local-stats-pixel fb-conv-api

Inteliģence ir pret pretīgo Pewdiepie!78

32 191

Paldies visiem, kuri ir PRET Pewdiepie! Nākotnē iecerēju veidot interesantu klubiņu, kurā būtu visi tie spoki.lv lietotāji, kuri ir pret šo pretekli!

Šajā rakstā būs pāris ieteikumi normāliem un nenormāliem cilvēkiem. Apkopoju informāciju par tizleņiem un jaukumiem.

1. Inteliģences bagāti cilvēki izvēlas lasīt rakstus par Justin Bieber, Nicki Minaj un Miley Cyrus.

2. Atpalikušie cilvēki izvēlas lasīt slavinošus rakstus par Pewdiepie, piemēram - "Pewdiepie - jaukumiņš", "Pewdiepie seksīgais" utt.

3. Cilvēki ar novājinātu uztveri, inteliģences trūkumu un sabojātu auru ir par šo ķēmu - Pewdiepie.

4. Tikmēr tie cilvēki, kuriem ir skaidrs prāts, nevis vājprāts, ir apveltīti ar inteliģences bagātību, nebojātu, tīru auru un lasa ar prieku manus rakstus par vispasaules tēmām, kas skar jebkuru no mums. Dažas no tām - Nicki Minaj, Justin Bieber, Miley Cyrus.

5. Inteliģencē neattīstīti cilvēki mani baro ar mīnusu kalnu.

6. Inteliģencē bagāti cilvēki maniem rakstiem liek plusus. Es varu pateikt, kāpēc tas ta ir - es pats esmu ļoti inteliģents cilvēks, tāpēc tie cilvēki, kuriem es patīku, arī ir inteliģenti - viņi izvēlas maniem rakstiem likt plusus, jo tā tam ir jābūt. Kāpēc tā ir? Gudri cilvēki gudri domā, viņiem ir gudri jautājumi, gudras atbildes.

7. Cik es saprotu, tad 90% vai pat vairāk no spoki.lv auditorijas dzīvo tādā pašā suņu apmīztā kastē kā Pewdiepie, tāpēc arī viņi man liek mīnusus, jo nespēj ieraudzīt rakstā pašu galveno. Man jūsu tiešām ir žēl.

8. Cilvēki, kas liek maniem rakstiem mīnusus, ir kalpi. Kalpi viņi ir tāpēc, ka nespēj detalizēti izteikt savas domas, bet uzreiz visu dara ar emocijām, bimbā pie monitora un liek mīnusu tikai tāpēc, ka nespēj savaldīt savas debīlās emocijas.

9. Tie, kuri liek mīnusus maniem rakstiem, noteikti ir likuši mīnusus arī mazakuce un marijazakis rakstiem, kuri ir inteliģences pilni, bagāti ar leksiku un vienkārši tos ir prieks lasīt.

10. Jūs tiešām dzīvojat vai nu mežā, vai arī kastē, kura ir suņu apmīzta, jo nu nav iespējams tā fanot par to murgu Pewdiepie! Šausmas! Bezkaunība tā vairs noteikti nav, tur jau slēpjas prāta aptumšojums jeb pilnīgākais vājprāts vai ambīlisms! Ejiet taču un nopērciet sev jaunas smadzenes, pirms liekat mīnusus par rakstu, kurā Pewdiepie tiek nodēvēts pareizā lomā!

Vājprāts ir jūsu galvās! Tiešām, es nesaprotu, kas notiek? Agrāk par šādiem rakstiem man būtu bijuši plusi, kas mērāmi tūkstošos, bet tagad??? Bezkaunība! Nezinu, varbūt pat trakāk!

Kur ir palikušas jūsu smadzenes, kad liekat mīnusus maniem rakstiem, kurā tiek nomelnots Pewdiepie? Jā, jums noteikti skauž, ka es dzīvoju privātmājā, bet jūs - suņu apmīztā kastē kopā ar Pewdiepie... Protams, tā ir skaudība augstākajā mērā! Un ziniet - tas vairs nav normāli! Kad te bija kaut kāda aptauja par to, kuru ķermeņa daļu tu gribētu mainīt - lūdzu uztaisat tādu vēlreiz, ielieciet vēlvienu variantu - jaunas smadzenes! Jūs nespējat domāt racionāli par dažādām satraucošām lietām uz pasaules! Ejat uz veikalu un nopērkat smadzenes!

Padomājiet, pirms šim rakstam liekat mīnusus.

Mani iepriekšējie raksti, kuri saņēma nenormālus un nepatiesus apvainojumus - Pretīgais Pewdiepie pret inteliģenci

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/Navi-Pewdiepie/697114">Nāvīti Pewdiepie

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Justinins-Biberins/697077">Justīniņš Bibēriņš

32 191 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000
Ultimate FAIL.
0 0 atbildēt
Kas tev skauž laikam ka viņš ieguva popularitāti, bet tu nē. Viņš kaut var cilvēkiem uzlabot garigo nevis kā tu tikai aprunāt citus.
0 0 atbildēt

Nopietni?

Viņš dzīve ir tālak ticis nekā Tu, labi varbūt pēc dažu domām ne tajā labākaja veida, bet tomēr.

Cilvēks priecājas par dzīvi, šaubos ka kkad ir negatīvs or smth.

un šaubos ka ne-inteliģenti cilvēki taisīs visādus charityus (ziedojumus) lai palīdzētu citiem cilvēkiem.

0 0 atbildēt
Inteliģenti cilvēki neinteresējas par nevienu Tevis pieminēto personāžu,Tevi ieskaitot!
0 0 atbildēt

Moš kādam ir naids pret Pewdiepie,to var piedot,bet tas ka tu ap*** lasītājus.

Tas jau ir mīnusa vērts.

0 0 atbildēt

Hmmm... Ar ko lai sāk...? 1) Tev nav tiesību izteikties tā par cilvēku, ko tu nemaz īsti nezini. 2) Varbūt tu pats dzīvo suņu apmīztā kastē, un esi kāda kalps, jo dikti daudz par to rakstīji šajā rakstā. Pats nemāki savaldīt savas debīlās emocijas, tāpēc taisi tādu rakstu un centies pievērst vismaz kāda uzmanību. 3) Nikija Mināža, Džastins Bībers un Mailija Sairusa? Īsta inteliģence? Dažkārt man šķiet, ka cilvēki nezin, ko tas vārds nozīmē -_-   4) Apkopoji informāciju par tizleņiem un jaukumiem? Vienīgais tizlenis šeit pašlaik esi tu. Es parasti cenšos nevienu nenosodīt, bet tu gan esi viens liels idiots -_-

Ieteikums tev: Atrodi jaunas smadzenes. Un ne jau tādēļ, ka tev nepatīk PewDiePie. Es saprotu, katram ir savas intereses un hobiji. Bet lai tā izteiktos par cilvēku, kas tev personīgi nav neko nodarījis un vēl visus pārējos spokiem.lv lietotājus nolamāt un teikt, ka viņi ir tavi kalpi un ar zemu inteliģences līmeni... 

Man kauns, ka dzīvoju uz vienas planētas ar tādiem nepieklājīgiem cilvēkiem kā tu -_-

1 1 atbildēt

Sākšu meklēt inteliģenci Nicki Minaj ,Justin Bieber un Miley Cyrus. emotion

0 0 atbildēt
Cilveki, beidziet darit to, kas jums nepadodas, mes tacu netelojan 12 gadigas beliveres kas nesaorot neko apkartne. Un vel viens jaut: cik fake profilus tu doma taisit, lai oarsoetu so minusu kalnu?
0 0 atbildēt

Un ko tu ieguvi izveidojot šo rakstu? Mīnusu vairāk nekā man mājai gadu :D

0 0 atbildēt
Kādēļ redaktori šitā ******* radīto ****** vispār ielika?
0 0 atbildēt

Inteliģence arī lieto spaisu! emotion

0 0 atbildēt

Tiešām ceru ka tass viss nav domāts nopietni

0 0 atbildēt

tu joko?

0 0 atbildēt

PAR PewDiePie !              PRET http://spoki.tvnet.lv/profils/wolli !!!

0 0 atbildēt

eu čaļi man liekas ka viņš nejoko emotion

0 0 atbildēt

Nicki Minaj, Justin Bieber, Miley Cyrus.  - tev nav kaut kāds fetišs pret viņiem? :D

0 0 atbildēt

man vairs nav šaubu, ka tu mūs troļļo. pēdējā bilde ar komentāru... emotion da labi

0 0 atbildēt

http://spoki.tvnet.lv/politika/Ukrainas-seperatisti-granatas-un-sausmas/697236 -ja aizstādu PewDiePie ar jenssdevalka vai jenssinboxlv, tas tavi raksti būtu 100% patiesība emotion

0 0 atbildēt
Atceries , tev tas viss nāks atpakaļ , ja ne tagad , tad vēlāk , ja ne vēlāk tad vecumā , tu no tā neizbēgsi , vēlēt nāvi cilvēkam ,kurš pat dažkārt sāk gandrīz vai raudāt savos videoklipos par to , ka fani viņu ciena , patiešām ciena . Viņam rūp savi "bro's" un rūpēs . Un es varu skaidri teikt , ka pati esmu broarmy un ja vajadzēs darīšu visu ! Žēl , ka tādi cilvēki kā tu ir uz šīs pasaules !
0 0 atbildēt

Ja spokos dotu medaļu par to cik labi to to pateici tev būtu visas. emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »