local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās lietas izlaidumā127

1716 78

Tagad ir izlaidumu laiks - 9. un 12.tie savējo jau tikpat kā nosvinējuši, bet augstskolu absolventiem vēl viss priekšā. Tā kā arī es esmu absolventu pulkā, izveidoju aprakstu par viskaitinošākajām un nervus bendējošākajām lietām, kas sagaidāmas oficiālājā pasākuma daļā.

1716 78 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Nu men ne 9tās ne 12tās klases izlaidumos bija pārāk liels sajūsminmājums, tā kā es tām lietām vsp nepievērsu tādu uzmanību!

Domāju, ka arī augstoklā būs viss čikiniekā!

0 0 atbildēt

bet notikums interesants. Redz,. ka ir pat par ko uzrakstīt rakstu un pacepties :D

Tpc e sšogad vispār negāju uz nevienu izlaidumu sveikt. Lai gan bija dauzd un dikti jāsveic.

0 0 atbildēt

Piekrītu par to 100un1 fotogrāfu, kad visi reizē fotogrāfē un nezini uz kuru tad skatīties. Beigās no sazin cik bildēm labi ja pāris ir kur visi skatās vienā objektīvā, nevis māj katrs svai mammai.

0 0 atbildēt

pirmo bildi es kkur draugos redzēju

0 0 atbildēt

Taisnība .

0 0 atbildēt

Personīgi es pilnībā nepiekrītu pirmajam punktam, ja nepatīk, ka Tevi izsauc individuāli neej vispār uz savu izlaidumu. Un, ja nepatīk, ka sveicēji nāk un dos savus ziedus vnk neaicini nevienu, tad visas problēmas būs atrisinātas. Un pilnībā nepiekrītu 4. punktam. jā tas ir kaitinoši, ka sīkais brēc visu pasākumu, bet es gribētu zināt ko Tu darīsi, kad Tev būs mazs bērns un Tevi aicinās uz kādiem saviesīgiem pasākumiem, maz ticams, ka sedēsi mājās līdz bērnam paliks 5 gadi. Bet tas tā, tik manas domas :) Bet par rakstu + no manis :))

0 0 atbildēt

mana pirmā izlaidumu pieredze bija tieši tāda, ka izsauc vienu cilvēku un tam pēc tam tās 10min dāvina puķes, tālāk nekas notikt nevarēja. šogad izrādījās, ka normalās skolās dara arī tā, ka visiem iedod papīrus un vēlāk RFL dārzā apsveic VAI izsauc pa vairākiem un tad apsveic, kas aizņem 57643x mazāk laika. mana vecā skola vienkārši sūkā. mūs sabāza 3 klases mazā zālē un katru tā mocīja. un man bija tas prieks būt a klasē, tas nozīmē, ka man bija jāgaida aptuveni 1,5h bez kāda sakara ar mani.

0 0 atbildēt

haha! tikko biju izlaidumā - māsai, 12.klase! 2 ar pusi stundas, patīkams gaiss, nav brēcošu bērnu un kas vislabākais - cilvēku nemaz tik daudz nav. 7 klasēs pa 30 cilvēkiem arī viesu skaitu samazina līdz 2

un tas arī tikai pa divām klašu grupām - abcd un efg

neko citu jau arī negaidat ja redzat draugos dienasgrāmatas ierakstu:

Nāciet VISI uz manu izlaidumu!

0 0 atbildēt

pheh..tikko atnācu no izlaiduma un varu teikt..pie mums 'tā nebija... vienīgā vieta kur bija pa īstam karsti bija mums nabadziņiem kas sēdēja prožektoru gaismās xD vienīgais rindas gan dažiem bija garas, bet tākā mums izsauca pa apmēram 5 reizē, tad nebija tik kritisks stāvoklis 

0 0 atbildēt

Tikko atgrieszos no izlaiduma viena. TIK BESIIGI

man pašai savā izlaidumā pagāšnedēļ bija vnk garlaicīgi,bet šodienas bija vēl drausmīgāk. pie katra absolventa  pavadīja +/- 5 min[skolotāja viņiem kko tur teica =D] un viņi paši dziedāja NENORMĀLI DAUDZ

0 0 atbildēt
Ūuu. Much buthurt I sense in you. Cry like a bitch you should.
1 2 atbildēt

Labak lai nak 20 vai 50 vai 100 apsveiceju, neka dazhiem atnak vien 5-7 un var redzet ka jutas pagalam nelagi.

0 2 atbildēt
Raksts ateja
0 4 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »