local-stats-pixel fb-conv-api

Visatļautība68

137 23

Šoreiz gribēju ar jums parunāt par to milzīgu naidu no jūsu puses...
Bieži vien rakstu komentāros lasu apmēram ko tādu: ''lašara'', ''viņš ir tizls'', ''kā tev tāds var patikt?'', ''atstojs''. Tas manī izraisa milzīgu sašutumu. Milzīgu! Jums vienreiz ir jāsaprot, ka katra viedoklis atšķiras, katra gaume atšķiras. Tas, ka jums nepatīk Twilight nedod jums tiesības nodiršot rakstu tizlos komentāros! Oooo, jā, tūlīt visi bļausiet: ''un kur tad vārda brīvība?''. Jā, pastāv tāda lieta kā vārda brīvība, bet dažreiz jūs tiešām pārkāpjat pār strīpu.
Kur sākas vārda brīvība un beidzas visatļautība? Ir tēma par ko padomāt :)

Tūlīt šim rakstam saliks milzīgus mīnusus, un mani nodirsīs komentāros. Bet vai zinat? Man vienalga. Gribēju vienkārši pastāstīt jums, ko domāju es.
Savu viedokli es jums neuzspiežu, vienkārši gribu likt aizdomāties. Ne vienmēr jūsu viedoklis ir tas pareizais! Ceru, ka sāksiet mācīties no savām kļūdām un labosities.

 

Kādreiz vajag apdomāt par to, ko sakāt. Tas, ka jums nepatīk Justin Bieber, nenozīmē, ka viņš nepatīk arī citiem. Ir reizes, kad ir jāpiekpjās un japaklusē un jāpastāv maliņā!!! Reiz ir taču jāpiedomā pie savām runām, gājieniem, ja nē - nākotnē pa muti varat norauties.

P.S. Chill!

137 23 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

 

atbildot uz renāms komentāru " atbildot uz Yeller komentāru " visam ir savas ... " es acīmredzot esmu pārāk trausla būtne un to paciest nevaru  

0 0 atbildēt

Nepatīk nelasi!

Protams ir mazliet debīli, lasīt tādus komentārus un noteikti stulbi apzināties ar kādiem cilvēkiem šeit protālā jādzīvo.

Cik zinu ir jau kāds cenzūras aparāts ieviests, bet nu kurš tad visus vārdus tur var ielikt.

0 0 atbildēt

šitā jau ir tāda pati ņaudēšana kā par galerijām. vienmēr būs kāds, kas nemācēs pamatot vai kā jau te iepriekš minēja, būs pārāk slinks, lai uzraxtītu ko vairāk par kodolīgu lamuvārdu or smth :) get used to it. protams, ir apsveicami, ka tu par to aizdomājies un tev sāp sirsniņa, bet tas ir diezgan bezjēdzīgi ;) rauj augšā blogu vai spamo draugu dienasgrāmatās - draudziņos arī taču ir slikti cilvēki, kas slikti izrunājas ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " Utopisks sapnis. :D " 100% :D

0 0 atbildēt

Pilniigi piekriitu  ''lašara'', ''viņš ir tizls'', ''kā tev tāds var patikt?'', ''atstojs''  tas nav viedoklis viedokla izteiksana buutu apm. taada man tas un tas besii tapeec ka .........

0 0 atbildēt

atbildot uz satans2003 komentāru " Pilniigi piekriitu  ''lašara'', ''viņš i... " vāāā cik jauks sātaniņš uķi puķi vīīīīīīī :****

2 2 atbildēt

Tā ir draudēšana, ja?

0 0 atbildēt

 

atbildot uz kessedy komentāru " "Kur sākas vārda brīvība un beidzas visatļaut... " nē, nu piedod, ka sajaucu. ceru, ka domu vismaz manu uztvēri!

0 0 atbildēt

atbildot uz satans2003 komentāru " Anubis Tu tocna esi komiķis!!!   Un... " :D kas tu doma ka spokus var apturet tas, ka tava komenta  nav jautajumziimes!

0 0 atbildēt

labi, tad pēc tavām domām  mums visiem ir jāraksta tikai pozitīvi komentāri? Pilnīgs izsmiekls. Tas pilnīgi nekam neder. Ja nepatīk ko tādu lasīt, neuzturies spokos, tas tāds mans ieteikums :)

0 0 atbildēt

Vienmēr būs tādi kas gribēs padirsties,jo mazāk veltīsi viņiem uzmanību jo būs labāk-gan tev ,gan citiem

0 0 atbildēt

man nav tā ka man nepatīk Bebrs..man vnk patīk negatīvie topi kur viņš ir iekļauts..:D:D

P.S. par to nodiršanu komentos...man liekas ka runai ir brīvība bet arī sabiedrībā tai ir jāiekļaujas likumdošanā...piem., nedrīkst lietot personas vai tās cieņu aizskarošas frāzes utt.

2P.S. miegamicis - cik es sapratu no tā ko viņš domāja tad drīzāk vajag valdīt pār sevi un savām *cijām nevis spļaut ārā visu ko var tikai tāpēc ka te tevi neviens nepazīst...-to citādāk sauc arī par *cionālo stabilitāti...

3P.S. rakstā sviests sarakstīts...mīnusus es lieku ļoti reti tāpēc labāk nelikšu neko...

0 0 atbildēt

Prieksh kam tad komentaari vispaar domaati ja es tagd savas domas nedriiksteeshu izteikt? mulkjiibas

0 0 atbildēt

Yeller, zhetons tev, vieniigais biki besii ja rakstus liek 50 reizes peec kaartas, bet pienemsim ka autors to neredzeeja un par lohu vai pida... nevajadzeetu vinju saukaat.

0 0 atbildēt

karo4, yeller. piekrītu gan tev, gan tiem citiem, bet sakāms tik viens. atslābsti. nekas tāpat nemainīsies, nav iespējams, bet tu vari sev pašam atvieglot dzīvi pats 'pastāvot maliņā'

0 0 atbildēt

ja būtu vienalga , rakstu neliktu...un vsp dzīvojam brīvā zemē.. sēdēsi un stūri klusēsi talu netiksi

0 0 atbildēt

Jēga no šitā raksta?

Manuprāt, kritikas te reizēm ir pārāk maz - pat lielākais "raksts - sūds" te parasti saņem nedaudz vairāk plusu nekā mīnusu. Tas, ka komentāros kāds par tavu rakstu ir ielicis "sūds" parasti ir paša autora vaina.

Tie piemēri ar krēslu, vai kādu tokio hotelu. Nu lielai daļai viņi derdzas, man arī, tāpēc autoram ir jāapzinās, ka kāds to atgādinās, tā ir tāda slidena tēma. Es uzskatu, ka man ir pilnīgas  tiesības pateikt, ka "Krēsla" ir sūds, citi var mēģināt to apstrīdēt, ja kāds to dara es viņam atbildēšu un pārliecināšu, ka tas patiešām ir sūds. Bet parasati to nenākas darīt. Savukārt, ja kāds pateiks, ka kaut kas man patīkams ir "sūds", tad iebāzīšu viņam sejā, ka viņš smagi alojas. Vienīgais, ko gribētos vairāk sagaidīt ir kaut kāds pamatojums, jo bez pamatojuma jebkādu uzdirsienu es droši varu neņemt pierē. Vispār te parādās šitās internetā tupēšanas jēga - vari iemācīties diskutēt, aizstāvēt jebkādu viedokli.

0 0 atbildēt

Un ko gan Tu ar to gribēji panākt! Izgāzi savu žulti, nu un? Citiem no tā labāk palika? Diezvai! Bet Tev kas par prieku, ne?

Un tāpēc jau citiem arī patīk, ja šie pieraksta - lašara, sūds, utt.

Tā tāds pats vien esi un pasauli nepārmācīsi!

0 0 atbildēt

 

atbildot uz buckminster komentāru " Tik forši būtu, ja spoki būtu vienkārši joku ... " es vienkārši par daudz iekarsu, piedod. šāda raksta nebūtu, ja visi spoki.lv lietotāji izturētos normāli!!!

0 0 atbildēt

shito lietu tu nekad nespeesi mainiit ;)

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »