu. Man patīk skatīties Pewdiepie, jo viņš ir asprātīgs un viņam tiešām rūp savi fani. Nevajag izcelt savu stulbumu rakstot rakstus par cilvēkiem, kas kaut ko dzīvē ir sasnieguši. Redzēsim cik TEV 24 gados būs kanāla abontentu, un cik tavi video būs skatāmi. Sasniedz dzīvē kaut ko pirms vari runāt sliktu par citiem. 

1 0 atbildēt
TTu apvaino mani,manus draugus un lielāko daļu Spoki.lv lietotājus.I WILL FIND YOU AND I WILL KILL YOU!
1 0 atbildēt
Pag...tu esi čalis?Man likās ka tu viena no Bībermeitenītēm...
1 0 atbildēt
Mēs dzīvojot suņu apmīztā kastē?Nu man jau šķiet ka es dzīvoju diezgan labā,sakoptā mājā ar 50hektāriem zemes. Un vēl,par šito rakstu are daraugiem 5min visi rēcām.Intelģenti cilvēki lasa par Mailiju un Bebru.Seriously?
1 0 atbildēt

protams,pēdejā atēl jau nu noteikti ir redzama inteliģenseemotion

1 0 atbildēt

Tavas smadzenes ir sviestā, 2ais raksts jau ir. Tevi vajag nobanot spokos, lai šitādi cilvēki te nerādās. Nu pats vainīgs, ka tev skauž tas, ka viņš ir 1. slavenākais youtuberis un pelna naudu. Pietiek mēslot spokus, nepadari to par graudiem.lb kur pilns ar sīko raksta visādus mēslus. emotion

1 0 atbildēt

kpc tev viņš nepatīk?

1 0 atbildēt

Es atradu šo rakstu "karstākais" sadaļā, un pēc izlasīšanas ieliku mīnusu. Es nekad nēsmu bijis Pewdsa fans, viemēr viņš ir nepaticis, tomēr raksts ir galīgi garām. Neviena doma nav jēdzīga, VISUS raksta lasītājus uzskata par suņu būdas iedzīvotājiem, pats ļoti iedomīgs utt.

Es apskatījos profilu, un pirms jaunākajiem četriem rakstiem bija labi, pozitīvi vērtēti raksti. Esmu 95% pārliecināts, ka profils ir uzlauzts un uzlauzējs grib pamatīgi apkaunot īsto īpašnieku.

1 0 atbildēt

Smieklīgi ,ka komentāros cilvēki šo uztver nopietni,kā var nesaprast ka šī ir publikas provokācija:D

1 0 atbildēt

Inteliģences bagāti cilvēki, tew ne tikai ielks mīnusu, bet, ja tewi satiktu, tad iekrautu arī pa tavu neinteliģento galvu, jo tu esi tik tizls, ka vemt gribas!! emotion Tā kā ķer ---!!

1 0 atbildēt

Tev prātiņš ar kādu psiho samainīts. Neko tādu vēl neesmu redzējusi ...

1 0 atbildēt

PSS. Tas bija mans īsais komentārs, jo es varētu uzrakstīt zinātniski pētniecisko darbu  par to, cik tu esi atpalicis ar pielikumiem, kāds ir mans viedoklis par taviem "etaloniem"

1 0 atbildēt

Tu tak esi Idio*s, Tu nekad nemopelnita tik daudz cik vins un veel veleet vinam naavi emotion

1 0 atbildēt

"privātmājā, bet jūs - suņu apmīztā kastē kopā ar Pewdiepie... " - kaste zem tilta nav privātmāja!

Varu redzēt , ka tev ir uzmanības trūkums augstākajā pakāpē , tādēļ iesaku beigt PĪPĒT SPICE un iemācies iekurināt grillu un citas noderīgas lietas darīt emotion 

Gribu redzēt ko teiksi par dzīves vietu , kad senči tevi no mājām izlādēs !

1 0 atbildēt

Piedod , bet tu māki sasmīdināt cilvēkus ar parastu spēli?Pewdiepie šai parastajai spēlei saka varbūt arī rupjus komentārus , bet ļoti uzjautrinošus un ja tu domā ka viņš dzīvo '' suņu apmīztā kastē'' tu šaubies.Un tad jau labāk Pewdiepie nevis Bebru kurš mīž uz durvīm un šņauc narkotinas.

1 0 atbildēt
Kautkads idiotisms -
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »