local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās lietas izlaidumā127

1716 78

Tagad ir izlaidumu laiks - 9. un 12.tie savējo jau tikpat kā nosvinējuši, bet augstskolu absolventiem vēl viss priekšā. Tā kā arī es esmu absolventu pulkā, izveidoju aprakstu par viskaitinošākajām un nervus bendējošākajām lietām, kas sagaidāmas oficiālājā pasākuma daļā.

1716 78 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

nu jā, zinu, tāpēc ar riebjas šitie izlaidumi

5 4 atbildēt

sodien tiesi biju izlaiduma! visu vel puslidz var paciest , bet tas garas runas un kkadas bezjedzigas dejas pa vidu visu sacakare! emotion nostaveju kajas 3. stundas lidz vispar sakas apsveiksana! emotion emotion

Vienigais kas man tur patik ir SKAISTAS meitenes! emotion emotion

1 0 atbildēt

Taisnība jau ir ... bet cik patīkami to pēctam atcerēties ^ ^

8 7 atbildēt

Tiktiktikko no izlaiduma - pilnīgi šo visu piedzīvoju! :D

1 0 atbildēt

sapīpējies bebrs emotion

1 0 atbildēt

Un vēēl beigāās mājās visas puķes sabāāz vannā, kaut gan puse jau novītušas. emotion emotion

1 0 atbildēt

Ideāli. Ja godīgi izlaidumi kā tādi mani kaitina. Garlaicīgi, nogurdinoši, dārgi un diezgan bezjēdzīgi uz viņiem iet kā sveicējam. Paša izlaidums liekas kaut kas diezgan foršs.

1 0 atbildēt

nu vienmer ir iespeja neaiziet vnk, ka es to izdariju un nesudzos ne pa karstumu, ne summu neko! emotion

1 0 atbildēt

Muļķis izlaidums 12 vai 9 notiek tikai vienreiz mūžā.. katrs to grib atcerēties kā sava mūža patīkamāko mirkli ;DD

1 0 atbildēt

Esmu bijusi daudzos izlaidumos un kaut kā neesmu redzējusi un dzirdējusi, ka, fotogrāfējoties grupu bildei, meitenes čīkst, raud par augstajiem papēžiem. It sevišķi pēc 3 stundu sēdēšanas, kad augstos papēžus tikpat kā nejūt vispār.

1 0 atbildēt

Tu vari pateikt arī ko labu par izlaidumiem? Jo tagad sanāk, ka pilnīgi viss ir kaitinošs. Tad jau tādi izliadumi vispār nav nepieciešami, aiziet pēc diploma un miers, un buču iedod mājās, puķes vsp nafig vajag, tāpat novītīs.

1 0 atbildēt

tikko atnācu no viena garlaicīga izlaiduma :D :D

1 0 atbildēt

Autors laikam palika uz otro gadu, tāpēc "noliek" izlaidumu :D

3 2 atbildēt

reali ta ari ir... manuprat viskaitinosakas ir tas parak gari izstieptas skolotaju, direktoru utt. runas un tas ka ierodas ~30 apsveiceji kadam no absolventiem, kas krietni paildzina visu padarisanu. Ok, es saprotu ja ierodas apsveikt tuvakie radi un kadi ~2 - 3 draugi maksimums, bet nejau sasauc visus ko pazisti lai pectam varetu papontoties ar to cik daudz ieradas uz tavu izlaidumu tevi apsveikt (pec pieredzes ta ir ar ta sauktajam "princesitem", kam vel galva kronits)

1 0 atbildēt

Manā izlaidumā būs ap 300-500 svinētājiem, tāpēc viss būs pa fikso - vārds, diploms, vārds, diploms utt. Nekādu puķīšu nešanu, nekādu koristu vai dejotāju, nekādu garo runu. Beidzot būs fiksais izlaidums.

1 0 atbildēt

Mums skolā absolventiem nosauc vārdu, iedod atestātu un ciemiņi sveic tikai pēc tam, kad visi jau no zāles ir izgājuši un ārā fotografējas. Piekritīšu par to, ka skolu aktu zāles nav tik lielas, lai spētu uzņemt gan absolventus, gan ciemiņus pienācīgos apstākļos, kartums ir tik tiešām neciešams.

Par rakstu +, jo darbs ir ieguldīts. :)

1 0 atbildēt

Nepatīk, neaicini nevienu uz savu izlaidumu, daudz problēmu atkritīs. Pretējā gadījumā, nevajg čīkstēt. :)

1 0 atbildēt

kādam te izlaidumā neuzdāvināja pietiekami daudz puķu.... :D:D

1 0 atbildēt
Es nāku no mazas skolas un klasē 13 skolnieku. Jūnijā būs izlaidums. Nez, vai būs tik slikti? Bet paldies, ka pabrīdināji.
1 0 atbildēt

Piekrītu par to 100un1 fotogrāfu, kad visi reizē fotogrāfē un nezini uz kuru tad skatīties. Beigās no sazin cik bildēm labi ja pāris ir kur visi skatās vienā objektīvā, nevis māj katrs svai mammai.

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »