local-stats-pixel fb-conv-api

Inteliģence ir pret pretīgo Pewdiepie!78

32 191

Paldies visiem, kuri ir PRET Pewdiepie! Nākotnē iecerēju veidot interesantu klubiņu, kurā būtu visi tie spoki.lv lietotāji, kuri ir pret šo pretekli!

Šajā rakstā būs pāris ieteikumi normāliem un nenormāliem cilvēkiem. Apkopoju informāciju par tizleņiem un jaukumiem.

1. Inteliģences bagāti cilvēki izvēlas lasīt rakstus par Justin Bieber, Nicki Minaj un Miley Cyrus.

2. Atpalikušie cilvēki izvēlas lasīt slavinošus rakstus par Pewdiepie, piemēram - "Pewdiepie - jaukumiņš", "Pewdiepie seksīgais" utt.

3. Cilvēki ar novājinātu uztveri, inteliģences trūkumu un sabojātu auru ir par šo ķēmu - Pewdiepie.

4. Tikmēr tie cilvēki, kuriem ir skaidrs prāts, nevis vājprāts, ir apveltīti ar inteliģences bagātību, nebojātu, tīru auru un lasa ar prieku manus rakstus par vispasaules tēmām, kas skar jebkuru no mums. Dažas no tām - Nicki Minaj, Justin Bieber, Miley Cyrus.

5. Inteliģencē neattīstīti cilvēki mani baro ar mīnusu kalnu.

6. Inteliģencē bagāti cilvēki maniem rakstiem liek plusus. Es varu pateikt, kāpēc tas ta ir - es pats esmu ļoti inteliģents cilvēks, tāpēc tie cilvēki, kuriem es patīku, arī ir inteliģenti - viņi izvēlas maniem rakstiem likt plusus, jo tā tam ir jābūt. Kāpēc tā ir? Gudri cilvēki gudri domā, viņiem ir gudri jautājumi, gudras atbildes.

7. Cik es saprotu, tad 90% vai pat vairāk no spoki.lv auditorijas dzīvo tādā pašā suņu apmīztā kastē kā Pewdiepie, tāpēc arī viņi man liek mīnusus, jo nespēj ieraudzīt rakstā pašu galveno. Man jūsu tiešām ir žēl.

8. Cilvēki, kas liek maniem rakstiem mīnusus, ir kalpi. Kalpi viņi ir tāpēc, ka nespēj detalizēti izteikt savas domas, bet uzreiz visu dara ar emocijām, bimbā pie monitora un liek mīnusu tikai tāpēc, ka nespēj savaldīt savas debīlās emocijas.

9. Tie, kuri liek mīnusus maniem rakstiem, noteikti ir likuši mīnusus arī mazakuce un marijazakis rakstiem, kuri ir inteliģences pilni, bagāti ar leksiku un vienkārši tos ir prieks lasīt.

10. Jūs tiešām dzīvojat vai nu mežā, vai arī kastē, kura ir suņu apmīzta, jo nu nav iespējams tā fanot par to murgu Pewdiepie! Šausmas! Bezkaunība tā vairs noteikti nav, tur jau slēpjas prāta aptumšojums jeb pilnīgākais vājprāts vai ambīlisms! Ejiet taču un nopērciet sev jaunas smadzenes, pirms liekat mīnusus par rakstu, kurā Pewdiepie tiek nodēvēts pareizā lomā!

Vājprāts ir jūsu galvās! Tiešām, es nesaprotu, kas notiek? Agrāk par šādiem rakstiem man būtu bijuši plusi, kas mērāmi tūkstošos, bet tagad??? Bezkaunība! Nezinu, varbūt pat trakāk!

Kur ir palikušas jūsu smadzenes, kad liekat mīnusus maniem rakstiem, kurā tiek nomelnots Pewdiepie? Jā, jums noteikti skauž, ka es dzīvoju privātmājā, bet jūs - suņu apmīztā kastē kopā ar Pewdiepie... Protams, tā ir skaudība augstākajā mērā! Un ziniet - tas vairs nav normāli! Kad te bija kaut kāda aptauja par to, kuru ķermeņa daļu tu gribētu mainīt - lūdzu uztaisat tādu vēlreiz, ielieciet vēlvienu variantu - jaunas smadzenes! Jūs nespējat domāt racionāli par dažādām satraucošām lietām uz pasaules! Ejat uz veikalu un nopērkat smadzenes!

Padomājiet, pirms šim rakstam liekat mīnusus.

Mani iepriekšējie raksti, kuri saņēma nenormālus un nepatiesus apvainojumus - Pretīgais Pewdiepie pret inteliģenci

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/Navi-Pewdiepie/697114">Nāvīti Pewdiepie

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Justinins-Biberins/697077">Justīniņš Bibēriņš

32 191 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Es tev pilnībā piekrītu par PewDiePie, bet par to inteliģenci gan varētu pastrīdēties. Pēc tava raksta (pēc tā, kā tu cepies par niekiem, dirs virsū viņam un slavini citas slavenības) var spriest, ka daži labi 10gadnieki ir inteliģentāki par tevi. . . 

0 1 atbildēt

Šitas raksts ir drausmīgāks nekā PewDiePie.

0 1 atbildēt

ja tas nav joks, taad atri mekle risinajumu... emotion

1 6 atbildēt

Ahhh beidzot, raksts par šo pretekli. Es teiktu ka viņš ir nodevis naudu labdarībām, bet kurš populārs un bagāts YouTubers nav?

2 8 atbildēt

Atkal jau mīnusi! Jūsu loģika tiešām ir nesaprotama...  Šausmas! Kur esat auguši?

0 17 atbildēt
« 1  2  3  4 »