local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc spoki ir degradēti261

567 108

Daudzi bļauj, ka spoki ir degradēti, daudzi nē. Kā tad īsti ir? Daudzi jau teiks ka viennozīmīgi sliktāk, daudzi teks, ka viss iet uz augšu.

Starp citu daudzi no spokiem šo rakstu nelasīs, daudzi no spokiem šo rakstu izlasīs, daļa iemetīs mīnusu pēc izlasīšanas un daļa vnk iemetīs mīnusu. :)

Lai nu kā, izbaudiet manu rakstu.

567 108 261 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 261

0/2000

Piekrītu tev dažos punktos, bet tu tiešām domā, ka šāds raksts kaut ko mainīs?  Ir bijuši un būs... P.S. Nav domāts ar negatīvu noskaņu ;)

1 0 atbildēt

MAN PATĪK DEGRADĒTI SPOKI!

3 2 atbildēt

Kāpēc rokhoperu vnk nevar izdzēst no spokiem! Visiem būtu labāk. Ir vel citi saiti kur pūlcējas visādi atpalikušie!

4 3 atbildēt

da kuru interesē cik tu laiku iztērēji lai uzrakstītu šo rakstu , šim līdzīgi rakstiji zini cik te jau ir bujuši, tu ar neko neatšķiries, čiksti tikkai ieliekot acīmredzamus spoku mīnusus.. http://www.spoki.lv/aktuali/Spokilv-minusi/534389 http://www.spoki.lv/aktuali/Par-ko-rakstos-liek-minusus/494875 http://www.spoki.lv/aktuali/Atvainojiet-spoki-degradejas/277586 http://www.spoki.lv/aktuali/Pietiek-degradeties-spokilv/463722 http://www.sudzibas.lv/complaints/spoki-lv-c20526.html un vēl un vēl tādi raksti te ir, baigais varonis esi atradies tagad uztaisīsi kārtējo šādu rakstu palasīsi pāris komentārus jā zbis tā ir nē pašol nahuj tā nav, kāda tev vispār atšķirība, un nahuj pie piepisies pingvīnam, nu čali cik var ? tu bļe nemainīsi ne pasauli ne spokos, samierinies !  1. kārtām jo ilgāk tu uzskatīsi viņus par degradētiem un liksi šadus rakstus jo ilgāk viņi tādi būs !  

2 1 atbildēt

Izskatās kā izmisis sauciens pēc plusiem! emotion

+ tu savā intelekta uzplūdā, mazliet pardaudz atļaujies savā valodiņā..

tieši šitādi ņerkstoši demagogi ir cilvēki kas kretinē visvairāk.

 

- par tiešām kaitinošu rakstu. emotion

2 1 atbildēt

Njā, tur tev taisnība! 

Plusu dabūji!

1 0 atbildēt

Sava taisnība jau ir Tavā rakstā, pats esmu vēl jauniņais, pat divsimts dienas vēl neesmu notusējis Spokos, arī vecuma cenzos nekādos neiekļaujos, bet ir interesanti padarboties, ar citiem padiskutēt, pavērot kā citi darbojas, vispār jau domāju ka Spoki iet pareizajā virzienā, dzīvē ne viss ir perfekts, tādēļ vajag darboties lai dzīve apkārt kļūst labāka, arī Spoki.

1 0 atbildēt

Nepiekritīšu, ka spoki ir degradēti, katrā ziņā ne visi. :D Varbūt tu vienkārši lasi tikai komiksus, jokus etc., bet kādreiz derētu ieskatīties arī vēstures, literatūras, mistikas sadaļā, tad nu gan tu neteiktu, ka te ir degradējušies cilvēki. Tiesa, vieaugstāko novērtējumu šeit saņem tādi raksti, kas neprasa lielu piepūli, domāšanu un tā, bet tas ir normāli. Tāda ir cilvēka personība.

2 1 atbildēt

par rakstu būtu dabūjis plusu... līdz izlasīju 12. punktu.. pats tu runā ka nav jauki nolikt citu spoku bet pats noliec? tāpec neuztver to personiski taču ķer -

2 1 atbildēt

Cilvēkiem vairs tik pat kā nav nekādu aizspriedumu. Normālie civēki pat dabon pārvērsties par lohiem, lai tik izdzīvotu šajā pasulē.

Pornogrāfija ir pirmais, ko tu redzi atverot internetu un bērni vecumā no 12 - 16 gadiem informāciju tikai brutāli rij, viņi to neapstrādā un nepārdomā. Ja kautkam ir kāda dziļāka jēga, tad 90% gadījumu noteikti viņi to neivēros.

2 1 atbildēt

Kādēļ tu vēl neesi pametis spokus pēc tam, kad visiem to solīji? Nevienam neesi te vajadzīgs.

2 1 atbildēt

Es vispār rakstiem mīnusus nelieku. Es vnk nelasu to, kas mani neinteresē.

1 0 atbildēt

What did you expect? Its internet.

Lai arī piekrītu tevis teiktajam,bet tomēr pēc tava rakstības stila un ņaudēšanas par to cik pasaule netaisna var jau pateikt,ka pats tu no tās 11-13 gadnieku grupiņas neatpaliec. Takā sēdi, attīsties un nejūties pārāk liels savās bikšelēs. ;)

1 0 atbildēt

Jūs visi esat salagas un interneta nabagi, padariet sev galu! Atbrīvojiet internetu!

1 0 atbildēt

"spokus apmeklē tie, kam ir 11-13 gadi", tad jau laikam domā, ka esi tas retais izņēmums ar saviem 14. emotion

But seriously - man, piemēram, ir 24 un es labi apzinos, ka 80% spoku ir (vismaz prātā) 12 gadīgi, taču tie atlikušie 20% ir tas kādēļ šeit vēl ienāku. Rakstus, kuriem jēgas nekādas, var jau uzreiz pamanīt pēc pirmā teikuma un titulbildes, tāpēc nav ko te daudz cepties par to visu.

Un ja jau tik ļoti nepatīk šis portals un tā lietotāji - ir takš brīva izvēle vai nākt šeit, vai nē.

1 0 atbildēt

piedod ,bet + nomainiju uz - ,jo atliek vien pāriet uz komentāru pēdējo lapu kur tu pats lieto necenzētus vārdus un īpaši neatšķiries no tiem par kuriem tu runāji savā rakstā...

2 1 atbildēt

Labākais ko esmu lasījis !

2 1 atbildēt

minusus jau patik daudziem prosta iebliest!!!!

bet ko darit, jadzivo talak ar visiem heiteriem!!!! :D

1 0 atbildēt

vēl spoki nodirš konkrētas spēles , cilvēkus filmas utml.

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Piemēram, esmu redzējis, ka viens ieliek tur kaut kādu vienu komiksu un saņem pāri 800 plusiem, vēlāk vēl viens ielika ne mazāk sliktāku komiksu, viņš saņēma 42 plusus un 16 mīnusus. Dīvaini.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »