local-stats-pixel fb-conv-api

Visatļautība68

137 23

Šoreiz gribēju ar jums parunāt par to milzīgu naidu no jūsu puses...
Bieži vien rakstu komentāros lasu apmēram ko tādu: ''lašara'', ''viņš ir tizls'', ''kā tev tāds var patikt?'', ''atstojs''. Tas manī izraisa milzīgu sašutumu. Milzīgu! Jums vienreiz ir jāsaprot, ka katra viedoklis atšķiras, katra gaume atšķiras. Tas, ka jums nepatīk Twilight nedod jums tiesības nodiršot rakstu tizlos komentāros! Oooo, jā, tūlīt visi bļausiet: ''un kur tad vārda brīvība?''. Jā, pastāv tāda lieta kā vārda brīvība, bet dažreiz jūs tiešām pārkāpjat pār strīpu.
Kur sākas vārda brīvība un beidzas visatļautība? Ir tēma par ko padomāt :)

Tūlīt šim rakstam saliks milzīgus mīnusus, un mani nodirsīs komentāros. Bet vai zinat? Man vienalga. Gribēju vienkārši pastāstīt jums, ko domāju es.
Savu viedokli es jums neuzspiežu, vienkārši gribu likt aizdomāties. Ne vienmēr jūsu viedoklis ir tas pareizais! Ceru, ka sāksiet mācīties no savām kļūdām un labosities.

 

Kādreiz vajag apdomāt par to, ko sakāt. Tas, ka jums nepatīk Justin Bieber, nenozīmē, ka viņš nepatīk arī citiem. Ir reizes, kad ir jāpiekpjās un japaklusē un jāpastāv maliņā!!! Reiz ir taču jāpiedomā pie savām runām, gājieniem, ja nē - nākotnē pa muti varat norauties.

P.S. Chill!

137 23 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Filasofiska tēma, bet ja reiz tu ieliec savu mīļāko muziķi nodarbošanos, filmu u.t.t., tu liec rakstu publiskai vērtēšanai, tu gandrīz vai pieprasi citu viedokli, visiem gaumes nesakritīs vai kādam tas būs pat aizskaroši, kāds vienkārši pa dzīvi kā kotrolieris troleibusā riebs un teiks riebīgas lietas jo viņam pašam ne pārāk saldi iet un loģiski ka dabūsi mīnusu, nevar izpatikt visiem un nemaz nevajag, stāvi vienkārši tam pāri un neņem pie sirsniņas.

9 0 atbildēt

Tak ja bütu vienalga nerakstiitu shito,tad jau pingviinmiilim vajadzeetu dienä taadus 5 rakstus uzcept! Paaugsies, skatiisies uz lietäm citädäk.

7 0 atbildēt

ar laiku iemācīsies tādiem komentiem kā lašara un tizlenis vnk nepievērst uzmanību :)

6 0 atbildēt

Welcome to the internetz. Dammit -_- kas jūs te pirmo dienu?

6 0 atbildēt

Pāvests Pujats teica, ka "Krēslas " fanus būtu jāsadedzina! :)

6 0 atbildēt

Jums vienreiz ir jāsaprot, ka katra viedoklis atšķiras, katra gaume atšķiras.

Ar šo, tu savu rakstu padarīji par bezvērtīgu sūdu, jo, lai cik tas dīvaini arī nebūtu, arī negatīvs viedoklis ir viedoklis. Man personīgi nesagādātu nekādas problēmas, par katru rakstu, uzrakstīt recenziju, kāpēc tas raksts ir sūkājošs sūds, bet ir bezgalīgs slinkums to darīt, turklāt 90% no šeit mītošajiem nav apveltīti ar īpašu lasīt kāri, kur nu vēl spēju rakstīt, tādēļ daudz vieglāk un ātrāk ir uzrakstīt: "sūds". Ar šo nelielo vārdu esmu paudis nostāju par rakstu un to redz, saprot visi.

Tāpēc asaraina teksta vietā, ka visi ir ļauni mūdži-nodirsēji, paskaties spogulī -  varbūt tev ir problēmas ar kritikas saņemšanu?

6 0 atbildēt

Tik forši būtu, ja spoki būtu vienkārši joku lapa, bez visādiem šādiem rakstiem, bez nolaiferu komentāriem, bez iespējas katram muļķim likt savus rakstus, bez rockhoperiem un citiem meža dīvainīšiem...

4 0 atbildēt

VISATĻAUTĪBA un BEZMĒRĶĪGA DIRŠANA ir pa visam kas cits!

Definē, kas ir visatļautība un bezmērķīga diršana. Manā izpratnē tavs raksts brīnišķīgi ierindojas abās šajās kategorijās.

4 0 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " es acīmredzot esmu pārāk trausla būtne un to ... " Nu a ko mums tgd,partraukt rasismu,karus,necienju,nievashanu,paz*jumus,slepkavibas,navi un visi dzivosim ar ponijiem un edisim no varaviiksnes?

4 0 atbildēt

Katrs tak izceļās kā prot :D

Zirgam ar karotīti tak ēst neiemācīsi.

4 0 atbildēt

 

atbildot uz Recycler komentāru " Tikpat labi nesaki, ka tev kaut kas patīk, jo... " kritika pati par sevi nav slikta, tā cilvēkus pie vietas noliek, bet bieži vien kritika pārkāpj robežas un sākas apsmiešana, apsaukāšanās

6 2 atbildēt

NOW GO BACK TO THE KITCHEN AND MAKE A SAMMMICH!

4 0 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " psc, ar kritikas saņemšanu viss ir okey!!! ... " Katram ir savs ''visatljautibas limenis'' skatos tavs ir diezgan shaurs,paluri 4chanu,vot tur ir tiira vardu briviba bez robezam,un kas, delj ta kads nomiris ko?  

3 0 atbildēt

Tikpat labi nesaki, ka tev kaut kas patīk, jo kaadam tas var nepatikt =]

3 0 atbildēt

Parasti jau tos stulbos komentārus raksti tādi, kas mēģina parādīt savu "statusu", pat par lietām, kuras viņam patīk citiem redzot pateiks, ka tas ir galīgi garām un ierakstīs kādu komentu.

Tavs pēdējais teikums ar ir vietā, jo nonākot citā sabiedrībā attieksme strauji mainās, kad nav blakus savējo

 

++par rakstiņu, nez jau pastāv, ka saliekot noteiktu skaitu "-" par komentāru, tas kļūst neredzams?

5 2 atbildēt

Bez negatīviem viedokļiem nekam nebūtu jēgas! Kuram tad patīk dzīvot pasaku zemē, kur visi viens otru mīl, vienmēr izlīdzas, uzslavē? dzīvo roza planeta jaj ar ponijiem, un suuka chupachupsus?

Būsim reali! Viedokļu dažādība ir visu panākumu atslēga.

3 0 atbildēt

cik cilveki ir tupi, ja tev pohuj tad kadel rakstiji so rakstu? nesaprotu par ko tu cepies? netaisi rakstus ja nepatik tas ka kadam nesakritis domas ar tevi, bet ak vai, cepumus tac vajag, bet neliesi tev salikusi minusus jo viniem nepatik twilight ak dies ko nu tagad darisi, ej pakaries. Ja taisi rakstus samierinies ar rupjiem komentariem, vai ari netaisi rakstus un nestreso.

2 0 atbildēt

Tu kretīnzēģele. Nav pareiza/nepareiza viedokļa. Ir pareizi un nepareizi argumenti. Un, ja pastāv vārda brīvība, tad nekāda "strīpa" nevar pastāvēt, jo vārda brīvība ir vistīrākā visatļautība savā izpausmē.  Viedokli var izteikt katrs un jebkādu. Tas ka viedoklis ir "nekvalitatīvs" sašaurina tikai tā mērķauditoriju. 

Piemērs:

1. Tu drīksti pateikt, ka ja vēl kāds turpinās savu orālo diareju, tad tu aizskriesi un iebāzīsi savu pimpi viņam mutē, lai aizštopētu ciet to. 

Pat ja visi argumenti ir irracionāli, vai pat tādu nav, tas tā pat ir viedoklis. Nepatīk ? Nelasi. Tu pats filtrē informāciju, kas aiziet uz smadzenēm, pats vērtē, vai ir vērts vispār iedziļināties tajā, ko tu lasi. Ja tu to neesi spējīgs izdarīt, tad tev vieta ir kādā psihoneiroloģiskajā klīnikā, vai vismaz kādas nervu zāles tev jāieņem. Tolerance nenozīmē neteikt to, ko tu gribi teikt. Tolerance ir paciest to, ko saka citi. 

2. Tu  skrien un  štopē ciet to muti ar savu dzimumorgānu.

Tas jau būs fiziski. Tas ir riskants pasākums, jo tā var iegūt traumas, jebšu TĀ DARĪT NEDRĪKST. 

 

Un nav NEKAD tādas reizes, kad ir jāpiekāpjās, jāpakluisē, jāpastāv maliņā, ja vien pats to nevēlies, ko līdz tu to dari dēļ kāda cita, tu iznieko sevi/savu dzīvi. Es varētu vēl daudz un dikti izplūst produktīvā filozōfijā par vārda brīvību, bet nedomāju, ka te kāds spēs to novērtēt, jo, ja jau te tiek likti šādi raksti, tad saprašanas ar daudz nav.

3 1 atbildēt

Utopisks sapnis. :D

2 0 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " visam ir savas robežas. un kad tās pārkapj,... " Protams un tgd sudzesim viens otru tiesa maksasim agromnas kompensacijas par moralu kaitejumu,musdienas NEKAM nav robezu,laiks iegaumet to

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »