local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc spoki ir degradēti261

567 108

Daudzi bļauj, ka spoki ir degradēti, daudzi nē. Kā tad īsti ir? Daudzi jau teiks ka viennozīmīgi sliktāk, daudzi teks, ka viss iet uz augšu.

Starp citu daudzi no spokiem šo rakstu nelasīs, daudzi no spokiem šo rakstu izlasīs, daļa iemetīs mīnusu pēc izlasīšanas un daļa vnk iemetīs mīnusu. :)

Lai nu kā, izbaudiet manu rakstu.

567 108 261 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 261

0/2000

nav kauns par sevi jefin ?

6 4 atbildēt

par tām aptaujām piekrītu. var izsūtīt vel vienu kārtu vēstuļu vai kā, bet vajadzētu tomēr dabūt kādu galarezultātu (vrb gan ne ar trim atbildēm), citādi, cik esmu pavērojis, atbildu uz visam aptaujām, bet raksti neparādās. un tādu neuzņēmīgu autoru dēļ arī cītīgākiem aptaujātājiem vēlāk rodas problēmas pēc tam sagaidīt atsaucību.

P.S. Rockhopperu gan nevajag aiztikt. labi, viņa daiļrades iemesli un cēloņi ir jāizprot, lai nebūtu tik kritiski noskaņots pret viņu, bet teikt, ka viņš ir bezjēgas malējs, arī īsti nevar. marijazakis, ResnaBella utml gan būtu no spokiem jāizskauž pēc iespējas ātrāk. 

2 0 atbildēt

Tu neteici, ka dzēsies laukā no šī portāla?

2 0 atbildēt

ām Tu nebiji tas činkstošais sīkais kuram māju jauc nost un dzīvot nav kur ? :D teici tak ka pazudīsi no šejienes, par vārdiem ir jaatbild. TINIES !

3 1 atbildēt

Taisnība..bet tiešām besī ārā ,ka jaunajiem spokiem un ne tikai jaunajiem spokiem NAV nekādu priekšrocību..tikai tāpēc ,ka lielajiem karaļiem ir super raksti,taču jauno spoku raksti ne tik neatšķiras no karaļu rakstiem!

Ok daudzi man nepiekritīs ,taču tā ir..

2 0 atbildēt

Pēdējā laikā tik daudz šada veida raksti nāk klajā ,ka liekas drīz sāksies revolūcija...

2 0 atbildēt

Manuprāt, spoki būtu labāki, ja mazi ņerkstekļi neceptu garlaicīgus rakstus, tā vietā sūdzoties pa taisno atbildīgajiem, spētu atzīt savas kļūdas un neiztēlotu no sevis nez kādus brīvības cīnītājus. Tā sūdzēšanās par nepazīstamo autoru neatzīšanu un mīnusiem bez iemesla, nu muļķības pēdējās. Godīgi sakot, vispār nevienam punktam nevaru piekrist - jā, iet uz slikto pusi, bet tur taču ir pavisam citi iemesli. Un autor, beidz bļaustīties komentāros, es to saku tevis paša labā - izskatās vienkārši nožēlojami.

3 1 atbildēt

Saprātīgiem cilvēkiem, kas nav pārāk degradējušies iir pilnīgi po... kas te spokos notiek. Piedod, man tev ir slikta ziņa..

2 0 atbildēt

11. lemonparty?

1 0 atbildēt

emotion 

2 1 atbildēt

mīnusakalašņikoviem emotion labs raksts ķer +

Ps...Nedirs par komiksiem emotion

1 0 atbildēt

Dzīve nav rožu dārzs, samierinies.

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Piemēram, esmu redzējis, ka viens ieliek tur kaut kādu vienu komiksu un saņem pāri 800 plusiem, vēlāk vēl viens ielika ne mazāk sliktāku komiksu, viņš saņēma 42 plusus un 16 mīnusus. Dīvaini.

1 0 atbildēt

Smerdeli, tik debilu rakstu vēl nebiju lasījis...

7 6 atbildēt

vēl spoki nodirš konkrētas spēles , cilvēkus filmas utml.

1 0 atbildēt

Labākais ko esmu lasījis !

2 1 atbildēt

piedod ,bet + nomainiju uz - ,jo atliek vien pāriet uz komentāru pēdējo lapu kur tu pats lieto necenzētus vārdus un īpaši neatšķiries no tiem par kuriem tu runāji savā rakstā...

2 1 atbildēt

Beidzot kāds pateica to ko vajadzēja pateikt jau sen! Malacis!

2 1 atbildēt

Man piemēram ir galīgi poxuj par spokiem.lv es šeit ienāku palasu kaut kādus rakstus bieži vien redzu kaut kādus debīlus rakstus dažreiz normālus un tā kaut kā

Es te īpaši negruzos kas šeit liek šos rakstus un kas te īsti notiekas ar 12-13 gadīgiem pediņiem vai tie kas te gruzas par to ka viņiem liek mīnusus kāda starpība šis ir tāds pats lažains saists kā visi pārējie kāds te grib nopelnīt un kāds palasīt rakstus tāds kā es.

Rakstīji par kaut kādu Rokchopper! Kāda tur starpība vai viņam liek + vai - tā tev nav kaut kāda alga vai maize par kuru tev būtu jācīnās tak galīgi piedrāzt palasi kādus rakstus te liek šie atkarīgie un viss. 

Izlasot es vispār nevienam nelieku + vai - vai raksts ir bijis labs vai slikts man ir pilnīgi vienalga.

Tā ka man poxuj.

1 0 atbildēt

tad tu rakstā dirs par nejēdzīgiem mīnusi licējiem un te bez pamata uzreiz noliec minecraft būdu cēlājus

3 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »