local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās lietas izlaidumā127

1716 78

Tagad ir izlaidumu laiks - 9. un 12.tie savējo jau tikpat kā nosvinējuši, bet augstskolu absolventiem vēl viss priekšā. Tā kā arī es esmu absolventu pulkā, izveidoju aprakstu par viskaitinošākajām un nervus bendējošākajām lietām, kas sagaidāmas oficiālājā pasākuma daļā.

1716 78 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

vienkāršāk būtu tā - tev nekas nepatīk izlaidumos

2 0 atbildēt

Vissapkaunojošākais brīdis zēnam zāles priekša uzmeta stindzis ,bet meitenēm noslīd kleita.

2 0 atbildēt

Nu, man ar vakar bija izlaidums, teikšu godīgi - man tādas lietas nepatīk. Ideālais variants būtu: Atnāc, tevi apsveic skolotāji, tev iedot tur grāmatiņu, novēlējumu un go mājās. Un tad tik gaidi savu atestātu un miers. Par 1. punktu nepiekritīšu. Es speciāli neaicināju nekādus radus, lai nebūtu tās burzmas, 30min stāvēšana, gaidīšana kamēr mani apsveiks u.t.t. protams, mūsu skolā citi bija tādi, kas arī atnāca ar +\- 50 cilvēkiem... Tas ir tizli, godīgi pateikšu. Un vakar man arī nebija nekādas tur baigās izlaiduma sajūtas tralalalalalalalala, jo tās 3h ir par daudz, GALĪGI PAR DAUDZ!

2 0 atbildēt

Vēl besī,ka pēc izlaidumiem,galerijas pilnas ar miljons bildēm.

2 0 atbildēt

5. man arī riebjās:D

2 0 atbildēt

yeaah, 4. bildee mana skola - Rēzeknes 5.vsk emotionemotion

2 0 atbildēt

Nah, nav nemaz tik traki, ja visu labi saplāno un pārāk neievelk... ;) Pats biju aizčāpojis uz paziņas izlaidumu tiko un tur fiksi +/- stundas laikā pilnīgi viss bija cauri. Vienīgi kaitināja jaunā skolas direktore, kura 10 minūtes runāja tā it kā bērēs atrastos... ne mazākā izteiksmīguma un pozitīvā toņa...  ;)

2 0 atbildēt

esmu bijis uz tādu izlaidumu kurā ir 8 bērni un tas izlaidums tik patkā tiek vilkts garunā un vienam nes puņes gandrīz puse zāle. pats trakākais ka priekšā kautkādi hitriji sīkie kas skraida visu laiku

2 0 atbildēt

izlaidumi ir pārāk mainstream emotion

2 0 atbildēt

par 1mo - mums skolā uz vienu skolēnu dod tikai 7 ielūgumus un katrā ielūgumā ir tikai 3 vietas, bet vienalga - mums vienmēr ir tik pilna zāle ka pat nav kur stavēt kājās stāvošajiem. emotion

Tapēc, ka viss itkaaa bija patiesība pēc manām domām - labs raksts. emotion

2 0 atbildēt

Par tiem mazajiem nēe nepiekrrītu. Iedomājies tu esi pabigusi kkko tur.. un tagad tavs mazias brālīts nāk ar puķi kura lielāka par viņu. Tad nu viņš atčāpo pie tevis ar savām atštelēm ieskatās un saka- Apsveicu mās! - Kas var būt piemīlīgāaks??? To es izlaidumā gaidīju vissvairāk!! Labi varbūt mazuļus kurus vel jaastum ratiņos vai jāmoka pa rokām, tos varētu atstāt mājas! :) 

2 0 atbildēt
Uhh.. Izlaidums tikai nākamgad.
2 0 atbildēt
Man nākamnedēļ šis viss priekšā. Jau gaidu bez smaida sejā. emotion Visiem piekodināts, lai man rozes nedāvina. Iepriekšējā izlaidumā visas rokas saskrāpētas bija kā tādai kas graizās. emotion
2 0 atbildēt

Visslabākā diploma pasniekšana kad, aizej nedēļu pēc izlaiduma pie direktores savāc diplomu un staigā mājās. 2 min un gatavs!

2 0 atbildēt
Es gan biju priecīga. Man maz sveicēju bija un ziedi ļoti patīk.emotion
2 0 atbildēt
na*uj tos izlaidumus.
2 0 atbildēt

tas IR izlaidums ..un tā tam jābūt---jo tieši tas ir slieksnis no skolas lielajā dzīvē.

Vairāk vai mazāk tieši skola joprojām ietilpsts bērnībā..Izlaidums --ir konkrēti ,ka beigusies bērnība..un ir labi ,ka ir tik daudzi sveicēji,kuri nav ciniski  un to neaizmirst

2 0 atbildēt

tikko atnācu no viena garlaicīga izlaiduma :D :D

1 0 atbildēt

Tu vari pateikt arī ko labu par izlaidumiem? Jo tagad sanāk, ka pilnīgi viss ir kaitinošs. Tad jau tādi izliadumi vispār nav nepieciešami, aiziet pēc diploma un miers, un buču iedod mājās, puķes vsp nafig vajag, tāpat novītīs.

1 0 atbildēt

Esmu bijusi daudzos izlaidumos un kaut kā neesmu redzējusi un dzirdējusi, ka, fotogrāfējoties grupu bildei, meitenes čīkst, raud par augstajiem papēžiem. It sevišķi pēc 3 stundu sēdēšanas, kad augstos papēžus tikpat kā nejūt vispār.

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »