local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc spoki ir degradēti261

567 108

Daudzi bļauj, ka spoki ir degradēti, daudzi nē. Kā tad īsti ir? Daudzi jau teiks ka viennozīmīgi sliktāk, daudzi teks, ka viss iet uz augšu.

Starp citu daudzi no spokiem šo rakstu nelasīs, daudzi no spokiem šo rakstu izlasīs, daļa iemetīs mīnusu pēc izlasīšanas un daļa vnk iemetīs mīnusu. :)

Lai nu kā, izbaudiet manu rakstu.

567 108 261 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 261

0/2000

Vecīt, visa pasaule ir degradēta. Spokos un citos saitos cilvēki vienkārši uzvedas brīvāk un parāda īsto sevi. Diemžēl, cilvēku īstās personības parasti ir degradētas, slimas un trulas.

87 4 atbildēt

Laipni lūdzam 21. gs, kur visiem poff uz morāles un  ētikas normām, un cieņu pret sevi un citiem.

53 1 atbildēt

So true. 

49 0 atbildēt

Agrāk daudz kas bija savādāk. Bija mazāk lietotāju - visi apmēram viens otru pazina, tagad saradušies ļoti daudz... No vienas puses jau labi. Man šajā visā nepatīk tikai tas,ka pārsvarā šo portālu sāk lietot tikai gados ļoti jauni cilvēciņi līdz ar to arī man šeit vairs nav īsti ko darīt. Spoki paliek par bērnu portālu...Tāds nu ir mans viedoklis.

48 0 atbildēt

"Starp citu daudzi no spokiem šo rakstu nelasīs, daudzi no spokiem šo rakstu izlasīs, daļa iemetīs mīnusu pēc izlasīšanas un daļa vnk iemetīs mīnusu. :)"

 

Ieliku mīnusu par šo teikumu. Lieliskas dedukcijas spējas, mister Holms!

50 17 atbildēt

Kas tad ir, ko? Neviens nebija sajūsmā par taviem komiksiem un „fapošanas” melnajiem rāmjiem?

Zini, kurā vietā sāku rēkt?

Spoki.lv, izklaides portāls, kuru apmeklē, pārsvarā ir tie, kuriem ir 11 – 13 gadi.

11 līdz 13, ja? Veiksmīgi izvēlēti skaitļi, ņemot vērā, ka pašam tev ir 14.

Ej laukā, paspēlējies, spoki nav tā vieta, kur aizvadīt savus depresīvos pubertātes gadus.

36 9 atbildēt
MJ samet prostas bildes no 9gag saņem 400-900+ , kāds cits no jaunajiem spokiem to izdara - saņem - kalnus un komentārus:"Varēji pacensties" "lol, iztulko" "9gag forever"
15 0 atbildēt

tikko biju uzrakstijis baigi garo komentaru , domaju postot, bet tad sapratu ka man ir galigi pohuj par so visu...

14 0 atbildēt

visticamāk spoki jau tika radīts ar šādu domu. paskatieties tak uz radītāju, viņš izskatās normāls? emotion

14 0 atbildēt

Psc vēl viens job*ns čīkstulis. Kaut arī par dažiem punktiem piekrītu, liekot šādus rakstus tāpat nekas nemainīsies. Un ja tev nepatīk, tad ko tu šeit vispār meklē? Fakenā spoku revolucionāristu loģika...pff. 

33 22 atbildēt

a ko man darīt ja raksts tiešām ir sūds, tad jāraksta- piedod čali es jau tā negribēju bet tavs raksts ir reāla huiņa? emotion

13 2 atbildēt

Daudzi liek mīnusus par to, ka viņiem grauž kaut kas, kas rakstā ierakstīts...

Bet neliec tak mums ienīst Pingvīnu karali! Ne viņš labs, ne slikts, viņš vienkārši ir... un viņš ievieš vairāk krāsu spoku zupā. Nav jau tā, ka vienmēr labā nozīmē, bet nu tomēr.

11 0 atbildēt

labi, par dažiem pat varētu piekrist, bet ar to ''spoki ir degradēti'' tu mazliet par daudz neatļāvies gadījumā? vienīgais kas te ir degradēts, ir tā tava loģiskā domāšana. nevienam arī nepatīk tādi čīkstuļi. krutāks paliki? nē. ne gudri, ne asprātīgi. domā ārpus kastes

12 1 atbildēt

A ko tu gribēji? Saits pievilina ar dzīvi neapmierinātos, troļļus, seksuāli norūpējušos un visādus citus ar novirzēm.

A ja paskatās uz titulbildēm, tad jau liekas, ka Freids nav kļūdījies. Titulbilde var vispār nebūt pa tēmu, galvenais, lai ir pliki pupi.

Vienīgi ko admins te varētu darīt ir ieviest lietotāja statistiku, cik rakstus lietotājs ir apmeklējis, cik plusus un mīnusus ir devis. Tādējādi varētu izķert troļļus un nobanot tos. Un padarīt saitu kvalitatīvāku.

10 0 atbildēt

Cry me a river.

7 0 atbildēt

Internets ir kā maska. oskaram vaildam bija labs teiciens: Cilvēks ir vismazāk viņš pats kad runā, taču iedodiet viņam masku un viņš stāstīs taisnību.. tā teikt internets ir kā maska, aiz kuras katrs parāda savu patieso es

6 0 atbildēt

Biki jau pieriebušies šie raksti par to kas nepatīk spokos, jo katrā ir vieni un tie paši argumenti, šitais izcēlās ar pēdējo +'iņš no manis anyways.

7 1 atbildēt

Tak ej pakaries, zb jau ka tu tikai par dzīvi sūdzies, ja nepatīk tad nenāc te, visiem cilvēkiem būs labāk..°.

Galvenais ierakstījis ''Spoki.lv, izklaides portāls, kuru apmeklē, pārsvarā ir tie, kuriem ir 11 – 13 gadi'' Pats jau esi baigi lielais ar saviem 14 gadiem.

4 0 atbildēt

man arī daudz kas nepatīk spokos, bet to visu ir pārāk grūti izsekot.

es parasti neņemu galvā tādas lietas, jo man ir dzīve ārpus spokiem.. skaista, brīnišķīga dzīve, nevis tikai statuss kkādā tīņu portālā.

4 0 atbildēt

Sitāds raksts parādās aptuveni reizi nedēļā - visās didkusijāš atkārtojas viens un tas pats - un nekas nemainas...

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »