local-stats-pixel fb-conv-api

Visatļautība68

137 23

Šoreiz gribēju ar jums parunāt par to milzīgu naidu no jūsu puses...
Bieži vien rakstu komentāros lasu apmēram ko tādu: ''lašara'', ''viņš ir tizls'', ''kā tev tāds var patikt?'', ''atstojs''. Tas manī izraisa milzīgu sašutumu. Milzīgu! Jums vienreiz ir jāsaprot, ka katra viedoklis atšķiras, katra gaume atšķiras. Tas, ka jums nepatīk Twilight nedod jums tiesības nodiršot rakstu tizlos komentāros! Oooo, jā, tūlīt visi bļausiet: ''un kur tad vārda brīvība?''. Jā, pastāv tāda lieta kā vārda brīvība, bet dažreiz jūs tiešām pārkāpjat pār strīpu.
Kur sākas vārda brīvība un beidzas visatļautība? Ir tēma par ko padomāt :)

Tūlīt šim rakstam saliks milzīgus mīnusus, un mani nodirsīs komentāros. Bet vai zinat? Man vienalga. Gribēju vienkārši pastāstīt jums, ko domāju es.
Savu viedokli es jums neuzspiežu, vienkārši gribu likt aizdomāties. Ne vienmēr jūsu viedoklis ir tas pareizais! Ceru, ka sāksiet mācīties no savām kļūdām un labosities.

 

Kādreiz vajag apdomāt par to, ko sakāt. Tas, ka jums nepatīk Justin Bieber, nenozīmē, ka viņš nepatīk arī citiem. Ir reizes, kad ir jāpiekpjās un japaklusē un jāpastāv maliņā!!! Reiz ir taču jāpiedomā pie savām runām, gājieniem, ja nē - nākotnē pa muti varat norauties.

P.S. Chill!

137 23 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

es piekrītu,  kāda jēga ir kādu "nodirst", atvainojos, pamatojoties uz savu gaumi. 

Nekad visiem neizpatiksi, tā nu tas ir, bet tomēr, saucot citus lamuvārdos un lamājoties, savu gudrību neparāda. 

Protams, katrs izvēlas kādā sabiedrībā uzturēties un kā viņu citi uztvers.

Un, manuprāt, komentāri IR domāti lai pateiktu savu viedokli, bet tiem nevajadzētu kādu rupjā valodā "nolikt", vienkāršas ētikas normas, tas viss....

Veiksmi.     +

0 1 atbildēt

Anubis Tu tocna esi komiķis!!!   Un mana komentaaraa nav neviena jautaajuma tapeec Tu nevari atbildet uz manu komentaru!!!

0 1 atbildēt

 

atbildot uz renāms komentāru " atbildot uz Yeller komentāru " psc, ar kritik... " visam ir savas robežas. un kad tās pārkapj, zini kā to sauc? '' goda un cieņas aizskaršana. ''

0 1 atbildēt

Cik esmu novērojis pa visu laiku cik lietoju internetu (kopš 2000. gada) - lielie dir*** parasti ir vainu mazie tīņi vai pārauguši NoLiferi.. Un jebkurā no šiem gadījumiem, pārmācīt viņus nav iespējams (tīņi izaug un paši pieņemas prātā, ar otriem nezinu kas notiek). Tāpēc nākas vien pašam iemācīties ignorēt tādus komentārus.

1 2 atbildēt

 

atbildot uz ruukis komentāru " Jums vienreiz ir jāsaprot, ka katra viedokli... " psc, ar kritikas saņemšanu viss ir okey!!! es jau minēju kkurā komentārā,ka kritika nav slikta lieta, tieši otrādāk. VISATĻAUTĪBA un BEZMĒRĶĪGA DIRŠANA ir pa visam kas cits!

0 2 atbildēt

pareizi!

0 5 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " nē, nu piedod, ka sajaucu. ceru, ka domu vi... " es vienkaarshi gribeeju padirsties, sorry :D

0 5 atbildēt

"Kur sākas vārda brīvība un beidzas visatļautība? Ir tēma par ko padomāt :)"

padomaaju, sapratu ka esi idiots :D

pareizi buutu: "kur saakas visatljautiiba un kur beidzas vaarda briiviiba"

 

"Kādreiz vajag apdomāt par to, ko sakāt." - piekriitu :D padomaa :D

0 5 atbildēt
« 1  2  3  4 »